Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Alex Collier - wywiad po latach.

UFO - Alex Collier 2009 Interview 1/11 (napisy PL)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

UFO - Alex Collier 2009 Interview 2/11 (napisy PL)

Ukryta Zawartość

UFO - Alex Collier 2009 Interview 3/11 (napisy PL)

Ukryta Zawartość

UFO - Alex Collier 2009 Interview 4/11 (napisy PL)

Ukryta Zawartość

UFO - Alex Collier 2009 Interview 5/11 (napisy PL)

Ukryta Zawartość

UFO - Alex Collier 2009 Interview 6/11 (napisy PL)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Wybacz ARTON55, ale oglądałem niedawno cykl równie interesujących filmów na YT, o podobnej treści.

Też jakiś amerykański koleś opisuje porwania przez UFO jakich doświadczał.

i w zasadzie wszystko się zgadza, oprócz tego, że twierdzi, iż to szaraki są frendy nasze.

Tak że w końcu jak to jest ?

Fox, ja w ogóle alkohol piję okazjonalnie, a obecnie okresowo wcale. Czego nie zrozumiałeś? - postaram się prościej wyjanić.

Najpierw cytujesz mój post a potem przypisujesz jego autorstwo Artonowi i zarzucasz, że nie rozumiemy żartu mimo, że wyjaśniłem wcześniej dlaczego wkleiłem wypowiedź Medwiediewa:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość stary bej

(Konto usunięte)

ARTON55

Ja uważam ze temat jest atrakcyjny, lotny, nośny, i jednocześnie mocno "infekcyjny", stąd i wielu szuka okazji aby zaistnieć.

A że robią to z mniejszym lub większym wdziękiem i siłą przekonywania, to już inna sprawa - są po prostu lepsi i gorsi artyści.

Zgadza się. Ale to niczego nie zmienia.

Taki BILLY MEYER miał kontakty z przybyszami z kosmosu. Spotkania były prawdziwe. Później ich zaniechał. W pewnym momencie coś strzeliło mu do głowy by zarobić kasę i dopuscił sie fałszerstwa kilku fotografii co mu później udowodniono. Mimo wszystko zachęcam do zapoznania się z materiałami jakie można znaleźć na jego temat na YouTube.

W związku ze zbliżającą się niedzielą. Dla zainteresowanych pozytywnymi i pokojowymi przemianami kontynuacja medytacji-wizualizacji.

Cotygodniowa medytacja niedziela godz 21.00

Ruch Wyzwolenia Świata (Cotygodniowe Medytacje dla Wyzwolenia)

Po wielkim sukcesie Światowego Dnia Wyzwolenia i jeszcze większego sukcesu Restartu Siatki i Powrotu Bogini, będziemy kontynuować nasze starania na rzecz planetarnego wyzwolenia. Będziemy kontynuować spotkania w grupach dużych i małych, w parach, a także indywidualnie w każdą niedzielę aż nasza planeta zostanie wyzwolona. Ciemny Kabał potrzebował 25 000 lat do tworzenia Matriksa (Matrycy) i zniewolenia ludzkości. My potrzebujemy dużo mniej czasu, aby zniszczyć tę matrycę i pomóc w uwolnieniu ludzkości. To, co jest potrzebne to nasze zaangażowanie i ukierunkowana intencja podczas cotygodniowych medytacji w każdą niedzielę, aż ludzkość zostanie uwolniona. Przez regularną medytację tworzymy planetarną sieć Światła nie fizycznych płaszczyzn, które pomogą przemienieniu całej ciemności. Potrzebujemy 144 000 ludzi medytujących i wizualizujących, skupionych na osiągnięciu tego celu. Jeśli osiągniemy masę krytyczną ludzi na tej planecie, którzy bezwarunkowo skupieni są na Świetle, Światło przyjdzie. Najprawdopodobniej grupa oddanych medytacji dla Ruchu Wyzwolenia Świata będzie wzrastała z tygodnia na tydzień, aż zostanie osiągnięta masa krytyczna i nastąpi przełom.

