Skocz do zawartości
IGNORED

LINN AKURATE DS

lewydzwon

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i inni- ja piszę cały czas o acurite ds a wy ślepi jak kura !!!!

1,Ja mam blu ray i chcę go podłączyć do daca strumieniowca nie można(oglądam koncerty)

2.Mam 2 platformy cyfrowe i chcę je wpiąć w DAC nie można(do oglądania filmów i koncertów)

3.Mam transport audionet i chcę przesłuchać płytę (nie mogę podłączyć)

4.... ludzie pewnie mają inne zabawki też nie da się podłączyć

5. a jak wejdzie radio cyfrowe ,to też widzę barak podłączenia

LINN AKURITE DS to niekompatybilne dziadostwo jakich mało ,zdania nie zmienię!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

rock&roll i inni- ja piszę cały czas o acurite ds a wy ślepi jak kura !!!!

1,Ja mam blu ray i chcę go podłączyć do daca strumieniowca nie można(oglądam koncerty)

2.Mam 2 platformy cyfrowe i chcę je wpiąć w DAC nie można(do oglądania filmów i koncertów)

3.Mam transport audionet i chcę przesłuchać płytę (nie mogę podłączyć)

4.... ludzie pewnie mają inne zabawki też nie da się podłączyć

5. a jak wejdzie radio cyfrowe ,to też widzę barak podłączenia

LINN AKURITE DS to niekompatybilne dziadostwo jakich mało ,zdania nie zmienię!

Ale ty chłopie jesteś ograniczony! Szok!

Akurate DS nie ma wejść cyfrowych i jest dla tych którzy ich nie potrzebują np dla mnie.

Ci którzy je potrzebują mogą kupić Akurate DSM i po temacie.

To tak jakby mieć pretensje że pralka nie jest lodówką....hehehe

Jeżeli nikt nie zrozumiał ironii ,która była zawarta w temacie

To wiem z kim mam do czynienia rock&roll

Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego(źródło wikipedia)

Nie daję rady ,gdzie ja żyję ...?

Jeżeli nikt nie zrozumiał ironii ,która była zawarta w temacie

To wiem z kim mam do czynienia rock&roll

Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego(źródło wikipedia)

Nie daję rady ,gdzie ja żyję ...?

Gdzie w poprzedniej twojej wypowiedzi jest ironia? Są jedynie żale że nie możesz powpinać swoich innych zabawek.

Lewydzwon po części to nawet Cię rozumiem, jednak wszystko zależy od zasobności portfela. ;) Przykładowo po co kupować Audi r8 który ma tylko dwa miejsca i praktycznie zero bagażnika gdy za mniejsze pieniądze można mieć Audi rs6 z wcale nie gorszymi osiągami. Jeśli nie pasuje Ci Linn to polecam T+A music player który ma kilka punktów mniej w rankingu ale jest o wiele tańszy. Kiedyś mój kolega kupując sprzęt a nie mając nadmiaru gotówki usłyszał od sprzedawcy " albo rybki albo akwarium " :)

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Ale ty chłopie jesteś ograniczony! Szok!

Akurate DS nie ma wejść cyfrowych i jest dla tych którzy ich nie potrzebują np dla mnie.

Ci którzy je potrzebują mogą kupić Akurate DSM i po temacie.

To tak jakby mieć pretensje że pralka nie jest lodówką....hehehe

sly nie obraź się chłopie ale mam wrażenie,że w całym tym zgiełku dla Ciebie najważniejsza jest cena i metki,dokładnie w tej kolejności,jeśli tak jest to omija Cię możliwość poznania wielu ciekawych rzeczy,które oferuje świat,jeśli źle Cię oceniam to sorry,ale taki obraz jawi mi się ostatnio po Twoich wpisach.

sly nie obraź się chłopie ale mam wrażenie,że w całym tym zgiełku dla Ciebie najważniejsza jest cena i metki,dokładnie w tej kolejności,jeśli tak jest to omija Cię możliwość poznania wielu ciekawych rzeczy,które oferuje świat,jeśli źle Cię oceniam to sorry,ale taki obraz jawi mi się ostatnio po Twoich wpisach.

