Skocz do zawartości
IGNORED

Proa Systems AMJ SE w Delta Studio

Delta Studio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

No, widze że spotkanie bardzo udane....Fajne zdjęcia- szczególnie jedno mi sie spodobało :-)

Chyba "sie zapiszę " na forumowa koszulke ..

Pozdrawiam

Waldek

• 2 tygodnie później...

>>>>> Lisek >>>>> Zegarmistrz >>>>>> i inni zainteresowani

Rozruszłem w końcu te kolumny. I grają.

Z monoblokami, które mają większego kopa niż słuchany przez nas prototyp.

Ale tylko z odtwarzacza CD z dużym sygnałem.

Z analogu mam sygnał zbyt mały w tym przedwzmacniaczu.

Witam!

W celu odsluchu pojawie sie dopiero w przyszlym tygodniu gdyz w weekend startuje moim samochodem w zawodach na najlepiej naglosnione auto.Licze tam na dobry wynik wiec musze dobrze przygotowac auto,wiec czasu brak.Informacja dla Witka: konstruktor kolumn nie przyjdzie gdyz sobotnia impreza ma zaplanowane dzialania do po 20 wiec w nocy przychodzic nie wypada..

Pozdrawiam

Marku,

Jezeli tylko będziedzie mieli jeszcze siłę - to późna pora nie jest dla mnie przeszkodą.

Mój numer komórki jest na stronie fimowej, adres strony w "o mnie".

Pozdrawiam

Witold

• 2 miesiące później...

No tak. Jak już ustawiłem kolumny AMJ i sprsawiają przyjemność swoim dźwiękiem to "Lisek" postanowił zabrać je do domu.

Panowie, a może także Panie. Jutro ok. 15-tej będzie oststnia szansa posłuchania kolumn Proa Systems AMJ SE z Delta Studio KT88. Tak się ta parka zaprzyjaźniła, że aż żal rozłaczac. Trzeba ten problem o...odsłuchać, a potem o...o... już pewnie sami wiecie.

Zaraszam

Witam!

Minely juz 3 miesiace rozlaki z moimi kolumnami ,w domu glucho.Czas aby zagoscila w nim muzyka:)Ciesze sie iż po wielu konfiguracjach wielu sluchaczom owe kolumny sie spodobaly.Musialo jednak minąc nieco czasu aby dotarly do wszystkich co na poczatku nie bylo latwe.Po odsluchacz w Delta Studio moge stwierdzic ze wzmaczniacze tej firmy sa w stanie bezproblemowo je napedzic co nie kazdej elektronice sie udawalo.NAPEWNO jeszcze zagoszczą one w Delta Studio ,wczesniej jednak musze zakupic skrzynie do ich bezpiecznego przewozu.Zamieszczam zdjecia z przybycia kolumn do mnie do domu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.