Skocz do zawartości
IGNORED

lama o porade prosi:)

Adiemus

Rekomendowane odpowiedzi

wypatrzalem w jednym komisie amplituner yamahy R300 za 310zł

stan igla z jednym mankamentem, pokretlo balansu do wymiany gdyz trzeszczy, poza tym ani jednej ryski ani na obudowie ani na wyswietlaczu, nigdy nienaprawiany

plus kolumny podlogowe Sony'ego ss-e411 za 390zł

jak myslicie warto kupic ten sprzet? co powiecie o tej yamaszce?

jestem lama w swiecie audio tak wiec prosze darowac sobie komentarze wysmiewajace;)

jesli mozna prosze o wmiare szybkie udzielenie odpowiedzi na moje pytanie gdyz jutro z rana o 9:00 musze sie zdecydowwac czy biore czy nie

i niegadac mi ze to sprzet jakiejs najnizszej klasy czy cos i brakuje mu do elaca, infinity czy innych kosmicznych firm na ktore mnie poprostu niestac

pozdrawiam:)

https://www.audiostereo.pl/topic/9171-lama-o-porade-prosi/

pokoj 4x6m jedna sciana boazeria, jedna tapeta winylowa jedna okno jedna drzwi:)

muzyki slucham praktycznei kazdej wiec co do muzyki to o ile sie da w miare uniwerssalny sprzet, lubei basy i lubie soprany:) wiec srednie pasmomoze byc szczuplejsze tak jak budzet - 800zl w tej cenie szukam wzmacniacza i kolumn

https://www.audiostereo.pl/topic/9171-lama-o-porade-prosi/#findComment-137324

jesli budżet jest nieprzekraczalny to przyjrzyj sie uważnie klockom i jeśli działają, bierz - choć owej Yamahy kompletnie nie znam, to zapewne nic innego realnie lepszego za tę cene nie znajdziesz... kolumny są przeciętne, jeśli nie powiedzieć cienkie (miałem pare lat temu ich starszy odpowiednik)....

basem nie poszalejesz, ale może poczytaj sobie (używając wyszukiwarki) o najtańszych Tannoyach - a może uda się ze dwie stówy więcej uzbierać ?

https://www.audiostereo.pl/topic/9171-lama-o-porade-prosi/#findComment-137333

niestety budzet jest nieprzekraczalny, nie tyle mozliwosciami finansowymi co psychicznymi.. od pol roku jade na tosce 303, jak tak dalej pojdzie to ogluchne od tej kichy:) co do kolumn to rzeczywiscie basu im troszke brakuje, ale ta yamaha ma 4 wyjscia na kolumny wiec moze w przyszlosci jakis subik dojdzie, bo narazie 2 pozostale kanaly beda zajete przez monitory wlasnej roboty na glosnikach missiona, co do yamahy wyczytalem gdzies ze jej moc to 2x40w , wydaje mi sie troszke mala ale pojawily sie tez gdzies glosy ze nei tyel moc jest wazna co wydajnosc pradowa.. jak na swoje lamerskei ucho to wiem tyle ze tosca ta wydajnoscia za nic niegrzeszy gdyz przykrecenei basow konczy sie popierdywaniem i przygaszaniem wyswietlacza.. wydaje mi sie ze yamaha niepowinna robic takich numerow, racja:)?

w takim wypadku te 2x40W powinno byc o wiele lepszymi watami niz np 2x35w w unitrze ws 418: ) .. ale sie rozpisalem: >

------------------------------

wybaczcie lamie - lama nie kłamie;)

https://www.audiostereo.pl/topic/9171-lama-o-porade-prosi/#findComment-137348

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.