A gdzie w tym wątku masz mowę o cenach? Ja wspomniałem że właśnie ceny DS-ów Linna są wg mnie za wysokie. To o jake ceny tobie chodzi ?

Koleś ma żale że DSy nie mają wejść cyfrowych a to non sens.

Od tego są DSMy i tyle.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

A gdzie w tym wątku masz mowę o cenach? Ja wspomniałem że właśnie ceny DS-ów Linna są wg mnie za wysokie. To o jake ceny tobie chodzi ?

Koleś ma żale że DSy nie mają wejść cyfrowych a to non sens.

Od tego są DSMy i tyle.

W każdym swoim wpisie wartościujesz sprzęt, którego najczęściej nie porównaeś z innym-tańszym,poprzez pryzmat ceny-stąd.Wynikają z tego takie michałki jak te ,że Akurate jest hi-end,według Ciebie jest bo ileś tam kosztuje,ale gdyby był w cenie o która postulujesz to byś go nie kupił i hi end już by nie był-LOL, bo byłby za tani-tak moim zdaniem rozumujesz a przynajmniej tak wynika z wielu Twoich wpisów,poczytaj sam siebie:)

Natomiast cena za Klimaxa DSM na poziomie 80000zł jest absurdem!! Tam nic specjalnego nie ma żeby to aż tyle kosztowało.

Sam myślę nad zakupem Klimaxa ale nie rozumiem tej polityki cenowej.

Jak posłucham to może zmienię zdanie.Ponoć gra rewelacyjnie.

Jak skomentować takie kwiatki?doprawdy sly bez pukania się w głowę nie da rady

W każdym swoim wpisie wartościujesz sprzęt, którego najczęściej nie porównaeś z innym-tańszym,poprzez pryzmat ceny-stąd.Wynikają z tego takie michałki jak te ,że Akurate jest hi-end,według Ciebie jest bo ileś tam kosztuje,ale gdyby był w cenie o która postulujesz to byś go nie kupił i hi end już by nie był-LOL, bo byłby za tani-tak moim zdaniem rozumujesz a przynajmniej tak wynika z wielu Twoich wpisów,poczytaj sam siebie:)

Masz prawo uważać co chcesz.Wolny kraj. Prawda o High Endzie jest bardzo brutalna i wielu osobom na forum trudno się z tym pogodzić.

Otóż prawda jest taka że High End zawsze jest niestety bardzo drogi i mocno zawyżony cenowo.

Zdarzają się tańsze klocki świetnie grające ale chyba nigdy nie zdarzają się świetnie grające klocki uznane na rynku high end które są tanie.

Są jakieś małe wyjątki ale jest jest bardzo mało.

Nawet jeśli jakaś firma wypuści klocek audio i mogliby go sprzedawać dużo taniej a okazuje się, że im dobrze wyszedł i świetnie gra to zaraz cenę równają do innych równie dobrze grających i drogich klocków. Taki jest świat buisnessu a produkcja sprzętu High End to po prostu buisness jak każdy inny.

Problem wielu osób jest takie, że bardzo chcieliby mieć ten high end ale nie chcą lub nie mogą za niego zapłacić z wiadomych przyczyn.

I wszystko byłoby OK bo w końcu chodzi o muzykę i mogliby cieszyć się z tego co mają ale nie mogą zdzierżyć, że to jednak high end nie jest więc z typowej polskiej zawiści

czy zazdrości krytykują high end lub na siłę wmawiają sobie i innym że to co mają lub mogą mieć jest przecież takim samym high endem tylko tańszym i po co wydawać więcej.

W tym mechanizmie wcale nie chodzi o muzykę ani o sprzęt tylko chęć dowartościowania się lub na siłę ucieczkę od poczucia dyskomfortu niższej wartości.

