Skocz do zawartości
IGNORED

zmieniarka sony CDP-C245 jako transport

nikifor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam zmieniarkę sony CDP-C245 w stanie bardzo dobrym i słucham sobie na niej oginalnych płyt,dzwięk ma całkiem fajny i zdeklasowała kartę diy usb na układzie pcm2704,zmieniarka gra bardziej analogowo z lepszą średnicą i mniejszymi śmieciami cyfrowymi.

Wszystko było by ok gdyby było w niej wyjście cyfrowe,(ale nie ma!) w przyszłośći chciał bym ją wykorzystać jako transport do zewnętrznego daca,nie interesują mnie odtwarzacze cd jedno płytowe,chcę mieć łatwy dostęp do płyt bez koniecznośći żaglowania płytami.

Chcę dorobić do niej wyjście cyfrowe coax albo optyczne,z moich wstępnych informacji z data schita wyczytałem że zmieniarka,na procesorze przy 10pinie ma oznaczenie: "Serial Data output pin" czy jest szansa że jak podłącze kabelek pod tego pina + masę to zewn dac dostanie sygnał i zadziała?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.