Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki samochód?

grishnack

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławiony między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment.

Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.

Gość nudel1306

(Konto usunięte)

nasz ma 30mill .... turbina ledwie co tam pakuje a i tak nie trzyma parametrów. Zdarza się.

Ja nie wiedziałem nic co by kosztowało w naprawie 5k nie ważne czy to diesel czy benzyna... no chyba że nowy słupek :)

BTW: jak w ASO to sory.. ale gardzę

A ja wymienialem osobiscie tylny dyferencjal za 10kzl i to nie nowy, a po regeneracji... najlepsze bylo to, ze auto bylo warte wtedy okolo 20kzl hehe

ale co tam nasz klient nasz pan:)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

peaceandlove

Pytam po raz kolejny, czy uraziłem Twoje uczucia religijne?

Bo uczucia to ważna sprawa, a religijne zwłaszcza.

Jeśli faktycznie ten żart w nie godził, to z góry przepraszam. Nie zamierzałem Cię ranić. I w ramach rekompensaty, mogę Cię ostrzec, żebyś pod żadnym pozorem np. nie włączał Monty Pythona!

To wysoce cenieni komicy ale z Twoim poziomem wrażliwości religijnej mogło by to być dla Ciebie nieprzyjemne w odbiorze. Świętego Graala, czy Żywota Bryana wystrzegaj się jak ognia.

Tylko powiedz mi, jak się z Twoimi przekonaniami zgadza ta pacyfa?

http://www.egzorcyzmy.katolik.pl/index.php/amulety-i-talizmany/450-krzyz-nerona-pacyfka

Bo ja tu nawet o jakichś egzorcyzmach na tę okoliczność czytam.

przebiłeś ceny prawie trzykrotnie.

30 mil.

Hmm sprawdz ceny:) Nic nie przebiłem trzykrotnie:) Zestaw zamiennik LUK sprzęgło + koło dwumasowe+ wysprzęglik do volvo s60 D5 kosztuje prawie 3 tyś zł Tyle zapłaciłem również Ja + wymiana 2 tyś zł w Uk i wyszło jak nic 5 tyś zl:)

30mill? Napisz mi bardziej zrozumiale bo coś nie łapię:) Czyli co Twoje auta ma 45km przejechane na liczniku?

Pozdr

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Gość cycus12

(Konto usunięte)

A ja wymienialem osobiscie tylny dyferencjal za 10kzl i to nie nowy, a po regeneracji... najlepsze bylo to, ze auto bylo warte wtedy okolo 20kzl hehe

oky... ostro, a co to za auto ?

Hmm sprawdz ceny:) Nic nie przebiłem trzykrotnie:) Zestaw zamiennik LUK sprzęgło + koło dwumasowe+ wysprzęglik do volvo s60 D5 kosztuje prawie 3 tyś zł Tyle zapłaciłem również Ja + wymiana 2 tyś zł w Uk i wyszło jak nic 5 tyś zl:)

a chyba że volvo to sorry, ja miałem na myśli TDI...

BTW i tak lepiej zregenerować (nie ze względu na cenę).

30mill? Napisz mi bardziej zrozumiale bo coś nie łapię:) Czyli co Twoje auta ma 45km przejechane na liczniku?

na liczniku pewno ma nie wiem nie patrzyłem, mnie bardziej interesował skan elektroniki który nie wykazał ingerencji i potwierdził przebieg.

Ps nie moje tylko kolegi :P i przepraszam przestrzeliłem 40 tyś mill czyli jakieś 70 tyś km. 30 tyś mill miał 2 lata temu gdy przyjechał z USA (według papierów)

a chyba że volvo to sorry, ja miałem na myśli TDI...

BTW i tak lepiej zregenerować (nie ze względu na cenę).

na liczniku pewno ma nie wiem nie patrzyłem, mnie bardziej interesował skan elektroniki który nie wykazał ingerencji i potwierdził przebieg.

Ps nie moje tylko kolegi :P i przepraszam przestrzeliłem 40 tyś mill czyli jakieś 70 tyś km. 30 tyś mill miał 2 lata temu gdy przyjechał z USA (według papierów)

No teraz lapie 40 tys mil:) Jezeli to realny przebieg to gratulowac - auto jak nowe w sumie:)

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Gość cycus12

(Konto usunięte)

ma zadatki, stan środka i lakieru... nówka, nie wiem czy ktoś używał tylnej kanapy a wiadomo po tylu latach na skórze widać, u mnie w audi identyczny przypadek, widać po fotelu kierowcy po niczym więcej (mam 90 tyś km...)

Niestety tak niskie przebiegi przy tyluletnich autach to też problemy.

- na początku chciałem przeprosić uczestników tego wątku ... będzie trochę nie w temacie... :-)

peaceandlove

Jeśli faktycznie ten żart w nie godził, to z góry przepraszam. Nie zamierzałem Cię ranić. I w ramach rekompensaty, mogę Cię ostrzec, żebyś pod żadnym pozorem np. nie włączał Monty Pythona!

To wysoce cenieni komicy ale z Twoim poziomem wrażliwości religijnej mogło by to być dla Ciebie nieprzyjemne w odbiorze. Świętego Graala, czy Żywota Bryana wystrzegaj się jak ognia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

- jak już decydujesz się na "przeprosiny" to rób to tak, aby " przepraszam" brzmiało jak "przepraszam" a nie jak sarkazm ...