Przykładem jest Linn. Nie ważne co ja myślę ale czytając opinie innych użytkowników, rankingi w pismach Audio na zachodzie to Klimax DS jest nr 1, Potem Akurate DS, jakiś Naim, potem T+A. Tak to dziś wygląda. Może z czasem pojawią się nowe sprzęty ale na dziś taka jest czołówka.

Jak widać chyba wszyscy patrzą tylko na ceny skoro tak wysoko oceniają Linna. Taka zmowa cenowa....hehehe

Inna rzecz że najwyraźniej Linn musi nieźle sprzedawać swoje DSy skoro nie obniża cen.

Tak więc Akurate DS jest High End nie dlatego że jest drogi tylko dlatego że świetnie gra i tak uważają chyba wszyscy którzy go słuchali a ja to potwierdzam

słuchając go na codzień. A ponieważ gra świetnie i jest za to uznany to Linn wali nie niego cenę która moim zdaniem jest jednak nieco zawyżona.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Masz prawo uważać co chcesz.Wolny kraj. Prawda o High Endzie jest bardzo brutalna i wielu osobom na forum trudno się z tym pogodzić.

Otóż prawda jest taka że High End zawsze jest niestety bardzo drogi i mocno zawyżony cenowo.

Zdarzają się tańsze klocki świetnie grające ale chyba nigdy nie zdarzają się świetnie grające klocki uznane na rynku high end które są tanie.

Są jakieś małe wyjątki ale jest jest bardzo mało.

Nawet jeśli jakaś firma wypuści klocek audio i mogliby go sprzedawać dużo taniej a okazuje się, że im dobrze wyszedł i świetnie gra to zaraz cenę równają do innych równie dobrze grających i drogich klocków. Taki jest świat buisnessu a produkcja sprzętu High End to po prostu buisness jak każdy inny.

Problem wielu osób jest takie, że bardzo chcieliby mieć ten high end ale nie chcą lub nie mogą za niego zapłacić z wiadomych przyczyn.

I wszystko byłoby OK bo w końcu chodzi o muzykę i mogliby cieszyć się z tego co mają ale nie mogą zdzierżyć, że to jednak high end nie jest więc z typowej polskiej zawiści

czy zazdrości krytykują high end lub na siłę wmawiają sobie i innym że to co mają lub mogą mieć jest przecież takim samym high endem tylko tańszym i po co wydawać więcej.

W tym mechanizmie wcale nie chodzi o muzykę ani o sprzęt tylko chęć dowartościowania się lub na siłę ucieczkę od poczucia dyskomfortu niższej wartości.

Przykładem jest Linn. Nie ważne co ja myślę ale czytając opinie innych użytkowników, rankingi w pismach Audio na zachodzie to Klimax DS jest nr 1, Potem Akurate DS, jakiś Naim, potem T+A. Tak to dziś wygląda. Może z czasem pojawią się nowe sprzęty ale na dziś taka jest czołówka.

Jak widać chyba wszyscy patrzą tylko na ceny skoro tak wysoko oceniają Linna. Taka zmowa cenowa....hehehe

Inna rzecz że najwyraźniej Linn musi nieźle sprzedawać swoje DSy skoro nie obniża cen.

Tak więc Akurate DS jest High End nie dlatego że jest drogi tylko dlatego że świetnie gra i tak uważają chyba wszyscy którzy go słuchali a ja to potwierdzam

słuchając go na codzień. A ponieważ gra świetnie i jest za to uznany to Linn wali nie niego cenę która moim zdaniem jest jednak nieco zawyżona.

Ten wpis potwierdza moje obawy,strasznie podniecają Cię kwestie ceny i metek,oraz jakiś tam wydumanych opinii w jakimś Audio,jakieś rankingi,nadużywasz w swoich wpisach zaklętych wyrażeń takich jak hi-end myśląc ,że one wzystko załatwią , że jak jest drogo to musi być wybitnie bo to hi-end-kwadratura koła.Węszysz spisek zawiści i z trudem akceptujesz fakty,że można lepiej choć właściwie kompletnie to negujesz, bo np mojego wzmacniacza nie ma w wydumanych rankingach i dla Ciebie nie ma prawa istnieć,choć znam wielu którzy posprzedawali swoje metki aby go nabyć uwierz baaardzo znane i drogie metki,czyli coś co Tobie nie mieści się w Twoim systemie wartości .Nadal nie czujesz oparów absurdu w jakich się poruszasz?

