Skocz do zawartości
IGNORED

Audiosystem - Audio Physic

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Audiozakupy

(Konto usunięte)

Dokładnie Mistral BOW-A2 kolumna za 3990zł nie bez wad o nie, ale nie spotkałem osoby, która by powiedziała, że grają gorzej od Tempo 25 :-)))))) Jest to w Lubuskich opisane i potwierdzone przez kilka jeszcze osób. Sam je kupiłem dla siebie na jakiś czas tak je promowałem, że głównie pisałem jako ich użytkownik.

BobW rozumiem Twój żal jako użytkownika AP Tempo :-)

Nie mam czego żałować. Kupiłem to co chciałem, całkiem świadomie i w dobrej cenie.

I jak widzę dalej nic nie rozumiesz. I wdając się z różnymi osobami w dyskusję pogrążasz się jeszcze bardziej.

To już nawet nie jest śmieszne

W związku z wpisami szkalującymi markę Audio Physic, dokonywanymi przez Audiozakupy z Zielonej Góry, Audio System, dystrybutor, chciałby wyjaśnić czytelnikom forum sytuację, mimo iż nie mamy w zwyczaju uczestniczyć w dyskusjach na forum.

Sklep Audio Zakupy Zielona Góra rozpoczął współpracę z Audio Systemem dwa lata temu.

Z powodu niedotrzymania warunków umowy współpraca została przez nas wypowiedziana

poprzez poinformowanie strony pisemnie .

Ku naszemu zdziwieniu, w zeszłym tygodniu, przedstawiciel sklepu Audiozakupy.pl, jak gdyby nigdy nic próbował zamówić u nas kolumny Audio Physic, pytając o dostępność kolorów. Został poinformowany, że nie współpracujemy już, a informacja została wysłana.

Wiedząc o tym, że w międzyczasie pojawiły się na forum wpisy niezbyt pochlebne na temat kolumn Audio Physic (powstałe od momentu, gdy Audiozakupy sprzedało ostatnią parę tej marki), wspomnieliśmy i o tym fakcie. Nasz rozmówca przyznał, że coś takiego miało miejsce, wyraził ubolewanie i poinformował, że odpowiedzialny za to jest jego współpracownik, a nie on sam.

Wyraziliśmy zdziwienie faktem, że skoro uważają te kolumny za najgorsze jakie są na rynku to po co je próbuja zamawiać i sprzedawać.

Podtrzymaliśmy decyzję o definitywnym zakończeniu współpracy.

Wygląda więc na to, że sklep Audiozakupy.pl nie jest uczciwy wobec swoich klientów. W momencie gdy posiada towar na stanie, rekomenduje go i sprzedaje (zarabiając na tym), natomiast gdy go już nie ma, twierdzi, że jest zły i nie poleca go nikomu. Ocenę uczciwości takiego zachowania polecamy czytającym.

Jak pewnie wszystkim wiadomo kolumny Audio Physic są sprzedawne w ponad 30 krajach i użytkowane przez tysiące melomanów. Dostały setki entuzjastycznych recenzji.

Czy wszyscy Ci ludzie są niespełna rozumu kupując je bądź tak recenzując a jedynie Audiozakupy Zielona Góra są doskonałym ekspertem ?

Pozostawiamy to rozwadze czytelników tego forum.

Nie zdziwimy się jeśli będą nadal wypisywane bardzo złe opinie o wszystkich naszych produktach

przez Audiozakupy.pl tym niemniej nie jest naszym celem ani zadaniem toczenie dyskusji na forum. Stąd w tej sprawie nie bedziemy zabierać więcej głosu.

Witam jestem pracownikiem sklepu Audiozakupy z Zielonej Góry, który rzekomo zamawiał kolumny Audio Physic jeszcze w ostatnim czasie w firmie Audiosystem. Niestety jest to kłamstwo ostatni zakup Audio Physic został dokonany 19-01-2011r. Od tego czasu nie nabyliśmy żadnych kolumn tej marki. Ostatnią parę kolumn Audio Physic sprzedaliśmy właśnie kilka dni po 19-01-2011r. Kolumny były sprowadzane pod zamówienie. Ostatnie nasze pytanie o kolumny dotyczyło Epos M16i a nie kolumn Audio Physic do tego kolumny Epos posiadamy na sklepie i nigdy jakoś specjalnie nie pamiętam, żebym źle się o nich wyrażał ani kolega piszący pod nickiem Audiozakupy. Byliśmy jedną z pierwszych firm która kupiła kolumny EPIC na sklep a i M22i i M12i uważałem za bardzo udane. Nie otrzymaliśmy również od firmy Audio System żadnego pisma odnośnie zakończenia współpracy. Wypowiedzenie współpracy zostało dokonane telefonicznie podczas mojej rozmowy z pracownikiem Audiosystemu z pytaniem o dostępność EPOS M16i. Nikt nawet nie próbował rozmawiać z właścicielem naszej firmy w tej sprawie. Kłamstwem jest również, że niepochlebne wpisy odnośnie marki Audio Physić znalazły się dopiero po tym jak sprzedaliśmy ostatnią parę. Temat "Lubuskie odsłuchy" zawiera wiele wpisów negatywnych o Audio Physic Tempo 6 i Tempo 25 za czasów kiedy robiliśmy porównania tych kolumn z wieloma produktami konkurencji i większość napisali klienci którzy je z nami słuchali. Oczywiście są i nasze, ale nie jest to atak na markę tylko potwierdzenie faktu. Dodatkowo nie przypominam sobie abyśmy oczerniali produkty Audio Physic poza powyższym wątkiem więc nie był to działanie czysto złośliwe mające na celu oczernić markę na forum. Zainteresowani szybko odnajdą te wpisy i stwierdzą autentyczność tego co twierdzi Audio System. Nie mamy zamiaru wpisywać złych opinii o wszystkich produktach dystrybuowanych przez Audiosystem tylko o tych, które nam się nie podobają.

>>>ajacz65,

"... Dodatkowo nie przypominam sobie abyśmy oczerniali produkty Audio Physic poza powyższym wątkiem więc nie był to działanie czysto złośliwe mające na celu oczernić markę na forum. Zainteresowani szybko odnajdą te wpisy i stwierdzą autentyczność tego co twierdzi Audio System. Nie mamy zamiaru wpisywać złych opinii o wszystkich produktach dystrybuowanych przez Audiosystem tylko o tych, które nam się nie podobają..."

Ale czas posypywania głów popiołem to chyba przy okazji innych świąt, co?

• 1 miesiąc później...

Przecież to jedna klika! Jak sam napisał,wszyscy sie razem spotykaja! Znawcy! Napiszcie ksiązke jak to firma Audio Physic zrobiła przekręt na skale światową produkując takie kolumny, które brzmią jak komputerowe pierdziawki,a wszystkie nagrody,ktore zdobyły to jedna wielka ściema!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.