Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

>Vlado

Wiele rzeczy nie widziałeś czy to znaczy, że nie istnieją? Przypomina mi to dyskusję o istnieniu Boga. A schodząc na ziemię. Czy widziałeś swój umysł? Czy on istnieje? Czy wiesz , że myślą można zmieniać rzeczywistość? Istnienie wielowymiarowego wszechświata jest faktem. Tego ludzie będą się dopiero uczuć. Nasza oficjalna wiedza jest bliska 0. To nie powód by błyszczeć ignorancją.

Rozumiem że w czasach Kopernika byłbyś po stronie ciemnoty. No cóż nie ty jeden. Zadałeś sobie kiedyś pytanie jak by wyglądał świat gdyby ciemnoty było mniej? Jak funkcjonują cywilizacje we wszechświecie stosujące wysokie standardy z powszechnym dobrobytem włącznie? Jest to możliwe zapewne w oparciu o wyższą świadomość niż nasza?

Wiele rzeczy nie widziałeś czy to znaczy, że nie istnieją?

To jest czysta demagogia:-)

Istnienie wielowymiarowego wszechświata jest faktem.

Wyłacznie to twierdzenie w Twojej wypowiedzi jest prawdziwe.

Jak funkcjonują cywilizacje we wszechświecie stosujące wysokie standardy z powszechnym dobrobytem włącznie?

No jak funkcjonują? Jeśli odwiedziłeś jakąś i poznałeś jej funkcjonowanie to nam ją opisz:-)

Jest to możliwe zapewne w oparciu o wyższą świadomość niż nasza?

Co Ty rozumiesz pod tym wyświechtanym sloganem?

W.

Jest garstka ludzi co ma dostęp do kosmicznej technologii i nie chcą się nią dzielić. Zagarnęli ją dla siebie. Interesuje ich władza nad resztą. Posiadają statki typu UFO. Odwiedzają inne planety. Zamierzają wzmocnić swą władzę przy pomocy wydarzenia fałszywej flagi z wykorzystaniem UFO. Dla czego do dziś USA oficjalnie milczą w sprawie ET/UFO?

Błahahahaha!

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Rozumiem że w czasach Kopernika byłbyś po stronie ciemnoty.

Rozumiem że to wszystko o czym piszesz potrafisz udowodnić empirycznie ?

Spróbuj chociaż myślą zmienić cokolwiek, przecież to możliwe jak twierdzisz.

Pokaż mi te istnienie świata wielowymiarowego, pokaż jak funkcjonują cywilizacje we wszechświecie stosujące wysokie standardy z powszechnym dobrobytem włącznie, pokaż mi to wszystko to uwierzę że to faktycznie istnieje.

>stary bej

Proste pytanie. Czy posiadasz rozum? Jeśli tak to udowodnij to.

>Vlado

Tobie i innym polecam książkę Hiperfizyka Joanny Rajskiej Jacka Czapniewskiego i Moniki Rajskiej. Dowiecie się wtedy jaki tu panuje ciemnogród i wątpię byście nadal go reprezentowali. No ale tu panuje wolna wola. Co wybieracie?

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Proste pytanie. Czy posiadasz rozum? Jeśli tak to udowodnij to.

Chyba nie bierzesz mnie za wytwór swojej wyobraźni, tylko za adwersarza po drugiej stronie łącza internetowego ?

Kilka stron wcześniej przestrzegałeś wszystkich o tym, że temat nie dotyczy oceny osobowości każdego z nas, a zwłaszcza Twojej - bo jest o czyś innym.

Nawet rozdawałeś rzutka ręką bany, a teraz sam wdajesz się w niepotrzebne ocenianie rozmówcy jakbyś był co najmniej jakąś nieomylną o-so-bli-wo-ścią.

Napisałem wcześniej - w każdym szaleństwie jest odrobina geniuszu - w szaleństwie w/w autorów jest geniusz i ja go dostrzegam.

Ten geniusz to możliwość wydania właśnie takiej książki, ale nie trzeba być aż tak genialnym aby wydać w formie pisanej cokolwiek, wystarczy dysponować określonymi finansami.

Problemem może być pozyskanie czytelnika i z tym związana sprzedaż, bo to jak sam zauważyłeś, wynika z wolnej woli kupującego i jego stanu zainteresowania.

A zapewniam, że moja ciekawość jest odwrotnie proporcjonalna do ilości serwowanych bajdurzeń w/w autorów.

I została skutecznie zablokowana właśnie po obejrzeniu autorskich filmów całej tej trójki na YT.

Edytowane przez stary bej

Temat tyczy UFO ET i cywilizacj. Wy jesteście tylko przykładem tej naszej ziemskiej zacofanej.

Vlado dokonał bezpośrenio oceny mojej osoby. Mialem go zbanować? Przemyślę te uwagi.

