Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego w carrefour taka drozyzna?

antymalkontent

Rekomendowane odpowiedzi

Carrefour to najgorszy market. Po pierwsze, primo, zawsze tam śmierdzi, możliwe że nie myją podłóg i po godzinach sikają po kątach. Po drugie, segundo, raz sobie szedłem i wszystkie lodówki z piwem były wyłączone, a piwo ciepłe. W informacji powiedzieli mi że, lodówki, zaiste, są wyłączone o tej godzinie (19 :?) Kierownik przez telefon powiedział, że nie będzie ze mną rozmawiał. A ten zawszony market był czynny bodajże do godz. 21. (Bydgoszcz - Galeria Pomorska). Nigdy tyle razy się nie naciąłem na obśmierdłe popapraństwo. Tyle razy co tam BTW, bo bywały inne akcje.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

ja lubie zydowskie sieci handlowe i banki. Po prostu lubie. Za komuny mi ich brakowalo.

A tak na serio tu zle i tu niedobrze w osiedlowych sklepikach tez smrod i drozyzna a w carrefourze kiepska organizacja. W tesco troche lepiej i taniej

ja lubie zydowskie sieci handlowe i banki. Po prostu lubie. Za komuny mi ich brakowalo.

A tak na serio tu zle i tu niedobrze w osiedlowych sklepikach tez smrod i drozyzna a w carrefourze kiepska organizacja. W tesco troche lepiej i taniej

no zydowskie sieci maja plusy i minusy,

plusy, wszystko w jednym miejscu i niektore towary tansze jak w malych sklepach,

minusy: niska jakosc produktow, polityka wyzysku (chocby o 19 wylaczanie lodowek zeby zaoszczedzic na pradzie, miejmy nadzieje ze zamrazalek chociaz nie wylaczaja i z rana ponownie nie wlaczaja, i inne mechanizmy wyzysku), specjalne szczegolnie niskiej jakosci produkty, przyczynianie sie do zanizania jakosci ogolnej produkcji swiatowej (mysle ze nie trzeba tlumaczyc jak), wzmacnianie kapitalistow a co za tym idzie podupadek branzy sperzedazowej, brak korzysci ekonomicznych, tylko budowa marketow i wywoz kasy na konta kapitalistow, przyczynianie sie do zanizania plac i naciskanie rzadu na tworzenie coraz wiekszyc mozliwosci obejs przepisow plac i pracy, tracenie wartosci marek wysokiej jakosci na rzecz masowych niskiej jakosci...

chwilowy brak działalności w audio.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Co ty masz z tymi kapitalistami? Sam odkladajac kase na koncie tez jestes kapitalista.

Co gorsza biorac takiego fliziarza tez go wykorzystujesz bo swiadczy ci prace. A jesli czujesz ze on cie wykorzystuje to co.... Wstretny kapitalista?

Co gorsza biorac takiego fliziarza tez go wykorzystujesz bo swiadczy ci prace. A jesli czujesz ze on cie wykorzystuje to co.... Wstretny kapitalista?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.