Skocz do zawartości
IGNORED

Zlece wykonanie kolumn osobie z doswiadczeniem

Christos

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chcialbym zlecic projekt wykonania kolumn osobie doswadczonej w projektach DIY. Osobie, ktora z moja pomoca bedzie w stanie poprowadzic projekt od samego poczatku (szkice,wizualizacja,obliczenia, stolarka, montaz i pomiary techniczne)

Prosze o kontakt na maila

Witam.

Chcialbym zlecic projekt wykonania kolumn osobie doswadczonej w projektach DIY. Osobie, ktora z moja pomoca bedzie w stanie poprowadzic projekt od samego poczatku (szkice,wizualizacja,obliczenia, stolarka, montaz i pomiary techniczne)

Prosze o kontakt na maila

Sam nie korzystałem z usług, ale słyszałem wiele pochlebnych opinii - Sonus Oliva z Gdańska

właśnie najpierw napisz co chesz zbudować ?

Bo się moze okazać ze w sklepie kupisz taniej i lepiej :)

Nie kazde DIY jest OK.

Jeszcze będziesz miał pecha trafisz na goscia czarownika oskubie cie i kupisz dziada a wydasz np 10 kPLN

Dlatego pytam o osobe z doswiadczeniem.

>>>kooniuszy, dzieki. Patrzylem na strone i projekty.

Jak nie masz doświadczenia w DIY i za bardzo nie wiesz czego chcesz to może lepiej w zależności od budżetu poszukaj wśród naszych rodzimych producentów.

Sonus już wymieniony, Studio 16Hz (tutaj chłopaki naprawdę są nieźli, mają spory wybór i pod klienta robią customy), Akustyk, czy przy skromnym budżecie Audio Academy itp

Będziesz miał możliwość posłuchania konstrukcji przed zakupem w wielu przypadkach.

Ja bez wcześniejszego osłuchania z różnymi projektami DIY w życiu bym komuś nie znanemu nie zlecił roboty.

Poza tym w przyszłości będziesz miał łatwiej z odsprzedażą.

Pozdr

AM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.