Ludzie dzielą sie na tych dzięki którym następuje postęp i rozwój. Oraz bezwartościowych hamulcowych

Całokształt wyznacza poziom danej cywilizacji. Jak wysoko naszą oceniacie?

Temat tyczy UFO ET i cywilizacj. Wy jesteście tylko przykładem tej naszej ziemskiej zacofanej.

UFO jadło mi z ręki :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Wytłumaczę prosto i jasno. Autoryzacja oznacza, że się pod tymi wklejkami nie podpisuję. Tym samym nie zamiesiłbym jako wartościowe materiały.

Proponuję przyjrzeć się kto z was zamieścił interesujące materiały budujące ten watek i ile?

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Piszesz tak jakbyś należał już do tej kosmicznej, wysokorozwiniętej.

Vlado dokonał bezpośrenio oceny mojej osoby. Mialem go zbanować? Przemyślę te uwagi.

Nie masz co myśleć nad banowaniem, przecież sam wytykasz wszem i wobec żeśmy czarnogród.

Ludzie dzielą sie na tych dzięki którym następuje postęp i rozwój. Oraz bezwartościowych hamulcowych

Przecież ci hamulcowi nie łapią za ręce tych którzy przyczyniają się do rozwoju, czasy średniowiecza już dawno minęły.

Całokształt wyznacza poziom danej cywilizacji. Jak wysoko naszą oceniacie?

To co dotychczas zostało odkryte i wynalezione podlega jedynie udoskonaleniom, nastąpiła zatem pewna stagnacja cywilizacyjna.

Dla każdego z nas świat kończy się w innym miejscu.

Oby nie było tak, że przyjdzie techniczny i wyciągnie wtyczkę z gniazdka.

Na proste pytania nie dostałem odpowiedzi. Reprezentujecie postęp czy ciemnogród. Proszę wskazać stosowne cytaty. A najlepiej zapoznać się ze swymi wpisami i je przemyśleć czy one budują?

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Niepotrzebnie się ekscytujesz i irytujesz.

Kopiowane i wklejane tu filmy z YT przecież niczego nie budują.

To samo można powiedzieć o czytaniu książek, czy oglądaniu filmów z gatunku SF - one pobudzają jedynie wyobraźnie.

Oficjalna nauka póki co o tych rewelacjach milczy.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Wpisy i wklejki o wątpliwej treści trudno nazwać merytorycznymi.

A wiele z nich jak pamiętam było zręczną mistyfikacją, lub pozostawało z racji braku możliwości niezbadane przez naukę.

Te rewelacje nie budują tylko rozszerzają o kolejne strony ten temat.

I wcale nie mam nikomu tego za złe, bo i ja lubię czasami pofantazjować.

Ale ani powszechne ujawnienie ufo nie miało miejsca, ani zaakceptowanie i wdrożenie urządzeń produkujących darmową energię również.

Wszystko więc pozostaje jak dotychczas w sferze domysłów i domniemań dając nam czytającym ten temat pożywkę dla kolejnych spekulacji myślowych.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Nie widzę wpływu oceny moich wpisów na rozwój i pozyskanie wolnej energii oraz ujawnienie się ufo.

Przypominam Ci jednocześnie iż temat nie dotyczy oceny mojej skromnej osoby jak i treści którą zamieszczam, gdyż ona jak wspomniałem powyżej, nie rzutuje na rozwój tych technologii, a tym bardziej na ujawnienie się kosmitów.

Dlatego do tych wszystkich rewelacji podchodzę z dystansem, analizując każdą z informacji.

przynajmniej można się pośmiać :D

ja próbuję podgrzać kanapkę siłą woli, ale na razie mi nie wychodzi

Bo jesteś ciemnogród.

Gdyby fakty o których piszesz miały miejsce wątek byłby zbędny.

O, to on jest niezbędny. Kolejna z księżyca teza na podstawie której wysnuwane będą później wnioski, z których wyłoni się nam "prawda"

Oficjalna nauka póki co o tych rewelacjach milczy.

Oficjalna nauka zapewne milczy w wielu kwestiach.

ja próbuję podgrzać kanapkę siłą woli, ale na razie mi nie wychodzi

słaba ta Twoja wola :)

>stary bey

Aż nadto poświęciłem Ci czasu. Znajdź sobie inny wątek albo załóż własny. Temat :CO WIDZĘ TO WIEM. Kilku chętnych na pewno zgarniesz.

Wiadomość od Cobry. Członka ruchu oporu.

Cobra+2012.jpg

Planetarna Sytuacja, Aktualizacja: nowy system finansowy

Istnieje wiele nieporozumień na temat kont zabezpieczeń, nawet wśród osób pracujących za kulisami. Daje nam obraz jasno, że jest zamieszanie.

