Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w DeltaStudio- premiera kolumn

WaldemarK

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Państwo

Z wielka przyjemnościa DeltaStudio i ja niżej podpisany mamy zaszczyt zaproscic Państwa na premierę nowych kolumn.

Spotkanie wstępnie zaplanowaliśmy na sobotę 26 czerwca ok. godz.14 Miejsce spotkania to oczywiście jak zwykle gościnna DeltaStudio .

Po rozstaniu z Minima - zachęcony Państwa sugestiami postanowiłem spróbowac sił pracując na własne konto.

Pozostało mi " w spadku" szereg niewykorzystanych pomysłów i projektów , które z różnych względów nie weszły do oferty .

Budowanie swojej skromnej oferty rozpoczynam od klasycznego dwudrożnego monitora. Będzie to sprawdzony , klasyczny układ głosników . Głośników znanych i lubianych . Szczegóły niech pozostaną małą tajemnica az do premiery w sobotę... Dla wstępnej orientacji podam Państwu przybliżona cenę - 4300 PLN za parę .

Mam nadzieje że spotkaja sie z Państwa przychylna oceną.

Z poważaniem

Waldek Klawikowski

https://www.audiostereo.pl/topic/9254-spotkanie-w-deltastudio-premiera-kolumn/

---> Zegarmistrz

Szkoda zatem że sie nie spotkamy ...

Natomiast co do kolumienek - nie ma problemu- kolumienki zostana we Wrocławiu - o ile oczywiście sie spodobaja i choc ktos wyrazi cheć odsłuchania we własnym pomieszczeniu.

Pozdrawiam

Waldek Klawikowski

Witam

W Warszawie ( i nie tylko...) - wtedy kiedy znajdą sie chętni do posłuchania - jestem cały czas do Państwa dyspozycji i oczekuje propozycji terminowo-lokalowych.

Pozdrawiam

Waldek

Witam Wszystkich Forumowiczów,

Okazja do spotkania nadarza się znów. I to jak wspaniała.

Miło będzie mi gościć, wspólnie z Waldkiem, starych znajomych, a także nowych, zdecydowanych na "odsłonięcie twarzy" Forumowiczów.

Zaproponowana przez Waldka godzina jest dla mnie O.K., ale jeżeli macie jakiekolwiek uwagi, sugestię o przesunięcie godziny (proszę nie dyskutować o zmianie dnia - "za rogiem" ... wakacje i wówczas będzie jeszcze gorzej aby każdemu dogodzić) to śmiało zgłaszajcie. Tu większość ma szansę wynegocjować swoje warunki.

Kawa i herbata - na miejscu. Pozostałe - widoczne na zdjęciach z poprzedniego spotkania - atrybuty dobrego humoru, we własnym zakresie, choć nie przewiduję specjalnych ograniczeń.

Zapraszam Wszystkich (aż ciekaw jestem, czy i tym razem pojawią sie Koledzy z Dalszych i Bliższych Stron)

Witam

Z wrażenia zapomniałem Państwa poinformować że na prezentacji byc może będzie obecna firma Albedo- specjalista od srebrnych kabli Na dzien dzisiejszy jednak nie jest to jeszcze potwierdzone na 100 % . Bedziemy państwa informować na bieżąco

Pozdrawiam

Waldek K

Szanowni Państwo

Przez week-end będe "odcięty" od netu - Państwa sugestie i pytania odpowiem w poniedziałek.

Życzę wszystkim miłego week-end'u

pozdrawiam

Waldek K

Na pyyfko to bede sobie mógł pozwolić dopiero tydzień później - sobota abend - arbeit arbait!!! i tak do czwartku. Nie wyrwę się - zasieki, miny, dyskoteki - wicie rozumicie ;))))))

Ha, ubiegł mnie pal55 :(

->pal, panie Waldku: może u mnie jednak te monitory by się zaprezentowały? Z tranzystorem, a dla porównania dwie konstrukcje zamkniete (ATC SCM7 i krakowskie monitory na pierścieniowej Vifie DX oraz Audaxie) oraz monitorki b.r. MA Studio2. A jakby się pal zgodził, to może i jego AE-1 ?? Pierwsza połowa lipca... Co Wy na to?

Zegarmistrz,

za to pokosztujesz fantastycznego bawarskiego piwka. Gdzieś po drodze do samego centrum (na odcinku gdzie jest już tylko deptak) jest restauracja z ponoć najlepszym piwem w mieście :) tak przynejmniej twierdził miejscowy przewodnik :) Piwko rewelka, jasne lepsz od ciemnego (ja zasmakowalem generalnie w ciemnym, ale tam akurat jasne jest ewidentnie lepsze).

Może wypatrzysz też jakiś salonik audio, z możliwością odsłuchu i jakoś sobie zrekompensujesz :)

W Monachium tubylcy wskazali mi kilka miejsc "z najlepszym piwem w Monachium":) natomiast nigdy mi niestarcza czasu i sił na audio tematy. Tym razem mam ambitne postanowienie aby poszukać jakichś second handów z vinylami. Ale via net będę z Wami:)

Witam

Co do dobrego żródła- nie obiecuje ale może coś się uda przywieżć - w każdym razie będę sie starał.

Cieszę sie bardzo że i w Warszawie prezentacja dojdzie do skutku . Moja wstępna propozycja terminu to sobota 10 lipca- co Państwo na to?.

Aha , może z warszawską prezentacja do nowego wątku?

Pozdrawiam

Waldek K

Właśnie rozpakowałem prezent - Dark Side Of The Moon 30th Anniversary Edition Vinyl i przyniosę je byśmy mogli coś miłego posłuchać z czarnej płyty, aż dziwnie się słucha bo nic nie trzeszczy w porównaniu ze starymi i używanymi płytami jakie posiadam. Wezmę też ze sobą zremasterowanego Stalowego Motyla i ciekawe nagrania organów Krzeszowskich. Co do terminów to mi odpowiada każdy - koniec sesji - wakacje ;)

Popieram pomysł Waldka.

Proszę o złożenie nowych wątków do spotkań w innych miastach i miejscach. Bo nie tylko Momok wpadnie w amok i wybierze dowolny termin.

Termin spotkania we Wrocławiu jest ustalony na najbliższą sobotę 26 czerwca.

->->Waldku, czy uwzględniasz zachłanność wrocławian do obcowania z Twoim wyrobem? czy w terminach następnych prezentacji przewidujesz pozostawienie kolumn na kilka dni we Wrocławiu, a może i na zawsze?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.