Badania naukowe potwierdziły pozytywny wpływ masowych medytacji w ludzkim społeczeństwie, więc to co robimy, ma naprawdę wpływ i wymierne efekty.

Ukryta Zawartość

Instrukcje:

1. Zrelaksuj swój umysł i ciało, obserwuj swój oddech przez kilka minut.

2. Wyobraź sobie słup elektrycznego niebieskiego Światła emanującego z Centralnego Słońca Galaktyki, które przechodzi przez Twoje Ciało do centrum Ziemi. Należy utrzymywać ten słup Światła przez kilka minut. Następnie wizualizuj wszystkie negatywne jednostki na Ziemi usuwane z planów eterycznego i astralnego razem z ich wszystkimi negatywnymi duchowymi technologiami i magicznymi narzędziami, będące eskortowanymi do Światła przez nie fizycznych wolnościowych wojowników Światła. Wizualizuj jak ten proces odbywa się na całym świecie w pokoju i gładko. Wizualizuj świat, który w końcu jest wolny od duchowej niewoli, wolny od wszystkich złych Archontów, Reptylian, demonów, żywiołaków i innych negatywnych nie fizycznych istot. Wizualizuj wibrację eterycznego i astralnego planu, która staje się lżejsza i jaśniejsza, dopóki wszystkie ciemne istoty całkowicie nie znikną i pozostanie tam tylko Światło.

3. Wizualizuj, jak fizyczni członkowie ciemnego Kabała, tacy jak główni bankowi kryminaliści Rothschildowie i Rockefellerowie oraz inni członkowie Kabała, jak Henry Kissinger, George Bush, Jezuici itd., pokojowo poddają się i ustępują ze swoich stanowisk władzy, uwalniając system finansowy i środki masowego przekazu. Wizualizuj, jak cywilna władza aresztuje tych członków Kabała, którzy nie chcą się dobrowolnie poddać. Wizualizuj, że ten proces ma miejsce na całym Świecie i przebiega pokojowo i płynnie. Wizualizuj Świat wreszcie wolny od finansowego niewolnictwa, wolny od wszelkich dyktatorów i skorumpowanych polityków.

Wizualizuj jasną nową przyszłość dla ludzkości, z nowym i sprawiedliwym systemem finansowym. Wizualizuj jak długi zostały anulowane, zostały uwolnione i podzielone bogactwa między ludzkość, wprowadzone zaawansowane technologie, uzdrowienie ekosystemu i uwolnienie ludzi od wszelkiego ucisku.

4. Wizualizuj jasny duchowy złoty wiek z aniołami, wróżkami, delfinami, jednorożcami, duchowymi przewodnikami i innymi istotami Światła zamieszkującymi eteryczne i astralne poziomy. Wizualizuj, jak wszelkie rany ludzkości są uzdrawiane, a cała ludzkość jest inspirowana i prowadzona przez połączenie z ich własną duszą i Źródłem.

Dokładne terminy dla różnych stref czasowych w każdą niedzielę (poniedziałek wcześnie rano dla krajów wschodnich)

:9:00 am HAST Sunday (Hawaii)

11:00 am AKDT Sunday (Alaska)

12:00 pm PDT Sunday (Los Angeles)

1:00 pm MDT Sunday (Denver)

2:00 pm CDT Sunday (Houston)

3:00 pm EDT Sunday (New York)

4:00 pm BRT Sunday (Rio de Janeiro)

8:00 pm BST Sunday (London)

9:00 pm CEST Sunday (Paris)================== P O L S K A = GODZ. 21.00 ==================

9:00 pm SAST Sunday (South Africa)

10:00 pm EEST Sunday (Bulgaria)

11:00 pm MSK Sunday (Moscow)

12:30 am IST Monday (India)

3:00 am CST Monday (Beijing)

4:00 am JST Monday (Tokyo)

5:00 am AEST Monday (Sydney)

Dla Polski Niedziela godzina 21.00

Proszę robić wizualizację zgodnie z instrukcją i nie zmieniać jej, w przeciwnym, razie nie będzie pożądanego efektu.