Rachunki zabezpieczeń były stworzone przez Kabały po WW1 gdy przekonali wiele narodów , by oddali swoje złoto do ich zatrzymania z wymówką, że złoto wspiera system finansowy z mocnymi niezależnymi bankami krajowymi i tworzy geopolityczną stabilność i może chronć do wojny, jak WW1. Bank Rozrachunków Międzynarodowych (BIS), został stworzony z tego powodu w 1930 roku. Po stworzeniu BIS, Cabal udał się do Chin i przekonał chińskich notabli (czasami delikatnie, a czasami nie tak delikatnie), aby dali swoje złoto w zamian za fałszywą bonds (więź). The Cabal nigdy nie miał zamiaru dokonać spłaty tych obligacji z powrotem. Kolejnym etapem ich działalności było ukraść resztę złota Wschodniego poprzez działania Złotego Lily, a następnie pochować ich dużo w Filipinach (Yamashita złoto) oraz w Indonezji.

To złoto było używane do gwarantowania zachodniego systemu finansowego pod Bretton Woods umową. Cabal kierował się oczywiście dekretem fiat system finansowy, który był widoczny i ukrywał ciemny system bankowy, który został stworzony przez umieszczenie dużych sum pieniędzy do centralnych banków, za pomocą ukrytego złota, aby wykonać kopię zapasową swoich inwestycji. Programy te szybko generowały astronomiczne sumy wirtualnych pieniędzy, które nie mogły być podjęte z banków, jak to było częścią systemu bankowego (np. konto Biały Duchowy Boy /White Spiritual Boy/ ze wszystkimi jego quadrillions wirtualnych dolarów), a tylko niewielka część z nich była wykupiona przez operacje prania pieniędzy. Nikt, kto nie był związany z Kabal nie był kiedykolwiek dopuszczony blisko tych programów dobrobytu i nawet niewielka część programów, które próbowały dołączyć m.in. Cabal zorientowane osoby szybko zajęte lub zestrzelone przez Kabal.

Cabal stale korzystali używając złota które ukradli, na sfinansowanie budowy swoich podziemnych baz wojskowych i ich tajnego programu kosmicznego między 1953 i 2004.

Gold7.jpg

W lutym 2012, Ruch Oporu usuwa wszystkie tego rodzaju złoto z rąk Kabały. To jest powód, Fulford nie może znaleźć prawdziwego dowodu o ewentualnych skarbcach złota gdziekolwiek w Azji. To usuwanie złota było genialnym posunięciem. Od tego czasu jesteśmy w prawdziwym fiat systemie finansowym na powierzchni naszej planety. Tego rodzaju system finansowy jest bardzo niestabilny i Cabal musi być bardzo ostrożna z ich machinacjami finansowymi. Po raz pierwszy w historii ludzkości system finansowy nie był gwarantowany przez złoto. Tworzy to dynamiczne napięcie, które przyspiesza Wydarzenie ponieważ taki system finansowy nie może istnieć przez bardzo długi czas i ostatecznie zapaść nastąpi na własne życzenie ze względu na brak zaufania i brak prawdziwego fundamentu i będzie to ostatni moment na Zdarzenie (the Event.).

Teraz Cabal stara się przejąć swoją niestabilność systemu finansowego w ogólnoświatowym zdobywaniu nieruchomości i to jest powód, dla tak wiele jest przejęć (foreclosures)domów.

Istnieje wiele nieporozumień dotyczących obligacji, które Cabal wydawał od 1930 roku. Obligacje te mogą nie zostać nigdy spłacone z powrotem, ponieważ Cabal nie posiada złota jakie ukradli w ciągu wieków od ludzkości już.

Są także bardzo krótko na płynną gotówkę i że niewiele ich mają, dalece niewystarczające są do spłaty nawet niewielkiej części, ułamka tych obligacji.

Bonds.jpg

Celem tych obligacji nie jest ,by wyodrębnić wartości z Kabały, ale używać ich jako narzędzia do egzekwowania upadłości ich skorumpowanego, uszkodzonego systemu finansowego, gdy jest to właściwy czas.

Historyczni właściciele wszystkich zapasów tego złota i obligacji, które reprezentują to nie są chińczycy, ani Keenan, ani Biały Dragons Spoleczeństwa, ani nikogo mianowanego M1 (walutowi kontrolerzy). Instytut M1 jest tworem Kabały.

Właścicielem i prawdziwym spadkobiercą jest ludzkość jako całość i po Zdarzeniu (the Event ) rachunki zabezpieczeń kont zostaną przekazane ludzkości w całości.

Po zakończeniu imprezy, Resistance zwróci złoto ludzkości i będzie przechowywane na powierzchni planety dla gwarantowania , zabezpieczenia nowego systemu finansowego. W związku z tym, że złoto to nie będzie przedmiotem obrotu na otwartym rynku, natomiast złoto w prywatnej własności będzie sprzedawane i wymieniane swobodnie.

