Skocz do zawartości
IGNORED

EURO 2012 obstawiamy wyniki.

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawia mnie taktyka del Boske.Czy cały turniej chce grać tylko pomocnikami lub ewentualnie Torresem?Mając Llorente?Oby tylko nie przekombinował!

Do tej pory nie przegrywał i nie musiał wyniku gonić.Niemniej trudno brak napastników dostrzec , tam nawet defensywni stanowią zagrożenie w ofensywie.Myślę , że z Portugalią będzie musiał zmienić taktykę , ich podania są dokładniejsze i nie będą głupio gubili piłek jak Francuzi pod ich bramką .... i jest to walka o prymat na półwyspie Iberyjskim.

Francuskie pomeczowe refleksje

" - Zawsze chcesz napisać o nas jakieś gó***. Pierd*** się. Pierd*** swoją matkę ty skurw***. Teraz możesz powiedzieć, że jestem źle wychowany - powiedział po meczu Nasri do jednego z dziennikarzy proszących go o wywiad."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

stawiam na jeża!

a tak poważnie to cały czas widzę finał Hiszpania - Niemcy ,, ktoś napisał że to nie możliwe, no cóż zobaczymy :)

Anglia - Włochy 2:1

szkoda że Portugalia z Hiszpanią będzie musiała zagrać

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

tak się kibicowało

Anglia - Włochy remis w karnych szczęściarze wygrają

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wygrają włosi......odspiewanie hymnu przez włochów to absolutny hardcore . mało się nie polałem ze śmichu..dokładnie tak jakby wyrezyserował go Federico Fellini :))))))) te twarze i spiew nie do opisania!!!;)))jeden wył jak ranny Szalapin:))))

co takiego ?

chyba najlepszy mecz na euro . Coś pięknego , od pierwszego gwizdka walka , atak za atakiem z jedynym celem najpierw strzelić a nie własnej bramki bronić.Esencja kopanej

Włochy-Anglia?

Dotychczas najlepszy mecz Euro.

Trzeba docenić presing. Nie widziałem jeszcze tak skutecznie grających obrońców obu drużyn.

Mimo to, mecz pełen zaskakujących akcji. Wspaniałości.

Kilka oczywistych niecelnych podań. W meczach Polaków podań celnych było tylko kilka…

Hiszpania Francja to był ładny mecz! wczorajszy nie umywał się, brak dokładności w podaniach, piłkę obie drużyny tracą w prosty sposób, bardzo mało akcji dobrze przeprowadzonych, słabe widowisko nie było na co popatrzeć

Focal + Naim

Dla mnie mecz Francji z Hiszpanią pasuje do twojego opisu

Antyfutbol!

Od kiedy pasjonujące w piłce nożnej jest milion podań...?!

Zawsze była to szybka gra z przerzutami, dynamika wejść napastników w pole obrony. Zaskakujące prostopadłe podania…

Kiedyś sprawozdawcy podniecali się jeśli bramka padła po kilku podaniach (bywały wyrzuty bramkarza, kros pomocnika, centra i bramka napastnika (2 podania)…

Teraz widać orgazm osiąga się oglądając nudne kopanie do siebie piłki w obrębie środka boiska, 100, 200, 500 podań,…

Nuda!

dokładnie . W ostatnim bardzo pozytywnie Włosi zaskoczyli , nie pamiętam meczu w którym od pierwszego gwizdka z taką determinacją zagrali w ofensywie, żadnego klepania i oczekiwania na błąd.Ma być gol i basta

Nie, no…

Mecze są znakomite.

Najgorsze to te z udziałem Polaków i Irlandczyków. Tu rzeczywiście widać było słabszą jakość zawodników i nędzną pracę trenera.

Nawet nudni Hiszpanie to znakomita technika. Choć lepiej do tego dodać trochę rozmachu, ot tak jak Niemcy…

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Włosi awansowali zasłużenie.