- nie porównuj tej "radosnej tfórczości", którą zamieściłeś do dokonań grupy Monty Pythona - nie ta liga, nie ten poziom... nie sądzę nawet abyś był autorem tej poezji, pewnie wisiała gdzieś w necie ... kopiuj-wklej

- skoro pytasz po raz kolejny to znaczy, że nie zrozumiałeś ... istoty przesłania zawartego w mojej wypowiedzi .... trudno ... było - minęło

- czy obraziłeś uczucia religijne ( moje - to nieistotne), ale pomyśl o tych, którzy z tą modlitwą na ustach oddawali swe życie w więzieniach, obozach, okopach ...

- symbolika "pacyfki" w latach 60 ubiegłego wieku nabrała innego znaczenia za sprawą "dzieci - kwiatów", tak więc nie musisz wklejać linków do stron pisanych przez fanatyków religijnych. - zresztą egzorcyści uważają internet, pokemony, Harrego Pottera, a nawet jogę za dzieło szatana...

- dyskusję uważam za zamkniętą - nie jest to tematyka motoryzacyjna - a taka powinna tu dominować

jeszcze raz proszę o wybaczenie autora i uczestników tego wątku - osobiste nieporozumienia i animozję nie powinny mieć tu miejsca ...

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Gość nudel1306

(Konto usunięte)

Wyświetl postUżytkownik nudel1306 dnia 30.01.2014 - 19:11 napisał

Starsza brytyjska limuzyna z dzikim kotem na masce :]

Mercedes rozkłada BMW... na torze. Mając gorsze opony!

Świat się kończy! :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

peaceandlove

Ukryta Zawartość

Powszechnie wiadomo, że pospólstwo na śtuce się nie zna, a o wielkości artysty decyduje wyłącznie on sam...

Ukryta Zawartość

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Mercedes rozkłada BMW... na torze. Mając gorsze opony!

Świat się kończy! :)

i co w tym dziwnego ?

elektronika w merasiu robi swoje.

Starsza brytyjska limuzyna z dzikim kotem na masce :]

ajaj, to pewno byle co i tak ksoztuje gupę kasy.

elektronika w merasiu robi swoje.

Elektronika tylko przeszkadza w jeździe torowej.

Zresztą klient wyłączył stabilizację przed "wyścigiem" w obu autach.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

w mercu nie wyłączysz, nigdy, zawsze czuwa, niestety to mercedes

a bmw tu przegrywa poprzez fun na dupie :)

W Mercu nie wyłączysz.

W AMG - wyłączysz.

• 2 tygodnie później...

Coś dla użytkowników zakładki Hi-End.

Powrót Porsche do starej idei - czyli 911 w wersji Targa.

Zamiast topić kasę w durnych kabelkach - lepiej IMO cieszyć się takim pięknym samochodem! :)

Super test to porównanie BMW i Mercedesa. Bardzo profesjonalnie, choć różnica w cenie jest ogromna i jazda bez szpery kontra 4wd to jest trochę naciąganie. Napęd na 1 koło, kontra napęd na 4 koła, hmm... prowokacja.

Taki sobie domek... gość wie co dobre!

California na ładną pogodę a Ghibli jak pada... :)

CDC-Ferrari-California-3.jpg

Ten jezd ladny. .800px-Porsche_Cayman_%28II%29_%E2%80%93_Frontansicht%2C_1._Juni_2013%2C_D%C3%BCsseldorf.jpg

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

BMW seria 4 Gran Coupe - ale śliczny! Bardzo rasowy projekt. Najbliższy ideowo u konkurencji jest Mercedes CLA, ale do tego BMW biedny Mesio nie ma startu... pięciodrzwiowe Audi A5? Nieee... to BMW wymiata! :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A tu coś z życia wyższych sfer... Promocyjny klip Mercedesa S-Class Coupe.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wiem... jakoś do mnie nie przemawia. Tył jak z Passata CC, gdyby nie znaczek firmowy, za nic bym nie powiedział, że to Mercedes. A przód? Czy unifikacja stylistyczna modeli nie idzie zbyt daleko? Przecież przód wygląda jak w A-klasie i innych nowych modelach. Tak IMO nie powinno być.

Poprzednik - model CL, znacznie bardziej od strony designu mi przypadł do gustu. Kawał pięknego i stylowego auta.

A w tym nowym oczywiście wnętrze rządzi! Ultymatywny luksus i te wszystkie elektroniczne bajery...

Ale stary model wyglądał jak Mercedes a nie jak niewiadomoco...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość cycus12

(Konto usunięte)

http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Renault-prezentuje-nowy-silnik-wysokoprezny,wid,16424200,wiadomosc.html?ticaid=112421

no i teraz anty turbiaże wpadną w depresje :P ogólnie chyba 2 dmuchawki to powoli standard u europejczyka....

Gość Gosc

(Konto usunięte)

http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Renault-prezentuje-nowy-silnik-wysokoprezny,wid,16424200,wiadomosc.html?ticaid=112421

no i teraz anty turbiaże wpadną w depresje :P ogólnie chyba 2 dmuchawki to powoli standard u europejczyka....

Oni nie, bo tego po prostu nie kupią.

W depresję wpadną Ci, którym przyjdzie te turbiny w swoich autach wymieniać.

• Moderatorzy

a teraz z drugiej beczki, ja nie cenię francuskiej myśli technicznej, ale są tacy co lubią.

kolega kupił właśnie C5. 1 , kombi pb136 km, gaz, Holandia :) cena z opłatami koło 10 kpln.

ciekawe...............

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Gość cycus12

(Konto usunięte)

W depresję wpadną Ci, którym przyjdzie te turbiny w swoich autach wymieniać.

niezbyt rozumiem czemu..... często 2 małe kosztują mniej niż 1 duża. Ja też powoli kminie jak swoją GTB zamienić na coś podwójnego.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.