Te struktury nowego systemu finansowego są jednym z elementów tajnego porozumienia, które zostało zawarte pomiędzy 57 członkami Sojuszu Wschodniego w spotkaniu Accords Monaco w sierpniu 2011 roku.

Nie będzie nowych M1 powołanych. Żaden z członków Kabały nie będzie mógł być blisko kont zabezpieczeń, nie mówiąc już o nowym jezuitów papieżu, a większość z tych osób zostanie aresztowanych i tak.

Różne grupy, które pracują aby wyzwolić się z systemu finansowego i z rąk Kabały (Biały Dragons, Keenan, OPPT) będą spełniać rolę doradczą i Rady rządu demokratycznie wybranych po Event i będą powiernikami zabezpieczeń kont. Cały system będzie całkowicie przezroczysty i to przejrzystość będzie nadzorowana przez Ruch Oporu (the Resistance Movement.).

Przeszacowanie walut (Iraqi Dinar, wietnamski Vong) będą miały mniejszą rolę w zresetowaniu systemu finansowego, gdyż jest to przejście do prawdziwego złota systemu w oparciu o prawdziwe złoto pod nadzorem Sił Światła (Light forces), a nie spekulacyjnej wyceny, rewaluacji walut.

Ten nowy system finansowy będzie tylko tymczasowym rozwiązaniem, ponieważ prawdziwe bezgotówkowe społeczeństwo będzie tworzone na powierzchni tej planety już po Pierwszym Kontakcie, wsparte zaawansowanymi duchowymi technologiami Galaktycznej Konfederacji. To społeczeństwo bezgotówkowe rozpozna prawdziwą wartość wcielenia ludzkich dusz i zapewni im obfitości fizyczną i duchową.

Wiele osób zastanawia się, dlaczego wydarzenia się nie stały już. To dlatego, że wszystkie eteryczne negatywne podmioty muszą być usunięte, przed tym aby pracować harmonijnie z kluczowymi członkami zespołów obsługi zdarzeń na powierzchni planety. Prawdą jest, że średnia statystyczna wartość dla oczekiwanej liczby ofiar w czasie The Event jest około 100.000 osób. Ale jeśli coś pójdzie nie tak wśród kluczowych osób w populacji nawierzchni koordynujących działalność zdarzeń, może być znacznie wyższa i łatwo może dotrzeć do dziesiątków milionów ludzi i to jest coś na co Światła Siły nie są skłonne do ryzyka. Widzieliśmy tak wiele przypadków, kiedy tak zwani pracownicy światła lub światła wojownicy objawiają nieznośne zachowania, ponieważ byli pod wpływem eterycznych Archonów.

Może pamiętacie rewolucję francuską.

Zaczęło się tak dobrze, a wiesz, jak to się skończyło.

Wydarzenie nastąpi ,gdy to nastąpi.

Dopóki to się dzieje, zróbmy wszystko, co w naszej mocy, aby tak się stało, by ominąć najgorsze, jak to możliwe i iść harmonijną drogą.

Ważne jest by Światła Siły na powierzchni planety się zjednoczyły, w komunikacji, koordynacji Intel i dostosowały strategie.

Kolejną część aktualizacji planetarnej sytuacji będę najprawdopodobniej pisał jeden lub dwa tygodnie od teraz.

Wysłane przez Cobra 29.09. 2013.

źródło

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przekaz od przyjaznych mam istot. którym nasza cywilizacja jest znana i nie obojętna.

Hathorowie.

Nie będzie eskalacji wojny

Atlantydzi i Lemurianie byli dwiema bardzo zaawansowanymi koloniami, których obywatele w wielkim stopniu rozumieli rzeczywistość duchową i przyjmowali wizyty naszej i wielu ras galaktycznych, które wasza populacja uważa za pozaziemskie, stało się to tak powszechne, że wielu z nas mieszkało w waszym świecie za czasów Atlantydy.

Wielu z nas żyło w Atlantydzie i Lemurii a niektórzy wybrali wyprawę pod ziemię, do Agharty, po tym jak te dwie kolonie zatonęły i ludzkość znalazła się w sytuacji, gdy doświadczała raczej innego, nisko-wymiarowego cyklu zamiast ewolucji zbiorowej.

Podczas gdy wydarzenia na waszej scenie światowej mogą wydawać się powtórką Atlantydy, my z miłością podkreślamy, że wola waszej populacji jest wielce oddalona od eskalacji działań wojennych. Może to być rozumiane jako przepowiednia, lecz mówimy to po prostu z powodu waszej energii zbiorowej i woli, które tak właśnie się prezentują.

