Skocz do zawartości
IGNORED

TAGA HARMONY PLATINIUM

robenar

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

dalsze pyskówki i doszukiwanie się "agentów obcego wywiadu" i "dziadka z Wehrmachtu nagradzane będzie urlopem od forum

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Witam, mam pytanko kupiłem zestaw 5.0 Taga Harmony 606 v2

W kinie jak na swój przedział cenowy gra bardzo dobrze,ale w stereo w trybie direct nie da się tego słuchać,próbowałem płyt testowych , orginalnych Cd wszystko z Denona 1600, mp3 oraz FLAC na każdej z nich cykanie i szeleścenie dominuje ,czy to wina kabli głośnikowych czy amplitunera ? ponieważ na filmach w 5.0 głośnik wysokotonowy nie wyróżnia się tak jak przy odsłuchu w stereo .

Mam Denona 2105 i kable KLOTZ ,a może muszą troszkę poczekać niech pograją i się ułożą? ,każda opinia którą przeczytałem na temat Tagi 606 była bardziej niż pozytywna w tej klasie cenowej więc o co chodzi ?

Co o tym sądzicie ?

Przepraszam jeśli wtrąciłem się w zły wątek ,jeżeli tak jest proszę skierujcie mnie na właściwy

Dziekuje

czy to wina kabli głośnikowych czy ...a może muszą troszkę poczekać niech pograją i się ułożą?

To nie wina żadnych kabli i nic się nie ułoży. To wina kolumn i bardziej amplitunera.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.