Ten wpis potwierdza moje obawy,strasznie podniecają Cię kwestie ceny i metek,oraz jakiś tam wydumanych opinii w jakimś Audio,jakieś rankingi,nadużywasz w swoich wpisach zaklętych wyrażeń takich jak hi-end myśląc ,że one wzystko załatwią , że jak jest drogo to musi być wybitnie bo to hi-end-kwadratura koła.Węszysz spisek zawiści i z trudem akceptujesz fakty,że można lepiej choć właściwie kompletnie to negujesz, bo np mojego wzmacniacza nie ma w wydumanych rankingach i dla Ciebie nie ma prawa istnieć,choć znam wielu którzy posprzedawali swoje metki aby go nabyć uwierz baaardzo znane i drogie metki,czyli coś co Tobie nie mieści się w Twoim systemie wartości .Nadal nie czujesz oparów absurdu w jakich się poruszasz?

Nie czuję. Jeśli jest jakiś świetny mało znany wzmacniacz to bardzo dobrze.

Wiele firm w Polsce robi różne wzmacniacze.

Tak bywa ale ma się to nijak do DS-ów.

To kup sobie tani i dużo lepszy DS niż Linn.

Zaoszczędzisz sporo kasy.

A jeśli jeszcze polecisz ten sprzęt innym to i oni zaoszczędzą i będą tobie wdzięczni.

Sam chętnie przymierzę się do polecanego przez ciebie super DS-a za dobrą cenę.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Nie czuję. Jeśli jest jakiś świetny mało znany wzmacniacz to bardzo dobrze.

Wiele firm w Polsce robi różne wzmacniacze.

Tak bywa ale ma się to nijak do DS-ów.

To kup sobie tani i dużo lepszy DS niż Linn.

Zaoszczędzisz sporo kasy.

A jeśli jeszcze polecisz ten sprzęt innym to i oni zaoszczędzą i będą tobie wdzięczni.

Sam chętnie przymierzę się do polecanego przez ciebie super DS-a za dobrą cenę.

Nie sądzę,musiałby kosztowć tyle co Klimax-kapujesz?

1331480336[/url'>' post='

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

sly30 następny nawiedzony ze zrozumienia tekstu bania!!!

Czy ty to człowieku coś rozumiesz ?

mój temat;

Napisano wczoraj, 10:45

Zalety Linn Akurate DS

1.Jest bardzo solidnie wykonany z przepięknie wykonanym zasilaniem

2.Ma dożywotnią gwarancje,nie ma co się zepsuć

3.Kompatybilny z wszystkimi formatami

4.Można podłączyć inne urządzenia

5.input cox 1 proponuję podłączyć blu ray/DVD do oglądania koncertów

6.input cox 2 proponuje podłączyć platformę cyfrową/TV naziemna z

wyjściem cyfrowym

7.input cox 3 czasami jakiś transport można podłączyć- czy warto

ripować płytę czy szkoda czasu

8.input opt 1 do podłaczenia drugiej platformy lub PS3

To genialnie wszechstronne urządzenie wymyślone prze konstruktorów

linn-a ma jeszcze 2 zalety

1-Wszystkie sygnały wchodzące, wychodzą po XLR-ach

2-I najistotniejsza zaleta za to co potrafi- bardzo niska cena -a na rynku

wtórny to już rozdają prawie za darmo

BRAWO LINN -trzymam kciuki za to co teraz tworzycie !!!

To innym osobom poleć super DS za niską cenę.

Zrobisz ludziom przysługę!

Nie bądź egoistą.

Masz super wzmacniacz za małą kasę to byłoby fajnie polecić go innym.

Ja bym to zrobił.

Tak samo z DS-em.

Niech inni też skorzystają z okazji.