Spójrzcie, najdroższe dusze, na ogólnoświatowe protesty na całym waszym świecie przeciwko eskalacji działań wojennych w Syrii. Zrozumcie, że naprawdę są ogromne ilości świadomych dusz protestujących przeciwko eskalacji wojny w tym regionie i weźcie to na siebie, by jako duchowo przebudzone dusze i pracownicy energii przesyłać Miłość temu regionowi i jego mieszkańcom.

Z pewnością nie jesteśmy pierwszymi duszami, które to mówią w duchowym świecie lub na waszej Ziemi, i prawdopodobnie – nie ostatnimi. Powtarzamy to przesłanie, ponieważ jest ono bardzo ważne, skoro więcej niż wystarczająca ilość dusz jest świadoma sytuacji w Syrii i sprawia, że ich głosy są słyszalne w świecie fizycznym.

Jednakże, pomimo tych rzeczywistych zmian, które rozgrywają się obecnie, o wiele mniej waszej populacji rozumie współcześnie rozgrywające się sprawy z punktu przewagi duchowej i to nasila ważność korzystania z waszych uświęconych zdolności do spowodowania duchowego rozwiązania konfliktu.

Niektórzy zapominają również o tym, że wojna miała miejsce w Syrii na długo przedtem, zanim Stany Zjednoczone uczyniły ją znaną poprzez grożenie interwencją a wasze Światło jest zawsze potrzebne Syrii i każdemu krajowi, który doświadcza działań wojennych i zamętu tych czasów.

Za niektórymi rebeliami stoją dobre zamiary

Chociaż, jak słyszeliście, syryjskie grupy rebeliantów, jak np. Al-Kaida rzeczywiście są powiązane z organizacjami utworzonymi przez amerykańskie CIA, jest tam nieco drogich, niedoinformowanych rebeliantów, którzy chcą obalić reżim Asada i Stworzyć taki, który działa, dostosowując się do ludzi.

Te dusze nie rozumieją jeszcze, że grupy rebeliantów pracują dla tych, którzy naprawdę je stworzyli, i że są prowadzone przez wyżej wspomnianą organizację terrorystyczną, utworzoną przez waszego kabala, i z tego powodu prosimy was, abyście nie potępiali syryjskich rebeliantów jako całości – ze względu na kierowanych przez kabala przywódców spisku sterowanego.

Chociaż nie jest to temat tak bardzo pokrzepiający duchowo i wzmacniający, wiedzcie o tym, że kabal zamierza użyć Syrii, aby rozciągnąć swoje plany dotyczące trzeciej wojny światowej, która mogłaby przynieść eskalację ataków chemicznych i nuklearnych.

Ponownie podkreślamy z naciskiem i z Miłością, że do wojny nie dopuści Stowarzyszenie Niebiańskie (Company of Heaven).

Potężne pozytywne siły pracują poza sceną w najlepszym interesie ludzkości, a także całkiem jawnie, a kiedy mówimy „potężne”, nie zamierzamy wiązać tego określenia z iluzoryczną potęgą, którą nieliczni zagarnęli dla siebie w waszym świecie.

Ta postrzegana moc rządzenia przez jednostki innymi lub krajem (albo planetą) jest iluzoryczna, ponieważ prawdziwa moc leży w ludziach, którzy schodzą się i kolektywnie pracują na waszej planecie.

Poślijcie swoją Miłość i współczucie rebeliantom syryjskim, którzy są szczerze gotowi, by zmienić uciążliwy sposób rządzenia ich krajem i zrozumcie, że rebelianci z bronią nie zawsze są tym samym, co brutalne jednostki, które szukają tylko wojny i rozlewu krwi.

Poślijcie swoją Miłość

W każdym kraju rebelianci doświadczający wojny rewolucyjnej, którą wszczęto dla przemocy i działań wojennych nie zgadzają się na wojnę i rzeczywiście wielu z nich jest zniesmaczonych nią.

Robią to, co uważają za słuszne, aby doprowadzić do nowego paradygmatu, aż wszyscy zrozumieją, że przemoc nie jest i nigdy nie będzie właściwą drogą do umożliwienia i rozprzestrzenienia pokoju, że ci, w ramach różnych grup rebeliantów, którzy naprawdę czują, że robią to, co trzeba, i pragną pozytywności i pokoju, który ma być skutkiem tego, co robią, są nadal pięknymi istotami duchowym, które zasługują na taką samą Miłość i szacunek w każdym aspekcie naszego Stwórcy.

Poślijcie swoją Miłość dzieciom, które nie mogą spać w nocy ze strachu przed atakami lub eskalacjami działań wojennych i zrozumcie, że wy wszyscy poszukujecie doskonalenia siebie indywidualnie i zbiorowo, na różne sposoby, które sami wybraliście

Rozpoznajcie dobroduszny charakter każdej istoty z waszego ludu i przebaczcie tym, którzy z nienawiścią w sercach dążą jedynie do stwarzania biedy i cierpienia wśród reszty populacji. Oni również zrozumieją drogę karmy, którą zbierają i także zapragną współczucia i empatii na wyższym etapie, w miarę swojego rozwoju, gdy uświadomią sobie to wszystko.

