Skocz do zawartości
IGNORED

Audio World 2012 / 24-25.03 / Anglia - Kto był?

Wuelem

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawi mnie skala tej imprezy. A ciekawostką jest to, że był tam zorganizowany polski pokój - jak można wyczytać, to chyba jakaś większa inicjatywa i projekt. Wygląda trochę jak wejście do jaskini lwa (UK - kolebka audio i Polska bez znaczącego światowego dorobku).

Jeśli ktoś był, to proszę o wrażenia. I zamieszczam poniżej informację (polską) znalezioną w sieci:

At Fidelity Art, we are enthusiastic about the most natural and realistic sound. We believe that listening to music at home should be like having all musicians perform in front of you, just for you.

The idea behind this business venture stems from my own journey as an audiophile seeking the ultimate listening experience. After years of attending hi-fi shows, gigs and concerts, I have finally determined what my benchmark of High End is: the most natural, balanced and realistic performance that allows you to listen to music for hours in your favourite environment.

Having a High End system does not mean buying the most expensive equipment available on the audio market; it is more a case of choosing the right products from thousands of hi-fi brands. And that is why Fidelity Art is breathing fresh air into the UK audio market. We have chosen well-established, award-winning hi-fi manufacturers from Poland to introduce the brand new concept of ‘live performance at home.’

Wypada trzymać kciuki, aby się udało, bo przesłanie jak najbardziej trafne.

niestety nie byłem i bardzo żałuję ( za późno się dowiedziałem ) ale podobno impreza na dużą skalę.

A polski akcent to chyba mowa o Akkus-ie ( jeśli się nie mylę )

Ja byłem :)

Wystawa w Polsce raczej nieznana, więc rodaków raczej nie było, a przynajmniej nikt się nie chwalił.

Pierwszy występ AKKUS poza granicami kraju, dla mnie było to bardzo ciekawe doświadczenie :)

Pozdrawiam, Witold Albecki

A to nie można było zaprosić rodaków?

Blisko nie jest i odzew wątpliwy, ale zapowiedzieć by wypadało.Chyba, że to sprzęt inny, na lokalny rynek, uwzględniający specyficzne gusta i nam, Polakom, na pewno by się nie spodobał :-)

Obawiam się, że odzew byłby żaden, albo pojawiłby się pomysł zorganizowania wyjazdu sponsorowanego, a nie jestem pewien czy tamtejsze puby i nasz budżet są na to przygotowane ;)

Informacja o wystawie Audio World '12 była zamieszczona na naszej stronie, ale faktycznie zabrakło czasu na "propagandę" w innych miejscach.

Do końca nie było wiadomo jak wypadnie nasza prezentacja "w jaskini lwa", ale teraz jestem spokojny - było bardzo dobrze.

Zapraszam nad Morze Bałtyckie i na wizytę u nas :)

Pozdrawiam,

Witold Albecki

P.S.

Ciągle brakuje czasu na pisanie na forach...

Zazdroszczę wolnego czasu kolegom z branży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.