Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnia edycja płyty testowej

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

W czwartek będę miał płyty. W piątek i w sobotę zacznę je rozsyłać.

Osoby którę chcą odebrać płyty indywidualnie, proszone są o umówienie się na priva. ( od czwartku po południu)

-> fadeover

Ja chętnie odebrałbym płytki (3 sztuki zamawiałem ;-) osobiście. Mogę nawet jutro lub w piątek, bo mam niedaleko ze swojej pracy na Żurawią. Odezwę się do Ciebie na priva, aby uzgodnić szczegóły, OK ?

fadeover, gratulacje za pomysł i jeszcze większe dzięki za realizacje tego pomysłu. Dzięki za twój czas włożony w kompilację, produkcję i dystrybucję ?Fadeover audiophile test?s?. Po numerkach płyt widać, że już ponad trzystu audiopatów może się nią cieszyć.

Odebrałem swoje płytki w dniu dzisiejszym, miło cię było poznać osobiście.

Pozdr. maka

Dzięki wszystkim za dobre słowa, ale - Panowie!!! To już naprawde ostatnia edycja.

Do soboty lub niedzieli powinienem zdążyć z wysyłką ostatnich płyt. Tak więc do świąt , z akcją sie wyrobimy.Będzie można więc testowac nowe klocki , które dostaniecie od Św. Mikołaja ;-)

Wszystkie płyty wysłane , akcja zakończona.

Krzemień - wysłałem Tobie zwykłą - moja pomyłka - powinienem prześledzić wątek, prześlij mi więc na priva swój adres podeślę Ci tą złotą.

Witam !

>> Fadeover

Płyta doszła dzisiaj, WIELKIE DZIĘKI ? Czyżbym za dużo zapłacił ? :-))

Niestety, mój soniak leży rozgrzebany - zakładam Tenta, przetaktowuję SPDIF-a i na dodatek zakładam łącze ST :-(

Dlatego jeszcze jej nie sprawdziłęm.

Byłbym jeszcze bardziej szczęśliwy z dotarcia analogu testowego, ale nie wiem, czy to się uda...

Pozdrawiam !

Witam Fadeover !

Kiedy będzie się można spodziewać wzoru wkładki do płytki ?

Aha, ten ostatni track - naprawdę robi wrażenie - perfekcyjna przestrzeń - i tyle detali !!!

Jeszcze raz DZIĘKUJĘ !!

Pozdr.

Jeśli chodzi o zdjątko okładki to gdzieś tu było na forum , ktoś pewnie rozprowadza.

Jeśli chodzi o książeczke , to powtórzę stara śpiewkę - niebawem,

....Kochani , kiedys to bylo więcej czasu , więc coś tam już napisałem, .....

"ale przyszedł kryzys, inflacja i aby utrzymac ten sam poziom życia , muszę dużo więcej pracować , w związku z tym , mój czas przeznaczony na inne niż praca zajęcia uległ znacznemu skróceniu....... Pozostaje mi tylko trwać w przekonaniu ,że po wyborach będzie cosik lepiej ,że będziemy mniej pracować, będziemy bardziej uśmiechnięci i w polityce nie będzie takiego syfu, czego i Wam życzę . Wasz fadeover

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.