Skocz do zawartości
IGNORED

kolumny za 350 zł

pedzacy_sandal

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem użytkownikiem forum od niedawna, ale rozp....ieradla mnie jak czytam, że ktoś się namiętnie produkuje słowami: " kupiłem kolumny za 350zł i są do du...py" -głupota ludzka nie zna granic.

Pozdrawiam inteligentnych mniej.

https://www.audiostereo.pl/topic/92879-kolumny-za-350-z%C5%82/

Myślę bady że niepotrzebnie się unosisz - jak ci fajnie grają chwała głośniczkom, widocznie zdajesz sobie sprawę ze stosunku jakości do ceny i nie napisałeś nic na temat, że: "dałem 400zł a środku nic niema" no chyba, że to ty byłeś autorem tekstu który czytałem.

Romekxxx chciałbym żebyś sobie uświadomił, że każdy może się wypowiedzieć - od tego jest właśnie forum tak ty jak i ja.

Nie twierdzę że należy wyskoczyć od razu z co najmniej 10 000zł ale trzeba sobie zdać sprawę że wszystkie składowe elementów potrzebnych do wykonania jakiegoś tam zestawu głośnikowego posiadają swoją wartość. Poskładanie tego do kupy również, marża sklepowa też nie mało, jak można wymagać nie wiadomo czego od czegoś co jest praktycznie rozdawane za darmo. Ty Romekxxx pewnie chodzisz do pracy i robisz to charytatywnie.

Witam.

Jestem użytkownikiem forum od niedawna, ale rozp....ieradla mnie jak czytam, że ktoś się namiętnie produkuje słowami: " kupiłem kolumny za 350zł i są do du...py" -głupota ludzka nie zna granic.

Pozdrawiam inteligentnych mniej.

Kolego, Kolega wypowiada sie malo precyzyjnie. Po pierwsze brak informacji czy chodzi o kolumny nowe czy uzywane kilkuletnie czy vintage. Mozna kupic nowki za 250 zeta z "markieta" i przeznaczyc je na opał a mozna kupic kozackie konstrukcje vintage do max 3 stowek, ktore smialo moga konkurowac z nowymi wyrobami z przedzialu do 2 tysi. Przykladem moga byc stare Heco, Grundigi, Cantony, stare Yamahy, Eltaxy, Elaki. Jako 100% przykład przyzwoitych kolumn - ALR Entry2, Elac EL71i, jedne i drugie max 3 stówki.

Mariuszdab chyba nie sądzisz, że spuszczałbym się nad używkami

Jezeli chodzi Ci o nowe czego w dalszym ciagu twierdze, ze nie sprecyzowales w pierwszym wpisie, to w zakresie wspomnianej kwoty w wysokosci 350zł nic konkretnego nie da sie kupic czego przykladem mogą byc VK czy pologowe Clatronic'ki. Zresztą skoro rozmawiamy o wyrobach nowych do 350zł, to w zasadzie nie mamy o czym rozmawiać, a jesli nie mamy o czym rozmawiać, to należałoby zamknąć wątek.

LUDZIE!!! To chyba jasne, oczywiste, i bezdyskusyjne, że coś uzywane traci na wartości i tu nie da się ganić i drwić z kogoś kto kupił coś w atrakcyjnej cenie. Chdzi o nowe, NOWE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.