Anglicy mnie zawiedli - typowałem ich na zwycięzców. Słabo wypadł Gerard - jego najsłabszy występ i Rooney, a jeszcze gorzej Walcott i Carroll. Cole przy karnym - tragedia. W chwili, kiedy zobaczyłem go podchodzącego do jedenastki zwątpiłem w sukces Anglików! Mimo to Anglikom należą się słowa uznania. Przyjechali na EURO w osłabionym składzie i z trenerem, który w zasadzie zdążył ich tylko skompletować przed wyjazdem. Dla mnie odkryciem w tej drużynie jest Hart, dobrze rokuje też Carroll. Karny w wykonaniu Cole'a - tragedia. W chwili, kiedy zobaczyłem go podchodzącego do jedenastki, zwątoiłem w sukces Anglików.

Mecz nie był wcale taki zły. Myślę, że na jego przebiegu zaważyła taktyka. Zabrakło najważniejszego - czyli bramek.

nie narzekam , obojętnie jaka byłaby konfiguracja zostały tylko 3 mecze.Finał Hiszpanii z Portugalią oznaczałby dominację półwyspu iberyjskiego a Europa jest dużo większa .

Mnie skolei pozytywnie włosi zaskoczyli. Wyeliminowali całkowicie z gry Gerrarda i Rooneya. Skupili obronę w środkowej części boiska i angole nic nie mogli zrobić. Nie wiem czy przypadkiem anglicy nie byli kiepsko przygotowani fizycznie, spuchli w 2 połowie i nie mieli wogóle siły na kontrataki. Gerrarda łapały skurcze już w 70 minucie, co się rzadko zdarza. Nie wiem czemu trener nie zmienił go, w końcu on był podstawowym rozgrywającym zespołu. Jak on padł to nie było żadnej koncepcji na grę. W karnych to już było wiadomo że włosi przejdą. Pirlo i Buffon pokazali klasę.

no nie wiem czy tak nie mogli , często wchodzili jak w masło. Nie poznawałem włoskiej obrony

W przekroju całego meczu Włosi byli lepsi i pod koniec zdominowali anglików.Mam nadzieję , że wystarczy im kondycji w meczu z Niemcami. Wydaje się ,że z Niemcami zagrają bardziej asekuracyjnie.

Mecz Włochy-Anglia rzeczywiście znakomity ale głównie dzięki Włochom.Byli dużo lepsi i zwycięstwo należało im się.

Mają bardzo dobry zespół,świetnie grał Pirlo.Anglicy nie mieli argumentów,cała drużyna grała słabo co zresztą przewidywałem bo nie lubię ich futbolu.W meczu z Niemcami nie są bez szans i ich wygrana nie zaskoczyłaby mnie.

Mecze Włochy-Niemcy i Hiszpania-Portugalia będą ukoronowaniem tego turnieju bo finał tradycyjnie nie będzie ekscytujący.

Czekają nas jeszcze wielkie emocje,

Mnie zastanawia jak człowiek, który nie potrafi się wypowiedzieć jest w stanie dotrzeć do podopiecznych?

Więcej, trener gada w sposób nielogiczny, używa argumentacji… coś jakby spod budki z piwem; choć może obrażam piwoszy…

Żenujący jest kraj w którym na takie stanowiska powołuje się ćwoków…

Mam pytanie: a bez trenera się nie da? Może niech chłopaki przyjeżdżają dzień wcześniej na mecz i następnego dnia niech grają. Na podwórku tak było; dobieraliśmy się sami do spotkań z innymi podwórkami. Nie było żadnych problemów…

to samo chciałem napisać o smudzie. Jak on rozmawia z piłkarzami skoro nie mozna zrozumieć o co mu chodzi ?. W końcu wylatuje i mam nadzieję że pociągnie za sobą prezesa. Co do zmian, to może jak nie potrafi się dogadać z piłkarzami bo nie umie sklecić podstawowych zdań to może powinien robić tak jak inni trenerzy - nie wiem czy zauważyliście, ale w niektórych zespołach, jak jest jakaś zmiana która powoduje korektę ustawień na boisku, to wyciągany jest zeszycik, pokazują zawodnikowi konkretną stronę i wszystko jest jasne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.