Skocz do zawartości
IGNORED

czy potrzebne są nam kobiety ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie co najbardziej wkurza kobiety u mężczyzn?

Zrobili badania.

1.Rozrzucanie wszędzie brudnych skarpet.

2. Sikanie obok sedesu.

Już rozumiem Ozziego, który w toalacie zamontował sobie pisuar , bo jak przyznał z rozbrajającą szczerością:

"Na starość mam słabego cela"

Gość StaryM

(Konto usunięte)

W Turcji kobieta jest po to zeby w domu wszystko robic,doslownie WSZYSTKO.

Facet nie robi nic , doslownie NIC.

Nie byłeś w żadnym tureckim domu i nie znasz żadnych Turków na gruncie towarzyskim? Prawda?

Są kobiety:

- damy

- kobiety kobiety

- i kobiety z jajami

Moja zona to ten ostatni typ i rozumiemy sie bardzo dobrze. Zero slodkiej idiotki.

O ile z dwoma pierwszymi kategoriami kobiet mozna prowadzic rozne gry i mozna miec pozycje dominujaca, o tyle z silnymi kobietami trzeba czesto powalczyc o swoje. W tym przypadku uklad musi byc partnerski ... inaczej sie nie da.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Gość

(Konto usunięte)

Są kobiety:

- damy

- kobiety kobiety

- i kobiety z jajami

Moja zona to ten ostatni typ i rozumiemy sie bardzo dobrze. Zero slodkiej idiotki.

O ile z dwoma pierwszymi kategoriami kobiet mozna prowadzic rozne gry i mozna miec pozycje dominujaca, o tyle z silnymi kobietami trzeba czesto powalczyc o swoje. W tym przypadku uklad musi byc partnerski ... inaczej sie nie da.

czyli permanentny konsensus, dzisiaj ty jutro ja, może to i dobre, zawsze coś się dzieje, w zasadzie, zero stagnacji :)

ale z drugiej strony, czy masz pewność, że ona się nie goli ?

czyli permanentny konsensus, dzisiaj ty jutro ja, może to i dobre, zawsze coś się dzieje, w zasadzie, zero stagnacji :)

ale z drugiej strony, czy masz pewność, że ona się nie goli ?

CZasem nazywa się to też "małżeństwa walczące".

Są takie typy mężczyzn, że inaczej nie potrafią - muszą w kobiecie widzieć partnera i wyzwanie intelektualne. A kobiety z jajami takim wyzwaniem są.

Powrót po dłuższej przerwie...

..,a potem okazuje się,że nie gracie w jednej drużynie i dzień bez gola,to dzień stracony.

Piano, to nie tak. Przynajmniej na razie ;)

Po prostu idziemy na kompromisy. Ścieranie się poglądów, choć czasem doprowadza mnie do złości, szału i frustracji nawet w efekcie w wielu przypadkach jest produktywne. Tak sobie wybrałem, tak mam.

Po prostu idziemy na kompromisy. Ścieranie się poglądów, choć czasem doprowadza mnie do złości, szału i frustracji nawet w efekcie w wielu przypadkach jest produktywne. Tak sobie wybrałem, tak mam.

Spoko:))

Nie chciałem hm..,puszczać bąków.

Chyba wiem o jakim mechanizmie piszesz.Byłem też w takim(?)związku i nacechowanym-jak napisałeś-produktywnością w aspekcie ambicjonalnym,duchowym i po h 22 też:)

Jednak po + - 2 latach owa"zdrowa konkurencja"przerodziła się w strzelanie sobie bramek.Wiesz..,jak która ze stron"popełniła błąd",to zaraz było"Mamy Cię".Po kolejnym roku czy 1,5 przestało mnie to bawić,bo z uczuciem,szacunkiem i ciepłotą związku nie miało to nic wspólnego.To były igrzyska,partnerskie igrzyska,a to nie wróży nic dobrego na przyszłość.

Sumując.Tak sobie wybrałeś i jeśli Ci dobrze,to OK.Napisałem tylko o możliwych zagrożeniach(czytaj utratą bramek:))) w takim związku.