Wymażcie ze swoich umysłów i serc percepcję zła, drogie dusze, a kiedy jasno skonfrontujecie się w swoim Życiu ze złem lub cechami niskich wymiarów, pobłogosławcie je z oddali i z indywidualnego punktu widzenia.

Prosimy, nie pozwólcie już nigdy na to, by nienawiść lub postrzeganie z nienawiścią napełniło wasze serca, drogie dusze. Jest ta postawa Utworzona jako bardzo trudna dla was indywidualnie i zbiorowo i my czujemy głębsze aspekty każdego z was, który jest gotów ujrzeć, jak jego percepcja nienawiści daje dostęp do dużo większej percepcji dobra, Miłości, wszystkiego, co wy od zawsze mieliście odnaleźć i odkryć na nowo.

Przyjmijcie tę absolutną Miłość i radość waszej egzystencji, drogie dusze. Wiedzcie, że nie ma powodu, by postrzegać was jako naiwnych lub nie mieć zrozumienia dla tego, co czujecie w waszym sercu serc jako rzeczywiste. Wiedzcie, że inni będą mieli różniące się opinie na wasz temat, ale to nie czyni was ani trochę mniej wartościowymi.

Jesteście cenniejsi, niż jesteśmy to w stanie wyrazić, i gdybyście mogli chociaż zobaczyć efekty waszych indywidualnych wibracji, jakie wywierają na świadomość kolektywną. Są większe niż jesteście w stanie to zrozumieć, dlaczego my ciągle na nowo wyrażamy te uwagi na wasz temat. Wejdźcie w Miłość, którą możecie odczuć w swojej głębi i zrozumcie, że ta Miłość jest prawdziwa i pewna, i nie zamierza nigdzie odejść.

Nie będziecie, drogie przebudzone dusze nagle oddzielać się od przebywania w stanie dostrzegania tego, natomiast wasza percepcja będzie stale narastać, aż ponownie zaaklimatyzujecie się do tego pełnego błogości doświadczenia, kiedy przywracane jest wam zrozumienie.

Uniwersalne prawa ustanowione przez ludzkość

Zasługujecie na odczucie wzrastającego szczęścia i spełnienia, które zostało odblokowane w milionach przebudzonych dusz i każda osoba z waszej Ziemi uwikłana w konflikt, której intencją umysłu i serca jest przyniesienie pokoju, także zasługuje na tę percepcję, jak również i sprawiedliwe organy rządzące.

Działania kabala są obecnie nadal utrzymywane, dzieje się dużo, jest dużo mniejsze zagrożenie niż kiedyś, ponieważ zbiorowość ma zamiar powstrzymać ich eksponowanie się na indywidualne sposoby i utrzymuje każdą zjadliwą opinię lub punkt widzenia na temat ich wystawiania się na pokaz.

To zamierzacie zrobić, jako rozwijające się istoty w odniesieniu do odsłaniania waszego kabala, chociaż czujemy, że zbuntowany duch w wielu z was jest nadal silny i nie czujemy potrzeby, by was zniechęcać.

Zrozumcie jednak, że wasz zbuntowany duch wkrótce zostanie zastąpiony wzmiankowanym już większym zrozumieniem na temat tego, w jaki sposób społeczeństwo ma funkcjonować a społeczeństwo, które będziecie budować, nie będzie widziało indywidualnych potrzeb buntowania się, aby uczynić słyszalnym swój głos.

Natomiast wasze głosy staną się słyszalne w społeczeństwie, gdzie każda osoba aktywnie uczestniczy w decyzjach dokonywanych w każdej chwili a bunt utoruje drogę właściwemu funkcjonowaniu waszej Ziemi i przejmie wodze od tych mających moc, którzy usiłują utrzymać was w ograniczeniach.

Spodziewajcie się olbrzymiej ilości znakomitości i dusz na wpływowych stanowiskach, którzy już przejrzeli złudne sposoby i zaczynają aktywną pracę na rzecz rozwoju ludzkości i ustanowienia waszego nowego paradygmatu. Stanie się tak dlatego że więcej celebrytów niż spodziewalibyście się rzeczywiście wie już dużo o tym, o czym wielu z was wie na temat waszego kabala i stopnia, do którego świat jest kontrolowany.

Zyskacie postrzeganie swojej wartości i godności

Te dusze staną się silniejsze i odkryją, że zawsze wiedziały i wierzyły w przyszłość, kiedy nie będą odrzucane przez elity hierarchii czy z powodu działań wyższych klas tak postępujących, oraz ufają, że idole nie będą szanowani w waszym świecie w taki sposób, na jaki dzieje się to teraz.