Jeśli chcesz robić tę medytację dodatkowo codziennie lub kilka razy w tygodniu, poza naszą wspólną niedzielną, to jak najbardziej zapraszamy do tego. Oprócz tego, będziemy mieli specjalne medytacje masowe w określonych dniach, kiedy ważne portale zostaną otwarte.

WORLD LIBERATION MOVEMENT (Weekly Liberation Meditations)

Ukryta Zawartość

Najwyższe technologie zaczynają nam być dostępne.

Audycja w której jest mowa o niesamowitej istniejącej technologii komputerowej co do której wydaje się, że jeszcze nie ma zastosowań!

Nauka i Technologia Nowej Ery - 18.12.2012 - Jasiek Łuszczki

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Najwyższe technologie zaczynają nam być dostępne.

Audycja w której jest mowa o niesamowitej istniejącej technologii komputerowej co do której wydaje się, że jeszcze nie ma zastosowań!

Nauka i Technologia Nowej Ery - 18.12.2012 - Jasiek Łuszczki

Mam (i chyba mogę) inne zdanie na temat treści zawartej w filmie z YT.

Uważam, że jeśli naukowcy nie potrafią stworzyć doskonalszych maszyn obliczeniowych, to może należałoby zweryfikować obecną wiedzę matematyczną ? czyli stworzyć podstawy funkcjonowania nowej, nieznanej dotychczas matematyki.

Ekstremalnie szybkie pojazdy UFO

Cigar-shaped UFO caught on Camera ↑ December 6, 2012 ↑ MEXICO.

Ukryta Zawartość

Praktycznie na całym świecie zdarzają się doniesienia o pojazdach, które są rejestrowane na nagraniach wideo. Bezwładność ludzkiego oka powoduje, że nawet gdyby nad naszymi głowami latało całe mnóstwo takich pojazdów to moglibyśmy nie być świadomi ich istnienia.

Trudno powiedzieć czy obserwacje jak ta powyżej w Meksyku lub ta poniżej w Jerozolimie to manifestacja tego samego typu zjawiska czy też są one po prostu podobne.

Faktem jednak jest, że do takich zjawisk wciąż dochodzi i nie wystarczy nie zwracać wzroku w stronę nieba, aby uznać, że to się nie dzieje na prawdę. Nie wszystko się da tłumaczyć sprytem owadów czy też prawidłami optyki. Jedyne sensowne i racjonalne wytłumaczenie jest takie, że są to ludzkie drony napędzane nowym typem napędu.

U.F.O. Spotted at DOME OF THE ROCK in Jerusalem 18th December 2012

Ukryta Zawartość

Rośnie ilość UFO obserwowanych w okolicy traczy słonecznej.

Informacje na temat obecności dziwnych niezidentyfikowanych obiektów w okolicy tarczy słonecznej pojawiają się już od jakiegoś czasu. Oficjalnie NASA twierdzi, że to artefakty obrazu. Jednak wiele osób śledzi wciąż te przekazy i w przekazach z koronografów STEREO widzą oni dowód na to, że w okolicy Słońca dzieje się coś niewyjaśnionego.

UFOs near the Sun - The FULL Review for December 17, 2012.