Serdecznie pozdrawiam,M.

Spoko:))

Nie chciałem hm..,puszczać bąków.

Chyba wiem o jakim mechanizmie piszesz.Byłem też w takim(?)związku i nacechowanym-jak napisałeś-produktywnością w aspekcie ambicjonalnym,duchowym i po h 22 też:)

Jednak po + - 2 latach owa"zdrowa konkurencja"przerodziła się w strzelanie sobie bramek.Wiesz..,jak która ze stron"popełniła błąd",to zaraz było"Mamy Cię".Po kolejnym roku czy 1,5 przestało mnie to bawić,bo z uczuciem,szacunkiem i ciepłotą związku nie miało to nic wspólnego.To były igrzyska,partnerskie igrzyska,a to nie wróży nic dobrego na przyszłość.

Sumując.Tak sobie wybrałeś i jeśli Ci dobrze,to OK.Napisałem tylko o możliwych zagrożeniach w takim związku.

Serdecznie pozdrawiam,M.

Dzięki za podzielenie się doświadczeniami. Kwestia zachowania równowagi chyba. Ja od 7 lat w takim związku. Były burze, owszem. Ale chodzi o to, że i ja i moja luba mamy silne charaktery i uparte jesteśmy. Ścieranie się jest więc niejako wpisane w układ ;) Mnie nie zależy na igrzyskach, bo nie w każdej kwesti jest ścieranie się - tylko w kluczowych. No i trzeba jednak szanowac drugą stronę - czasy, gdy kobiety uważane były za słabsze intelektualnie już minął ;)

czyli wybrać spokojną kobitkę. :)

hi,hi..,

Kiedyś zapytałem skoczka czy nie lepiej mocno stąpać po ziemi niż bawić się w ptaka.Odparł

-kiedy ja lubię adrenalinę i bez niej nijak nie mogę żyć.

Chciałem nawiązać do adrenaliny,a ściślej jej braku w związku na podanym wyżej przykładzie naszego kolegi.Odnosze wrażenie,ze gdyby chciał zmienić na spokojną kobietkę,to dawno by to zrobił,a tak ma kobietke i..,"adrenalinę",bo jeśli ich związek jest choćby w części podobny do mojego z przed lat,to adrenaliny było całe mnóstwo.

A nie lepiej mieć święty spokój - czyli wybrać spokojną kobitkę. :)

Witek, trudno powiedzieć czy lepiej. Moja kobitka spokojna jest - ale jak ma inny punkt widzenia to iskrzy. Myślę, że nie zainteresowałbym się nią, gdyby była całkiem spolegliwa - nudno by było, a ja lubię wyzwania ;)

Piano przecież to nie to samo. :D

Lubisz jak ci baba ciągle za uchem pyskuje?

Ale widzisz, różnica opinii to niekoniecznie pyskowanie. Właśnie należy to rozgraniczyć.

Ale widzisz, różnica opinii to niekoniecznie pyskowanie. Właśnie należy to rozgraniczyć.

Ale gdy baba mówi w swojej upartości że "słońce nie jest okrągłe" to się w nas gotuje i o gorący konflikt z różnymi przymiotnikami i ogólnym podkręceniem volume nie trudno.

Ale gdy baba mówi w swojej upartości że "słońce nie jest okrągłe" to się w nas gotuje i o gorący konflikt z różnymi przymiotnikami i ogólnym podkręceniem volume nie trudno.

A no zgadza się. Ja wyrywny jestem, i czasami obawiam, się że wylewu dostanę ;) Szczególnie w sprawach technicznych.