Przeciwnie, będą postrzegani jako tak samo cenni, jak reszta społeczeństwa i my z radością przewidujemy, że przyjdziecie do widzenia siebie oraz innych jako cennych, a nawet bardziej cennych niż dozwolono wam wierzyć, że jest celebryta i idol.

Jesteście piękni i bezcenni w oczach Źródła i to cenne Źródło oraz my widzimy, że możecie być podniesieni i zrozumiani, kiedy wejdziecie w głębsze stany świadomości. Mamy przez to na myśli, że poznając siebie w najgłębszy z możliwych sposobów, zyskacie poczucie swojej wartości i godności.

Nie myślcie o sobie w sensie egoizmu i nie wyrażajcie się z pompatyczną zarozumiałością, lecz nie zrobicie błędu, kiedy zrozumiecie, że jesteście bardzo cenni i warci Miłości i uwielbienia.

Nie ma na waszym świecie ani jednej osoby, która byłaby bardziej od innych warta uwielbienia lub Miłości. Wszyscy jesteście godni jednakowo, i jest to naszym pragnieniem, abyście zrozumieli, że poznanie swojej wartości i godności nie jest tym samym co karmienie ego, a z czasem możecie przyjść do zrozumienia, że wszyscy wokół was są bardzo cenni.

Kabal, który tak bardzo zwalcza wielu z was, jest cenny dla ludzkości w tym, że dostarcza zbiorowości lustrzane odbicie osobistej służby dla zorientowanych na siebie energii.

Pokazuje wam właśnie to, czego nie należy robić i jak nie należy działać, jeśli się posiada postrzeganą moc rządzenia Ziemią, podczas gdy my zalecamy nieustające odsłanianie tego, co oni robią, możecie robić tak samo z neutralnej pozycji, uznając służbę, jaką oni (nieświadomie) pełnią dla ludzkości.

Nie łagodnieją w swoich sposobach działania i ujawniania siebie, Kreując (tym samym) społeczeństwo dalekie od korupcji i tyranii, którą oni wprowadzili, lecz zrozumcie role, które oni grali, pomagając ludzkości zobaczyć, jakie społeczeństwo powinno być.

Wasze społeczeństwo nie jest powinno być kierowane przez garstkę elit, które usadowiły się na szczycie piramidy medialnej, rządowej i finansowej (co najmniej), a wy dochodzicie do zrozumienia społeczeństwa jako organu zbiorowego.

To zrozumienie w dużej mierze pomoże wam w odczuciu potrzeby zapewnienia równości głosu dla każdego człowieka na waszej Ziemi, w każdej decyzji, która zapada. Pokazuje wam, czego nie zrobił kabal w ramach służby dla ludzkości, podczas ciągłego służenia sobie oraz ciemnym zamiarom.

Jak będzie zarządzana wasza Ziemia?

Uznajcie, że Światło i dobro przebywa nawet w najciemniejszych umysłach i sercach. Kabal nie zdaje sobie sprawy i odmawia przyznania się do tego, że pomaga ludzkości poprzez pokazanie jej, czego ma nie robić przed ustanowieniem nowego społeczeństwa. Oni ciągle jeszcze wątpią, że ich panowanie jest zakończone i że ustanawia się nowe społeczeństwo.

Jest to pewne i trzeba działania jakże wielu na waszej Ziemi, aby to pokazać. Ich działania mogą zrobić tylko tyle, dlatego będziemy nieustannie wyrażać ważność podniesienia się i wejścia na płaszczyznę zbiorowego zarządzania waszą planetą.

Prosimy was, abyście rozważyli, w jaki sposób zamierzacie zbiorowo zarządzać waszą Ziemią. Czy jako ludzkość wybierzecie swój zarządzający organ zbiorowy, działający w podobny sposób jak wasze poprzednie organy zarządzania, z dodaniem ważnych poprawek, aby każdy mógł dołożyć się do podejmowanych decyzji?

Czy zdecydujecie się na ustanowienie czegoś zupełnie innego niż sposoby, na jakie prowadzona była polityka w waszym świecie ? Jakie funkcje przypiszecie waszemu organowi kierującemu?

Wszyscy macie odpowiedzi na te i wiele więcej pytań w odniesieniu do sprawowania zarządzania waszą Ziemią, a my widzimy wasz mocny potencjał, abyście ustanowili właściwe planetarne ciało rządzące. W naszych końcowych wypowiedziach zachęcamy do dalszego rozszerzania waszego potencjału i zdolności.

Macie moc, by doprowadzić do rzeczywistej i trwałej zmiany dla każdej duszy w waszym świecie, aby była jego częścią i korzystała z niego, a my wiemy, że można to zrobić, skoro widzimy to, co już zrobiliście, i szczerze mówiąc, jesteśmy pod dużym wrażeniem z tego powodu!

Dziękujemy Hathorom z ziemskich, słonecznych planów astralnych.