Sly nie obraź się bo osobiście Cię szanuję ale linn jako serwer to popierdułka jest i tyle. Warte toto może 6-8kzł. Mam nadzieję, że kiedyś się zobaczymy to posłuchasz porządnego serwerka (reklamy na forum nie bedę robił).

Pisałem już na priv cena nie gra ale faktem jest, że dobre klocki kosztują słono...a czasem jeszcze więcej i nic na to nie poradzimy.

Sly nie obraź się bo osobiście Cię szanuję ale linn jako serwer to popierdułka jest i tyle. Warte toto może 6-8kzł. Mam nadzieję, że kiedyś się zobaczymy to posłuchasz porządnego serwerka (reklamy na forum nie bedę robił).

Pisałem już na priv cena nie gra ale faktem jest, że dobre klocki kosztują słono...a czasem jeszcze więcej i nic na to nie poradzimy.

Ależ potwierdzam twoją wycenę i wcześniej napisałem że Akurate powinien kosztować poniżej 10000zł a Klimax tylko nieco wiecej.

Jak na razie z odtwarzaczy DS to ja lepszych nie znam.

Serwer to inna sprawa. Nie wiem jak gra dobry serwer.

Być może to jest jakieś rozwiązanie, choć jestem nie ufny wobec komputera jako źródła.

Muszę spróbować. Jutro mam mieć Klimaxa na test i moźe w tym tyg.porównam z graniem z kompa po USB.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Ależ potwierdzam twoją wycenę i wcześniej napisałem że Akurate powinien kosztować poniżej 10000zł a Klimax tylko nieco wiecej.

I tu dochodzimy do sedna,problem polega na tym,że wtedy byś Linna nie kupił bo byłby za tani i pisałbyś znowu,że to nie hi-end bo hi-end musi kosztować krocie inaczej znowu pojawiłaby się teoria o zazdrości a Ty szukałbyś wynalazków gdzie indziej byle byłby po 80kzł bo wtedy wszystko wróciło by do normy w Twoim systemie wartości i choćby grało to gorzej od Linna to przecież TY miałbyś hi end-rozumiesz?

I tu dochodzimy do sedna,problem polega na tym,że wtedy byś Linna nie kupił bo byłby za tani i pisałbyś znowu,że to nie hi-end bo hi-end musi kosztować krocie inaczej znowu pojawiłaby się teoria o zazdrości a Ty szukałbyś wynalazków gdzie indziej byle byłby po 80kzł bo wtedy wszystko wróciło by do normy w Twoim systemie wartości i choćby grało to gorzej od Linna to przecież TY miałbyś hi end-rozumiesz?

Tak rozumiem. Będę szukał dalej drogich klocków audio. Nie wolno mi? Moje prawo. Zadowolony?

Ale ty nadal nie doradziłeś kolegom jaki to super hiper dobry wzmacniacz high end można mieć za nie duże pieniądze i jaki DS polecasz żeby zagrał choćby nie gorzej od

Linna i był jednak znacznie tańszy. Wiele osób chętnie pozna tu twoją opinię czy też dobrą radę.

W końcu po to jest to forum.Ludzie wymieniają się doświadczeniami i w dobrej wierze dzielą się nimi z innymi osobami.

Jest to pozytywne działanie

Sly, niestety, jakakolwiek rzeczowa dyskusja z Tobą nie jest możliwa. Masz po prostu za dużo kasy. A trudno o rzeczowość, gdy żal dupę ściska.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Sly, niestety, jakakolwiek rzeczowa dyskusja z Tobą nie jest możliwa. Masz po prostu za dużo kasy. A trudno o rzeczowość, gdy żal dupę ściska.

Ale co to za argument? Gość uważa że można lepiej i taniej niż Linn i być może tak jest.

Pomijam fakt że ten wątek nie jest o tym czy można lepiej czy też taniej tylko o tym że Linn Akurate nie jest wart tyle ile kosztuje i że brakuje mu wejść cyfrowych.

Ale jeśli ktoś sugeruje że można lepiej i taniej to dlaczego nie zaproponuje rozwiązań?Niech poda jakie DS-y są lepsze i tańsze?

