Skocz do zawartości
IGNORED

T- shirty forumowe- chętni?

filpat

Rekomendowane odpowiedzi

(temat wrzucam do "stereo", licząc na dotarcie do większej ilości chętnych)

Witam Kolegów,

na audiostereo jestem co prawda stosunkowo niedługo, ale chętnie sprawiłbym sobie koszulkę forumową. Z tego co widzę ten temat dawno nie był poruszany, więc pytam- co Panowie na to, aby zamówić grupowo trochę t-shirtów? Administracja nie ma nic przeciwko? (w końcu jest to też reklama dla strony).

Żeby nie rozpoczynać ciągnącej się w nieskończoność dyskusji, konkretnie proponuję dwa modele polo- czarna z białymi haftowanymi napisami, biała z czarnymi haftowanymi napisami. ,Napisami" miałoby być logo z lewej lub prawej strony na piersi i tyle. Ewentualnie; choć niekoniecznie- adres strony (www.audiostereo.pl) z tyłu koszulki, nieco wyżej na plecach. Proste schludne i eleganckie ( jak na mój gust). Są chętni?;) Jakieś inne propozycje?

A może gdzieś już idzie takie kupić, a tego nie widzę?:D Swoją drogą przydałby się jakiś sklepik z gadżetami czy coś takiego;)

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/92615-t-shirty-forumowe-ch%C4%99tni/

Czarne polo z bialym logo na kieszonce (albo bez kieszonki ),lub rekawie moglo by byc,ale adres www,to juz nie koniecznie. Taka bym zamowil.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Jestem chętny na t-shirt czarny z logiem Audiostereo.pl - najlepiej na piersi, po lewej stronie (znaczy na serduchu ;) ] . Z tyłu na plecach też można ale nie adres www. tylko napis Audiostereo.pl czyli logo. Na prawym ramieniu juz sam bym sobie dorobił swój nick ;) .

"Oni rzekli: Panie, tu są dwa miecze. Odpowiedział im: Wystarczy." (Łk 22, 38)

"Lecz teraz - mówił dalej - kto ma trzos, niech go weźmie; tak samo torbę; a kto nie ma, niech sprzeda swój płaszcz i kupi miecz!" (Łk 22, 36)

ja to widziałem z przodu mniej więcej tak Panowie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wiem, że nie jest estetycznie, bo na szybko wkleiłem to w paincie aby ideę pokazać :D

Ukryta Zawartość

a jeśli robić tył- choć według mnie niepotrzebnie, to widziałem to mniej więcej tak:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Wersja biała z czarnymi napisami też jest do zrobienia bez kłopotów;)

jakieś profity za reklamowanie forum będą ? W końcu koszulka to mobilna powierzchnia reklamowa

taa, chciałoby się ;)

Ukryta Zawartość

Gdy sugerowałem ten pomysł nie miałem żadnego konkretnego wykonawcy na głowie. Widziałem to raczej tak, że jeśli zbierze się nas jakaś grupa co najmniej kilkunastoosobowa, to demokratycznie wybralibyśmy niezależną firmę, która zrobiłaby porządne polo, które to nie straci fasonu, koloru i rozmiaru po pierwszym praniu, przesłali im projekt i tak umówili, że każdy forumowicz zrobiłby tylko przelew z informacją o rozmiarze wersji białej lub czarnej, a oni by gotową koszulkę przesłali na adres płatnika. Mógłbym się zająć organizacją tego, ale widzę, że zainteresowanie jest mierne ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.