!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wierzysz w wiarygodność tych filmów? Przecież to jest śmieszne... ktoś nagrywa kamerą puste niebo lub dach jakiejś świątyni i nagle pojawia się ufo! uuu! i te ruchy kamery, cudownie szybka reakcja kamerzysty i płynny zoom w ułamek sekundy... przecież to jest zmontowana lipa, dokładnie w ten sam sposób co wszelkie filmy typu Viral. Ale najlepsze jest to, że na drugim "filmie" to jest zwykłe zdjęcie :)

Ukryta Zawartość

Dome_Of_The_Rock.jpg

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Naukowcy mają tak silne teleskopy, za pomocą których obserwują mgławice i galaktyki odległe o miliony lat świetlnych, i robią im zdjęcia w dość przyzwoitej jakości, a w obrębie układu słonecznego nie ma dość dobrej jakości zdjęć zaobserwowanych obiektów ? - to dziwne.

Będąc na mazurach, przy bezchmurnym nocnym niebie, obserwowałem przez dobrą lornetkę księżyc.

Mogłem wypatrzyć większe kratery.

Ale była to tylko lornetka.

Czy posiadając teleskop, zobaczyłbym więcej ? na pewno tak.

Jak zatem wytłumaczyć zdjęcia tego obiektu, wykonane przy użyciu przecież znacznie precyzyjniejszych przyrządów, ale o tak kiepskiej jakości ?

• Moderatorzy

Naukowcy mają tak silne teleskopy, za pomocą których obserwują mgławice i galaktyki odległe o miliony lat świetlnych, i robią im zdjęcia w dość przyzwoitej jakości, a w obrębie układu słonecznego nie ma dość dobrej jakości zdjęć zaobserwowanych obiektów ? - to dziwne.

Będąc na mazurach, przy bezchmurnym nocnym niebie, obserwowałem przez dobrą lornetkę księżyc.

Mogłem wypatrzyć większe kratery.

Ale była to tylko lornetka.

Czy posiadając teleskop, zobaczyłbym więcej ? na pewno tak.

Jak zatem wytłumaczyć zdjęcia tego obiektu, wykonane przy użyciu przecież znacznie precyzyjniejszych przyrządów, ale o tak kiepskiej jakości ?

Beju,

zgadzam się z twoją wypowiedzią,

ale jest jeszcze 2 strona medalu tzn podczas nocnych spacerów przy bezchmurn niebie często można zobczyć różne obiekty , które nie zachowują się jak samoloty (dżwięk, oświetlenie czy smugi) wręcz przeciwnie latają znacznie wyżej, szybciej , bezdźwięcznie, czy np w szyku.

owszem po niebie lata sporo satelit ale.................., zbyt wiele niedomówień pozostawia wątpliwości.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Sęk w tym, że w żadnym środowisku związanym z astronomią od strony obserwowalnej i naukowej nie ma tego typu doniesień, nie ma zdjęć ani materiałów filmowych - a tych o dziwo są tysiące wśród ludzi którzy teleskopu na żywe oczy nie widzieli, relacje ludzi którzy nadal myślą że to słońce krąży dookoła ziemi, a księżyc jest wielkości balonu na gorące powietrze

foilhat.jpg

Jedyne co mnie przekonuje do tego że gdzieś we wszechświecie jest inteligentne życie to sygnał WOW!

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Masz rację, ale ja się odniosłem do zupełnie innej sprawy.

Tematu filmów z YT i zdjęć podejrzanego pochodzenia nie oceniam, zbyt dużo pytań się ciśnie na usta.

50/50 = prawda/mistyfikacja, tak bym to określił delikatnie.

Niektórzy amatorzy, na nośnym temacie chcą zaistnieć, i "pomagają" zdjęciom.

Mnie zainteresowała jakość zdjęć robiona przez renomowane firmy, typu NASA, i podła jakoś tych zdjęć.

Jednocześnie zdaję sobie sprawę z tego, że podczas obserwacji (i dokonywania zdjęć), ważne są takie parametry "lunety" jak choćby ogniskowa i średnica soczewki/wek.

Ale nie zwalnia mnie to od myślenia, i zadania pytania dlaczego.