Wiele osób może z tego skorzystać. Gadka w stylu "ja wiem, ale nie powiem" jest nie poważna.

A co do mnie to jeśli twierdzisz że mam za dużo kasy to żal chyba nie mnie dupe ściska? To sprzeczność.

Gość

(Konto usunięte)

Less, ja też czytam tą dyskusję i to chyba nie sly'owi żal sciska, pardon, dupę...

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Ale co to za argument? Gość uważa że można lepiej i taniej niż Linn i być może tak jest.

Nie o tym pisałem,ale nie załapałeś-trudno,powodzenia!

Less, ja też czytam tą dyskusję i to chyba nie sly'owi żal sciska, pardon, dupę...

Ponieważ skończyła się dyskusja a zaczęło wymachiwanie siusiakami,pozwolisz Anuśka,że się oddalę,bo Jan zalał już basen kozim mlekiem i podał najlepszy kawior z szampanem na brylantowej tacy.

No już drugi przeczytał to, czego nie napisałem.

Oczywiście, że nie sly'owi

Już myślałem bo tu ironie są zawarte w tym wątku więc wszystko jest możliwe.

Co do dyskusji to tak sobie dla sportu dyskutujemy. Ja wcale nie jestem jakimś wielkim fanem Linna.

Nie mam żadnego ich sprzętu poza Akurate DS który faktycznie świetnie gra i jest bardzo funkcjonalny.

Mam natomiast zastrzeżenia co do polityki cenowej ale któryś przedmówca uważał ze ich ceny są OK i wcale nie są za wysokie.

Jego prawo.Każdy może mieć swoje zdanie.

Pamiętajmy cały czas że to jest zakładka High End, nie Stereo czy PC Audio gdzie jest wiele opisów tańszych i całkiem dobrych sprzętów.

Ale jeśli ktoś się włącza w tą dyskusje i ma jeszcze coś fajnego do zaproponowania o czym pisze że można lepiej i taniej to dlaczego nie chce

powiedzieć o jakim sprzęcie mówi?

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Bzdury piszesz ...sly30...gdybyś był konstruktorm jak N.Pass i pisał na forum dzieląc się swym doświadczeniem to rozumię a tak ..sam wiesz.....mam alergię na ludzi którzy używają słów typu ...klocki , pieniązki, wzmaki i takie tam...wolno mi nie....?

Niby macie wypchane konta a wciąż szukacie taniej...Hi-End to również sposób myślenia a tego się nie kupi za żadne pieniądze...czy też organizując wystawy.

Ależ podzielam twoje zdanie. High End to też sposób myślenia i tego nie da się kupić. Co do szukania byle taniej to nie do mnie pretensje.

Ale co do opisów na forum to gdyby mieli pisać konstruktorzy to forum można by już zamknąć bo nie miał by kto pisać.

Konstruktorów jest bardzo mało a i ci którzy są nie chcą się dzielić doświadczeniami bo obawiają się utraty zysków nawet potencjalnych.

Pozostali jedynie pasjonacie którzy dzielą się wrażeniami z tego z czym mieli do czynienia i bardzo dobrze.

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Hi-End to działanie na tym poziomie ......

http://www.royaldevice.com/custom.htm

...a wy najwyżęj ....używając waszego języka bawicie się w ..."hajendzik".....

....pośmiejcie się trochę....

No taki Szymon złośliwie też nie chce powiedzieć

I też tego nie rozumiem bo co to za tajemnica? Ja bym powiedział co fajnego warto spróbować posłuchać.

Ale już kilka razy przekonałem się ze ludzie ukrywają różne rzeczy czy też swoje doświadczenia, wiedzę.

Hi-End to działanie na tym poziomie ......

Ukryta Zawartość

...a wy najwyżęj ....używając waszego języka bawicie się w ..."hajendzik".....

....pośmiejcie się trochę....

fajny pomysł ma facet i możliwości żeby go zrealizować. Bardzo dobrze.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.