Skocz do zawartości
IGNORED

Coś lepszego od Xonara ST

zeta-j

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Tak jak w temacie poszukuje nowego lepszego źródła dźwięku.Do wydania mam ok. 2000zł zastanawiam się na Xonarem One jak myślicie będzie lepiej od ST? może ktoś robił porównanie tych urządzeń.Inne opcje do powyższej kwoty również mile widziane.

https://www.audiostereo.pl/topic/93188-co%C5%9B-lepszego-od-xonara-st/

Jak dla mnie kupienie xonara one to beda pieniadze wyrzucone w bloto. Skup sie na jakims chinskim dobrym dacu . Odpusc tez sobie 2w1, szczegolnie wlasnie gdzie wzm jest realizowany na opampach. Mowie z doswiadczenia.

Jezeli wszystko pojdzie po mojej mysli i sprzedam reszte sprzetu, beda mial na sprzedaz dac lite 60, poniewaz celuje w o wiele wyzsza polka.

Dac ten gra na poziomie cd za ok.3.5K i na nim tak naprawde czuc roznice miedzy 16 a 24 bit.

Jeszcze napisz jaka masz reszte toru.

Jak dla mnie kupienie xonara one to beda pieniadze wyrzucone w bloto. Skup sie na jakims chinskim dobrym dacu . Odpusc tez sobie 2w1, szczegolnie wlasnie gdzie wzm jest realizowany na opampach. Mowie z doswiadczenia.

Jezeli wszystko pojdzie po mojej mysli i sprzedam reszte sprzetu, beda mial na sprzedaz dac lite 60, poniewaz celuje w o wiele wyzsza polka.

Dac ten gra na poziomie cd za ok.3.5K i na nim tak naprawde czuc roznice miedzy 16 a 24 bit.

Jeszcze napisz jaka masz reszte toru.

Reszta toru w "o mnie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.