Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha as500 vs CA azur 650 co wybrać?

krukgczapa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisz proszę trochę więcej na temat Twoich wymagań, jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe, jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie bzmienie preferujesz, jaki budżet chcesz przeznaczyć na system

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Napisano dziś, 21:22

Napisz proszę trochę więcej na temat Twoich wymagań, jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe, jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie bzmienie preferujesz, jaki budżet chcesz przeznaczyć na system

Więc pomieszczenie 16m2 muzyka pop,house,dubstep,chase&status,Dżem, ogólnie wszystkiego po trochu zależy od nastroju;-)

Brzmienie to czyste z ładna średnica i ładna góra bez żadnego psykania..he

Jak najbardziej wpadło mi w ucho połączenie Ca a 300 z Mission m34i jednak na nie których płytach i utworach denerwuje mnie strasznie właśnie góra a dokładnie wydobywające się Psss...lubie krystaliczne soprany bez żadnego udawania..co by tu jeszcze napisac?

Słyszałem że yamaszka gra podobnie do Ca ale właśnie z ładniejsza góra dlatego zastanawiam sie nad tymi dwoma..

A i za pare dni dojdą rothy 40;-)

a pięniążki to max 300f;-)

sprzedaję właśnie yamahę as 700. jest to mocniejszy model niż 500. co do ceny możemy się dogadać jakby co. tez mam mission ale m33i. yamaha ma świetną dynamikę i gra w miarę neutralnie. co do wysokich trochę przygaszone ale to wina mission.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.