Czlek uczy sie cale zycie. Nigdy w to nie watpilem. Zawsze wiedzialem, ze kobiety maja ikre, przynajmniej niektore ale o kobietach z jajami nigdy nie slyszalem i nigdy w zyciu nie spotkalem. Ale okazuje sie ze sa. To musi byc straszne zyc z taka co ma jaja. Przyznaje, ze ja bym nie potrafil. Na dodatek nie wyobrazam sobie jak bedac mezczyzna mozna miec sex z kims kto ma jaja. Koniec swiata widac idzie... - jakby to rzekl Pawlak do Kargula.

pozdrawiam,

Czlek uczy sie cale zycie. Nigdy w to nie watpilem. Zawsze wiedzialem, ze kobiety maja ikre, przynajmniej niektore ale o kobietach z jajami nigdy nie slyszalem i nigdy w zyciu nie spotkalem. Ale okazuje sie ze sa. To musi byc straszne zyc z taka co ma jaja. Przyznaje, ze ja bym nie potrafil. Na dodatek nie wyobrazam sobie jak bedac mezczyzna mozna miec sex z kims kto ma jaja. Koniec swiata widac idzie... - jakby to rzekl Pawlak do Kargula.

pozdrawiam,

Wszystko to semantyka. Kiedy niby można powiedzieć o kobiecie, że ma jaja? Kiedy silny charakter to pozytywna cecha, a kiedy zaczynają się jaja? :)

Poza tym nie należy zapominać, że jeśli spytać kobiety, to one wszystkie uważają, że to one nami manipulują - 'facet to głowa, ale kobieta to szyja, co kręci głową'. I niby w subtelny sposób doprowadzają do tego czego same chcą.

osobiście w to nie wierzę i jestem wyczulony na wszystkie tgo typu próby manipulacji.

Ale ilu facetów, co to niby ma jaja i nosi portki w domu tak naprawdę jest wodzonych za nos? :) Myślę, że całkiem wielu.

Nie byłeś w żadnym tureckim domu i nie znasz żadnych Turków na gruncie towarzyskim? Prawda?

to ty mieszkasz w Polsce gdzie 110 procent ludnosci to Polacy, biali i katolicy

ja obracam sie w miedzynarodowym srodowisku i jak cos pisze to nie ssam tych wiadomosci z palca

Gość StaryM

(Konto usunięte)

ja obracam sie w miedzynarodowym srodowisku i jak cos pisze to nie ssam tych wiadomosci z palca

Jeździsz na ogórki do Niemiec?

Wolne żarty. Gówno wiesz o tym, gdzie mieszkam i gdzie bywam, a już najmniej w jakim towarzystwie się obracam.

A powtarzanie utartych stereotypów, które co najwyżej mogą pasować do mieszkańców jakiejś wiochy daleko za Ankarą, wystawia ci kiepską opinię,światowcu. :)

A powtarzanie utartych stereotypów, które co najwyżej mogą pasować do mieszkańców jakiejś wiochy daleko za Ankarą, wystawia ci kiepską opinię,światowcu. :)

No to ci wyjasnie Wislaku ,

u Turkow jest tak ze nawet jakby kobieta sobie reke zlamala to maz by jej w niczym w domu nie pomagal!

Oni nawet na ulicy inaczej chodza , najpierw przodem idzie facet z recami w kieszeni a z tylu i zawsze z tylu!! musi isc zona z siatkami i zakupami.

No ale jak ktos mieszka zaa Bugiem to tego nie wie.

taka jest tradycja w tamtym kraju , ja w sumie jej nie krytykuje :) podoba mi sie :)

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Oni nawet na ulicy inaczej chodza , najpierw przodem idzie facet z recami w kieszeni a z tylu i zawsze z tylu!! musi isc zona z siatkami i zakupami.

Głupek z ciebie. Pojedź tam kiedyś.

jakis stary maruda dupek, sie czepia tego co opisuje

byl na wczasach w turcji i sadzi ze wie jakie sa relacje pomiedzy kobietami a mezczyznami w tym kraju

Kobieta w np.w Turcji to podstawa! - kazdy facet to wie

tylko jakis homo, zalozyciel tego watku stwierdzil ze kobiety sa niepotrzebne

No ale jak ktos mieszka zaa Bugiem to tego nie wie.

Przedbużanin światowiec badacz amator tureckich alkow i rynsztoków kjm za pszeproszeniem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.