Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  446 członków

Audiostereo Caffe
IGNORED

Kult głośników szerokopasmowych

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Odkąd zrobiłem Ob na sonido, jestem zauroczony szerokopasmowcem. Jeszcze to nie jest efekt finalny ale dzwięk zwala z nóg.

Mam, miałem eposy m22 i te głośniki w porównaniu ob nie grają. To zupełnie inny poziom.

Przestrzeń, rozmiary i 3d instrumentów poza zasięgiem skrzynki. Bas niesamowicie szybki kontrolowany i mocny .

Teraz mam pytanie czy ktoś próbował montować po dwa na strone ?

Pozdrawiam

post-17799-0-56709400-1486636455_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...

Żeby trafić teraz na stolarza, który się zna na tym, co robi to szok .... kurcze a wydawałoby się, że kowal jest na wymarciu.

W ramach żartu- idę do "stolarza" i pokazuje rysunek techniczny i mówię że z mdf gołego ale przy odbiorze okazuje się, że okleinowane biały kolor i j3szcze dodaje że on tam normalnie na tę okleina kładzie fornir na jak to określił biały klej - szok.

Następny po obejrzeniu rysunku i usłyszeniu, że to pudlo do kolumny, że mdf goły zapytuje: " gdzie otwory." Pokazuje mu więc paluchem, a ten - " a na jaką głębokość te otwory"? ...... ale to nie koniec, bo sugeruje mi ta fachura otworowanie wyrzynarką bo frezarka do mdf to w życiu nigdy! Nie da rady!

Wtedy już mi ręce opadły i zdegustowany odpuściłem kolejnego FACHOWCA.

Może spróbuję ale wszędzie mają chore ceny. Płyta cała grubość 22 mm wychodzi około 240 zł dochodzi pocięcie i jeszcze wtedy ceny są normalne ale później to już chyba przesadzają. Pewnie wyotworuję je sobie sam bo płacić za taki zestaw 700 zł to trochę dużo.

Może spróbuję ale wszędzie mają chore ceny. Płyta cała grubość 22 mm wychodzi około 240 zł dochodzi pocięcie i jeszcze wtedy ceny są normalne ale później to już chyba przesadzają. Pewnie wyotworuję je sobie sam bo płacić za taki zestaw 700 zł to trochę dużo.

szy_a, z jakiej części kraju jesteś?

Jest jeszcze Meblostyl we wrocławiu.

Sam będę tam zawoził swoje nowe dechy.

Chyba 13 zł. Za mb cięcia.

Czeka się 5 dni.

U siebie w casto potne dechy a tam tylko otwory.

Też robią profeska

• 6 miesięcy później...
  • 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.