Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnia edycja płyty testowej

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

No i nadszedł czas na ostatni dodruk płyty testowej.

Płyta zacznie bowiem żyć własnym komercyjnym życiem.

Niemniej jednak - póki co - można zdobyć ją na forum po kosztach produkcji . Przypominam - jest to około 20 PLN,

Resztę zwracam w kopercie.

A więc proszę się - na razie - zapisywać .

Pozwoli mi to oszacowac liczbę płyt do dodruku.

Sygnał :start , i szczegóły - podam po zamknięciu listy.

https://www.audiostereo.pl/topic/8884-ostatnia-edycja-p%C5%82yty-testowej/

oops - za wcześnie wcisnąłem enter.

Wicie rozumicie - jak to jest - człowiek zalatany i na nic , oprócz pracy nie ma czasu. Nie , to nie wymówka,

tak sie po prostu złożyło - okres od wydania płyty do dzisiaj był bardzo zapracowany. Biegałem od studia do studia - a potem nowe jingle dla Radiostacji - i efekt jest tego taki,że zapomniałem już co chciałem napisać.

Ale nie bój - przypomnę sobie.

fadeover - nie wymigasz się od opisu szczegółowego. Wszyscy mają na instrukcji do płytek napisane, że szczegółowy opis jest w przygotowaniu :-))). Będziemy cię męczyć do upadłego i jeszcze dzień dłuzej. :-D

Google znalazł mi przed chwilą parę ofert tłoczenia w Polsce. Zielonogórska firma ma w cenniku dość rozsądną kwotę-

przy ilości 100szt. 3,07euro, albo 3,75euro na 220gramowym winylu.

Cieszy mnie to gdyż chciałem się kiedyś zapytać czy będzie jeszcze jedna edycja:) Oczywiście poproszę jedną sztukę,może być z opisem;)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

aaaaaaaaaaaaaaa wszyscy biorą, to i ja się skuszę ;)

a można prosić wersję z autografem Twórcy??? :D

no tak za 30 lat to będzie bezccene i Sothesby's będzie to sprzedawał za astronomiczne ceny heheeh

"płyta fadeovera z autografem - cena wywoławcza 500000$. zabytek z początów XXI wieku"

hehehe - w czasahc kiedy nie będziemy słuchać z CD tylko z dysków, nie na głośnikach a na panelach i kompletnych elektrostatach to kto wie.... :):):)):):):):)

Alexander - za cos koło 37tys.zł. mozna sobie vinylki nagrywać do woli - na czyms takim -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :)))

pozdr.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.