Sęk w tym, że w żadnym środowisku związanym z astronomią od strony obserwowalnej i naukowej nie ma tego typu doniesień, nie ma zdjęć ani materiałów filmowych ...

Jedyne co mnie przekonuje do tego że gdzieś we wszechświecie jest inteligentne życie to sygnał WOW!

Może naukowcy, z takiego czy innego względu, nie chcą zająć oficjalnego stanowiska w tych sprawach ?

Ja też nie wiem, czy oficjalna nauka się tymi zjawiskami interesuje.

Choć z drugiej strony można domniemywać, że są one wywołane przez technologie stworzone przez tych naukowców, tylko objęte ścisłą tajemnicą.

To właśnie paranauka próbuje wyjaśnić pochodzenie tych zjawisk i artefaktów.

Sygnał powiadasz ? a kręgi w zbożu jak wytłumaczysz ?

Edytowane przez stary bej

A czemu mieliby nie chcieć? Wielu prawdziwych naukowców się tym zajmuje, jest przynajmniej kilka programów badawczych ale żaden z nich nie wykazał jeszcze jakichkolwiek dowodów na istnienie obcej cywilizacji lub choćby na to że na naszym niebie pojawia się UFO. Z kolei społeczności paranaukowe i nawiedzeni specjaliści z tonami elektronicznego sprzętu pomiarowego umieszczają marne filmy na youtube i fantastyczne artykuły o możliwym wyglądzie życia na obcych planetach... To kpina z ludzkiego intelektu i komercja (60 zł za wejściówkę na "wykład" tłustowłosego faceta o kosmitach).

Kręgi? Sztuka, dzieło ludzkich rąk - a raczej nóg. Niewiarygodne? nie sądzę... Czasami to sztuka dla sztuki, czasami zabawa dla satysfakcji, a czasami komercja, krąg który pojawi się na polu w przeciętnej, zapomnianej przez Boga i ZUS mieścinie to nie tylko ugniecione zboże - to gwarancja setek turystów :)

(sowa z Harrego Pottera)

Hedwig_1463690c.jpg

vcore a slyszales o tym jak w latach 90 poderwano dwa mysliwce angielskie po tym jak dziwne obekty lataly nad baza?

Co wiecej Ci piloci scigali te kule swiatla (oczywiscie bezskutecznie) ktore wykonywaly ewolucje niemozliwe ze wzgledu na przeciazenia.

A smaczku dodaje fakt iz po postawieniu na nogi calej bazy wojskowej jeden z obiektow wyladowal w lesie (sa nadal dostepne zapisy audio po tym jak poszla go "przywitac" grupa szturmowa).

Rozumiem ze to nadal byly tluste grubaski z utuba w smiesznych aluminowych czapkach co?

vcore a slyszales o tym jak w latach 90 poderwano dwa mysliwce angielskie po tym jak dziwne obekty lataly nad baza?

Co wiecej Ci piloci scigali te kule swiatla (oczywiscie bezskutecznie) ktore wykonywaly ewolucje niemozliwe ze wzgledu na przeciazenia.

A smaczku dodaje fakt iz po postawieniu na nogi calej bazy wojskowej jeden z obiektow wyladowal w lesie (sa nadal dostepne zapisy audio po tym jak poszla go "przywitac" grupa szturmowa).

Rozumiem ze to nadal byly tluste grubaski z utuba w smiesznych aluminowych czapkach co?

Słyszałem, kiedyś się tym bardzo interesowałem i nie zaprzeczam że ta relacja jest prawdziwa, wręcz jestem pewien że sytuacja zdarzyła się naprawdę ale to nadal nie jest dowód, a jedynie podłoże do spekulacji, zarówno tych pro, jak i anty. Niepodważalne jest to że było to UFO, jednak nieznana jest jego natura. Warto pamiętać że UFO to skrót oznaczający Niezidentyfikowany Obiekt Latający (NOL), a nie od razu pojazd pozaziemskiej cywilizacji. Jest nawet odcinek Z Archiwum X nawiązujący do tego zdarzenia (Fallen Angel).

