Skocz do zawartości
IGNORED

Proszę o pomoc w wyborze TV LED

nwo-86

Rekomendowane odpowiedzi

do sygnału SD najlepszy był by jakiś sharp, ale sensowne modele zaczynają się od 40' i przekraczają założony budżet

Panasonic będzie lepszym wyborem niż LG, ponieważ stosuje matryce IPS-Alpha (lepsza czerń)

poza tym do wyboru jest

zeszłoroczny model

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , ale założony budżet trochę przekracza

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

123... test

Kiza, jeśli tak to kup 37lv5500

Kiza sam nie wie co wybrać więc się odezwałem bo do zwykłej telewizji i DVD LCD-ki są niezbyt dobre, zaproponowałem plazmę która o niebo lepiej radzi sobie z takimi sygnałami ale nic z tego nie będzie jak widać z racji wielkości telewizora, no cóż.....

Witek ma rację i proponuję posłuchać Jego rad:

1. LG z serii LV5500 to bardzo zacne telewizory ze znakomitym obrazem i pięknymi kolorami. Znam sprawę z autopsji, jako że takowy mam (tyle że 42").

2. Plazma daje jeszcze lepszy obraz i jeszcze piękniejsze kolory (co również znam z autopsji na posiadanym także G30), ale szkopuł w tym, że w wymaganym przez Autora rozmiarze 37" nie istnieje żadne PDP.

Wybór jest więc prosty: LG 37LV5500. Bierz, będziesz zadowolony. Jeśli chcesz 3D (ten model nie jest) zainteresuj się seria LW.

Wszystkim bardzo dziękuję za wypowiedzi.To nie jest mój wątek, ja tak tylko przy okazli chciałem się zorientować co jest godne uwagi? Zakup nowego TV też nie wiem kiedy nastąpi,może do tego czsu będę musiał odnowić wątek kolegi bo na rynku będzie już co innego.Ale już powoli łapię o co w tym wszystkim chodzi i trochę więcej wiedzy na ten temat nie zaszkodzi.

Pozdrawiam.

.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Lepszym rozwiązaniem jest Panasonic 32e30:

Ukryta Zawartość

Ale do podanych warunków powinieneś sięgać 37E30 jest obecnie za niewielką dopłatą i masz na Panasonica 5 lat gwarancji.

Ukryta Zawartość

Dzięki za podpowiedź...też skłaniałem się ku Panasonicowi. Przemyślę jeszcze czy rzeczywiście nie 37 cali i czy nie dołożyć do Panasonica DT30 (ma już 3d i 400hz) wiec może warto...

Ale do podanych warunków powinieneś sięgać 37E30 jest obecnie za niewielką dopłatą i masz na Panasonica 5 lat gwarancji.

Tu też będziesz robił tak jak na HDTV.com.pl tzn. źle doradzał?

• 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.