Skocz do zawartości
IGNORED

UK Audio Club

Rekomendowane odpowiedzi

Mi w tym Dune brakuje tylko wsparcia dla 1.4hdmi bo niewiem jak wypadną filmy 3d może 3d sbs odtworzy a co z bluray 3d iso?

np. na dysku?

Wiesz może coś o tym?

Szkoda że nie mają jeszcze do tego dobrego piecyka do kolorku i stylu bo prezentuje sie nieżle;-) I za małe pieniądze mamy cały zestaw;-)

Z tego co czytalem dune nie czyta 3d. Potrzebna jest nowa sigma czyli nowy player , ktory powinien niedlugo sie pojawic..

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Z tego co czytalem dune nie czyta 3d. Potrzebna jest nowa sigma czyli nowy player , ktory powinien niedlugo sie pojawic..

Ale i tak jestem pod wrażeniem możliwości za takie pieniądze a powiedz jeśli dobrze rozumiem to działa jako odtwarzacz strumieniowy np . marantz na7004;-)

chodzi mi tu o klikanie w lapku np. pliku flac i dalej na dune-wzmak,,?

Ale i tak jestem pod wrażeniem możliwości za takie pieniądze a powiedz jeśli dobrze rozumiem to działa jako odtwarzacz strumieniowy np . marantz na7004;-)

chodzi mi tu o klikanie w lapku np. pliku flac i dalej na dune-wzmak,,?

"... za takie pieniadze ..." , tzn za jakie bo nie moge znalezc ceny??

Czasem lepiej nic nie mowic i wyjsc na idiote niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci.

Dune - £177 na ebayu ;-)

sorki Stecko, myslalem , ze gdzieś znaleźliście już cene tego Dune HD Pro

Czasem lepiej nic nie mowic i wyjsc na idiote niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci.

BTW. kiedy mi prześlesz kasę za CA Azur 640A? - to już ponad dwa miesiące.

ukrywasz się na GG i nie odpowiadasz na PW, to pytam w Klubie.

Już dawno przelane partick;-)

Już dawno przelane partick;-)

Wybacz nie dopilnowałem siostra zamuliła (MOJA WINA) już działam;-)

Stecko a masz już tego nowego DAC-a Micromegi?? Gdzieś czytałem , że nabyłeś...

P.S Ładnie się w klubie rozmowa rozwinęła :) w jakieś 2 tyg napisaliśmy prawie tyle co w pierwsze 10 miechów :)))

P.S Ładnie się w klubie rozmowa rozwinęła :) w jakieś 2 tyg napisaliśmy prawie tyle co w pierwsze 10 miechów :)))

Jeszcze nie. Mysle ze poczatkiem przyszlego tygodnia powinen juz byc.

Co do dune w lepszej wersji - pewnie okolice 2 tys zl...

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Jakby zorganizowac jakies wyspiane piwko to dopiero by sie gadka kleila ;)

Panowie 2 pytanka. Czy tu w UK jest mozliwosc wypozyczenia sprzetu za kaucja do domu w celu odsluchania? Czy cos wiadomo gdzie i kiedy bedzie mialo miejsce w UK jakies duze ciekawe audio show?

Panowie 2 pytanka. Czy tu w UK jest mozliwosc wypozyczenia sprzetu za kaucja do domu w celu odsluchania? Czy cos wiadomo gdzie i kiedy bedzie mialo miejsce w UK jakies duze ciekawe audio show?

richard sounds, superfi.uk można wypożyczyć a audio show szukałem czegoś w tym stylu ale ani huhu

ad pytania 2 :http://www.bristolshow.co.uk/

Rozumiem że chcesz żebyśmy wszyscy przyjechali bo chciałbyś jakiegoś browara postawić jak to wspomniał hubertrs :)

hehe nie ma problemu. Ja do Bristolu mam 50mil wiec z checia bym sie wybral jesli tylko bedzie

richard sounds, superfi.uk można wypożyczyć a audio show szukałem czegoś w tym stylu ale ani huhu

nie wiesz jaka to kwota tego zastawu i na ile mozna wziac do domu?

Dokładnie.

znam ten sklep bo kupowalem u nich swoje poprzednie tannoy F3 ale nie wiedzialem , ze wypozyczaja sprzet do domu.

Czyli wychodzi na to ze audio show w Bristolu 22-24 luty 2013. Juz ponad 100 firm zadeklarowalo ze bedzie. Ma ktos z was w planach wybrac sie?

znam ten sklep bo kupowalem u nich swoje poprzednie tannoy F3 ale nie wiedzialem , ze wypozyczaja sprzet do domu.

Czyli wychodzi na to ze audio show w Bristolu 22-24 luty 2013. Juz ponad 100 firm zadeklarowalo ze bedzie. Ma ktos z was w planach wybrac sie?

Nigdy nie bylem na tego typu imprezie i z przyjemnoscia nawiedze to miejsce pod warunkiem ze nic sie do tej pory nie wydarzy.

płacisz całą cene wybranego towaru i możesz trzymać tydzień i do zwrotu.

w sumie to żadne wypożyczenie pod zastaw skoro trzeba zapłacić pełną kwotę... bardziej zwykłe kupno z możliwością zwrotu w ciągu 7 dni...

w sumie to żadne wypożyczenie pod zastaw skoro trzeba zapłacić pełną kwotę... bardziej zwykłe kupno z możliwością zwrotu w ciągu 7 dni...

Raczej tak;-)

Kiedyś pytałem o wypożyczenie np. za jakiś depozyt ale nic z tego;-)

Ale dobrze że jest chociasz taka możliwość;-)

Raczej tak;-)

Kiedyś pytałem o wypożyczenie np. za jakiś depozyt ale nic z tego;-)

Ale dobrze że jest chociasz taka możliwość;-)

Tak, ale nie dotyczy to kolumn, tych niestety nie da sie zwrocic, reszte sprzetu przyjmują bez problemu

Tak, ale nie dotyczy to kolumn, tych niestety nie da sie zwrocic, reszte sprzetu przyjmują bez problemu

A tego nie wiem bo pytałem kiedyś o same amps;-)

A z tym Audio Show to z chęcią bym sie zabrał nigdy nie byłem na tego typu imprezie także może być ciekawie;-)

Jesli nic sie nie wydarzy to ja jade na pewno. Ostatnie audio show w Bristolu przegapilem wiec tego nie zamierzam. Wystawa podobno jest tak duza ze nie ma szans zajrzec wszedzie i posluchac wszystkiego w jeden dzien. Otwarte tylko 7h dziennie

Edytowane przez bartek_bart

Jesli nic sie nie wydarzy to ja jade na pewno. Ostatnie audio show w Bristolu przegapilem wiec tego nie zamierzam. Wystawa podobno jest tak duza ze nie ma szans zajrzec wszedzie i posluchac wszystkiego w jeden dzien. Otwarte tylko 7h dziennie

W ofercie maja byc bilety dwudniowe a bristol fajna miescina takze miedzy dwoma dniami wystawy tez bedzie co robic ;)

W ofercie maja byc bilety dwudniowe a bristol fajna miescina takze miedzy dwoma dniami wystawy tez bedzie co robic ;)

wiem , że takie bilety będą ale w mojej sytuacji w grę wchodzi jeden dzień i będę musiał wracać na chatę...

wiem , że takie bilety będą ale w mojej sytuacji w grę wchodzi jeden dzień i będę musiał wracać na chatę...

w lutym juz do trojki czy jescze dwójki domownikow??

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.