Skocz do zawartości
IGNORED

kolumny podst jak HD 600 + wzmak=2.5-3K

caralooh_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Oczywiscie szukalem i czytalem w "fachowej prasie" , ktora na nic sie zdaje bo co drugi wzmak i glosnik to best buy,super wokal albo Hifi choice najlepszy zakup.

Obecnie mam Hd600+ wzmak dual mono bl-2 pod hd600, dt990 2005, little dot 3 . zrodlo lite dac 60

W krakowie jedynie w tym pulapie cenowym znalazlem Monitor Audio BX 2, pozytywne opinie , ktory moglbym ewentualnie posluchac.

Zalezy mi na przed wszystkim naw okalu , muzykalnosci.Slayera tez bym posluchal.... Domyslam sie ze w tej cenie nie znajde podstawek do wokalu, orkiestry i rocka.Moze jednak ? Jezeli tak to ile musialbym wylozyc. Mam akt. SUB

Myslalem tez nad starymi dobrymi bw b&w 602 s3, na allegro 1K. Kolega je ma, ale rozwinely dopiero skrzydla na lampie za 5K, ale jednak dla mnie byly minimalnie za slabe.Wylot z przodu, pokoj 14m^2

Jaki wzmak, nie mam pojecia, wiem tylko ze nie denon bo jak mial cd+wzmak to lataly zyletki. Oczywiscie wszystko moze byc uzywane.Pytanie czy 3k starczy, czy moze sobie lepiej odpuscic.

Moze DALI IKON 1 , czy kopulka ze wstega da mi taki wokal jak hd600 ? Ewentualnie moglbym doskladac do tych 3.5k

Dzieki za propozycje.

https://www.audiostereo.pl/topic/91746-kolumny-podst-jak-hd-600-wzmak25-3k/

Mogę polecić RLS Callisto III - małe monitorki, ale z dużym dźwiękiem. U mnie grają z NAD C355. Posiadam także hd600, więc wiem co potrafią te słuchawki. Wcześniej miałem podłogówki Dali Ikon 6 i nie żałuję zamiany na RLS. Kto je słyszał ten wie.

Niedoczytałem, że kwota jaką planujesz wydać jest na zestaw, bo same RLS obecnie kosztują 3300,- :((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.