WesAnnac.com

AquariusParadigm.com

Redaktor: The Golden Age of Gaia

Ukryta Zawartość

> ARTON55

Napisz jak weryfikujesz prawdziwosc tresci ktore wklejasz ?

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Zbliża sie kometa stulecia ISON. Nawet jej rospad nie zagrozi Ziemi.

ison-wrzes.jpg

Kometa C/2012 S1 zwana też ISON zaczyna nabierać prędkości zmierzając w stronę Słońca. Ekstremalnie bliskie spotkanie z naszą gwiazda może jednak spowodować fragmentację jej jądra. Okazuje się, że nawet wtedy Ziemia będzie bezpieczna i nie grozi jej zderzenie z jej pozostałościami.

Obecnie kometa ISON zbliża się do Marsa. Najbliżej tej planety będzie 1 października 2013 roku. Jej jasność nie zmienia się zgodnie z założeniami astronomów, ale z pewnością znalazła się ona już za punktem zamarzania i teraz powinniśmy być w stanie zobaczyć zauważalny wzrost jej komy, a zarazem warkocza. Na razie jednak nic takiego nie ma miejsca.

ISON-2.jpg

Jeśli kometa ISON rozpadnie się na skutek oddziaływania wysokich temperatur to dojdzie do tego w okresie największego zbliżenia do Słońca. Peryhelium spodziewane jest 28 listopada, kiedy obiekt ten znajdzie się w odległości 1,2 miliona kilometrów od powierzchni gwiazdy.

ISON jest klasyfikowana, jako kometa nieokresowa, pochodząca z hipotetycznego Obłoku Oorta. Astronomowie nazywają takie ciała niebieskie kometami muskającymi Słońce. Znamy przypadki takich komet, które wpadają na Słońce i giną, przelatują w całości, nawet przez koronę gwiazdy, albo rozpadają się na wiele fragmentów.

ison-1.jpg

Zwłaszcza ten ostatni scenariusz może budzić obawy, ale specjaliści zapewniają, że rozpad komety to nie hollywoodzka eksplozja i rozczłonkowanie jądra nie powoduje, że każdy z fragmentów leci w inną stronę. Po rozpadzie każda z części powinna kontynuować lot według zbliżonej trajektorii i miną nas o kilkanaście milionów kilometrów. W przeszłości obserwowano już takie wydarzenia wielokrotnie, na przykład w 2006 roku, gdy los taki spotkał kometę S-W 3.

ESO-Comet_SW-3-Phot-15c-06.jpg

Po rozpadzie jasność obiektu tego typu raczej spadnie, więc będzie to zła wiadomość dla obserwatorów nieba, ale mogą to być dobre wieści dla astronomów, którzy z chęcią zobaczyliby efekty takiej fragmentacji, co stanowiłoby szanse na podjęcie dodatkowych badań tych tajemniczych obiektów.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Napisałem wcześniej - w każdym szaleństwie jest odrobina geniuszu - w szaleństwie w/w autorów jest geniusz i ja go dostrzegam.

Ten geniusz to możliwość wydania właśnie takiej książki, ale nie trzeba być aż tak genialnym aby wydać w formie pisanej cokolwiek, wystarczy dysponować określonymi finansami.

Problemem może być pozyskanie czytelnika i z tym związana sprzedaż, bo to jak sam zauważyłeś, wynika z wolnej woli kupującego i jego stanu zainteresowania.

A zapewniam, że moja ciekawość jest odwrotnie proporcjonalna do ilości serwowanych bajdurzeń w/w autorów.

I została skutecznie zablokowana właśnie po obejrzeniu autorskich filmów całej tej trójki na YT.

Korzystając z możliwości dalszej dyskusji w wątku Artona, pozwolę sobie jako własną odpowiedź wykorzystać wypowiedź stry-bej z którą się w pełni zgadzam. Z powodu przygotowań do podróżny nie dysponuję wolnym czasem, wiec dalsze posty zamieszczę po powrocie.

W.

Ps.

Artonie ja zauroczyłem się tematem pozaziemskiego pochodzenia ludzkości w wieku 17tu lat dzięki książkom Von Danikena. Ufo widziałem na własne oczy, jednak Twojego sposobu przedstawiania swych poglądów z pozycji jakoby będącego wybrańcem, mającym bezpośredni kontakt z obcymi cywilizacjami, uważam za infantylne i mogące być dla Ciebie niebezpieczne. Nie chodzi mi o ośmieszenie Ciebie, czy odwiedzenie od dalszego zainteresowania tymi tematami. Proszę jedynie abyś zweryfikował swój stosunek do "wiedzy" którą przyjmujesz od różnej maści oszołomów.

Pozdrawiam Włodek.

Oczywiście nie będę nosił urazy jeśli mnie zbanujesz.

W.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.