Gość stary bej

(Konto usunięte)

To co dociera do opinii publicznej, jest tylko namiastką tego, co faktycznie ma miejsce - ja tak uważam.

http://www.paranormalne.pl/topic/24886-statek-obcych-na-ksiezycu-zdjecia-nasa/

Nie sądzę aby ujawnianie (po latach) tego typu zdjęć, było tylko grą pozorów, to raczej gra na zwłokę, po to może, aby ludzi na Ziemi przygotować na iście szokujące informacje.

Dziwne tylko że nigdzie w sieci nie ma tego zdjęcia w normalnym rozmiarze - NASA nigdy nie upublicznia takich miniaturek tylko zdjęcia w bardzo dużej rozdzielczości. Znowu mamy super sensacje zbudowaną na miernych zdjęciach i jakichś super rekonstrukcjach plus kilka niczym nie popartych pierdół, że na księżycu odnaleziono ciało kobiety... Po raz kolejny najwięcej wiedzą ci którym można najmniej ufać

A kim że jest wspomniany Richard Charles Hoagland? Na pewno nie uczonym jak wynika z artykułu, p. Hoagland to zwykły redaktorzyna i zwolennik wszelakich teorii spiskowych - żyje z pisania fantastycznych pierdół do różnych pism traktujących o tego typu rzeczach i książek o tejże tematyce

Zgadza się. Ale to niczego nie zmienia.

Taki BILLY MEYER miał kontakty z przybyszami z kosmosu. Spotkania były prawdziwe. Później ich zaniechał. W pewnym momencie coś strzeliło mu do głowy by zarobić kasę i dopuscił sie fałszerstwa kilku fotografii co mu później udowodniono. Mimo wszystko zachęcam do zapoznania się z materiałami jakie można znaleźć na jego temat na YouTube.

Jeżeli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej na jego temat, zapraszam do poniższej lektury:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dziwne tylko że nigdzie w sieci nie ma tego zdjęcia w normalnym rozmiarze - NASA nigdy nie upublicznia takich miniaturek tylko zdjęcia w bardzo dużej rozdzielczości.

Dziwne jest to iz widac ewidetnie slady retuszu na oficjalnych zdjeciach NASA...skaly chca retuszowac?

Co do ww przypadku i terminologi UFO to zgadzam sie absolutnie. Ale zamiatanie tego pod dywan i udawanie iz piloci wojskowi badz inni wiarygodni swiadkowie mieli haluny to wiesz...zajezdza mi filmem MEN in BLACK i "swiatlem odbitym od wenus" :)

Wiarygodne doniesienia o fenomenie UFO mamy od lat 40 ubieglego wieku (wlasciwie to znacznie wczesniej ale nie rozdrabniajmy sie). W czasach gdy nie bylo TV, radio bylo luksusem a ABS w samochodzie nawet w fazie projektow nie istnial.

Jesli sugerujesz iz to wojskowi (badz inne elity) maja pojazdy tak zawansowane technicznie i przez tyle lat nawet nie zblizylismy sie do tej technologi to w sumie nie wiem co mnie bardziej martwi....prawdziwi goscie z gwiazd czy zycie niczym bohatera Truman Show pod szklana kopula....

Jeśli ktoś z Was o tej sprawie nie słyszał, to znaczy, że kiepsko tak naprawdę interesuje się tematem. Głośna sprawa swego czasu, głośna do dziś w światku badaczy zjawisk traktujących o bliskich spotkaniach z UFO.

Dwie książki jako lektura obowiązkowa. Poważne traktowanie samego wydarzenia jak też czytelnika starającego się czegoś o fenomenie UFO dowiedzieć.

Brak tanich sensacji, brak nawiedzonych narratorów, brak odniesień do wikipedii czy YT. Może niektórych rozczarować :)

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.