Skocz do zawartości
IGNORED

EURO 2012 obstawiamy wyniki.

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

3:0

Teraz komentatorzy doszli do konkluzji o zmęczeniu Włochów.

Bez komentarza.

4:0

Znowu zmęczenie.

Włosi resztkami sił kończą mecz.

I to ma być sport.

Kończcie już waść.

Komentatorzy szukali sposobów żeby nie powiedzieć ani słowa o nierówności odpoczynku Włochów i Hiszpanów.

Komicznie to wyglądało, w końcu zaczęli mówić o grze Włochów w pierwszej połowie.

Gdzie wszyscy komentatorzy telewizyjni byli jak Hiszpania grała, próbowała grać z Portugalią???

Włosi podepczą tych fuksiarzy z Hiszpanii.

Co Hiszpanię łączy z piłką nożną?

zdeptani wygrali 4 : 0

że o nie podyktowanym karnym za rękę Włocha w polu karnym nie wspomnę.

:)

Filut

Na Ciebie zawsze można liczyć, obejrzyj sobie mecz Hiszpanii z Portugalią, albo pierwszy mecz z Włochami w grupie.

Hiszpania fuksem weszła do finału i grała z nie mogącymi biegać Włochami.

Nic nowego się nie stało.

Niemcy też "zawsze" wygrywali, do czasu.

Z Hiszpanami będzie to samo.

Pożyjemy, zobaczymy.

Widziałeś jak zachował się Balotelli?

zdeptani wygrali 4 : 0

że o nie podyktowanym karnym za rękę Włocha w polu karnym nie wspomnę.

:)

Dla mnie wygrali Włosi.

Takich akcji jak dziś z Włochami, z Portugalią była cała masa.

Nie zakończyła się żadna z nich bramką.

Stracili wiarę i ledwo dowieźli remis 0 0 do rzutów karnych.

Włosi nie mogli się dziś bronić.

Skandal!

747

Przypomnę ci co napisałeś dzisiaj rano.A napisałeś" Hiszpania nie ma zawodników światowego formatu"!Jak zwykle bredzisz.

Gdybys miał choć trochę honoru to powinieneś popełnić teraz sepuku!

A teraz na poważnie.Znowu wyszło,że miałem rację.Fantastyczny mecz!Zadecydowała pierwsza połowa i dwie kapitalne bramki.Chwała Włochom,że zagrali otwarty futbol.Minus dla sędziego za niepodyktowanie karnego.Dla mnie najlepszy mecz turnieju.

Oprócz bramkarza pisałem.<br />

<br />

<br />

Kto z Hiszpanii wyróżniał się na przestrzeni mistrzostw oraz w lidze w tym sezonie?<br />

<br />

<br />

Grają importowani pracownicy futbolu jak Ronaldo i Messi.Od nich uczą się rodowici Hiszpanie, stanowiący tło dla tych sław.<br />

<br />

Jest to tak proste i oczywiste że potrzeba wyjątkowo złej woli aby tego nie dostrzec.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Mecz swietny, ale mam po nim jakiś absmak. Gra praktycznie do jednej bramki, fatalne błędy w ustawieniu, gra w dziesiątkę.

W pewnym momencie Włosi byli tak załamani, że praktycznie przestali grać.

Największa indywidualność mistrzostw? - Balotelli.

Ale Hiszpanie dali popis, a wejście Torresa - bramka i asysta - palce lizać.

Po 30 poście Numerka zastanawiam się czy rzeczywiście zmęczenie Włochów miało znaczenie. I konkludując - chyba nie, bo Hiszpanie zmiażdżyli by dzisiaj chyba każdego.

skynyrd

Po tym co pokazali w tym meczu nie ma na nich silnych na świecie.

747

Przestań się dalej kompromitować.Daj sobie spokój.

Dlaczego do jasnej cholery, nikt przed tym meczem nie prognozował takiego wysokiego wyniku i wyjątkowo pewnej i spokojnej wygranej Hiszpanii.

Szanse po wspaniałym meczy z Niemcami i fatalnym fuksiarskim zwycięstwie z Portugalią były wyrównane, lecz to Włosi wypadli lepiej, pokonali nikogo innego jak faworyta mistrzostw Niemców.

Ledwo doczłapana po karnych Hiszpania nie miała prawa grać z Włochami do jednej bramki.

skynyrd

Po tym co pokazali w tym meczu nie ma na nich silnych na świecie.

747

Przestań się dalej kompromitować.Daj sobie spokój.

Dla pana są zarezerwowane rzeczowe opinie na temat dzieł sztuki wszelakiej.

W szkole podstawowej nie przegrałem meczu w którym brałem udział, przez wszystkie lata, a graliśmy prawie co dziennie jak była pogoda.

Chciałbym zagrać mecz przeciwko panu.

debil

Powtórz to sobie odważniej..........

747

Gdybyś choć trochę orientował się w futbolu to być wiedział,że w każdej z czołowych drużym europejskich w dużej ilości grają gwiazdy z importu.Przykład CR7 w Realu czy Messiego w Barsie to nic w porównaniu z czołowymi klubami Anglii czy Włoch.Były takie momenty,że np. w Chelsea czy Arsenalu nie grał żaden Anglik a w Milanie czy Interze grało 2-3 Włochów.

Oglądam mecze czołowych drużyn lig europejskich i ligę mistrzów i nie mam wątpliwości,że liga hiszpańska jest najlepsza.

747

Ja przewidziałem zwycięstwo Hiszpanii co prawda tylko 1;0 ale zawsze.Poczytaj sobie swoje prognozy.

Znacie się na piłce tak samo jak na przyczynach wypadków lotniczych na terenie Rosji, przy udziale prezydenta i kompletu generalicji, jeszcze jesteście expertami od przyczyn samobójstw weekendowych szarych nikomu nie znanych nie mających żadnego znaczenia obywateli.

ETC.

W piłce liczy się kasa.

Kasa jest w hiszpańskiej piłce, w włoskiej jest bałagan, z powodu kasy właśnie.

747 Gdybyś choć trochę orientował się w futbolu to być wiedział,że w każdej z czołowych drużym europejskich w dużej ilości grają gwiazdy z importu.Przykład CR7 w Realu czy Messiego w Barsie to nic w porównaniu z czołowymi klubami Anglii czy Włoch.Były takie momenty,że np. w Chelsea czy Arsenalu nie grał żaden Anglik a w Milanie czy Interze grało 2-3 Włochów. Oglądam mecze czołowych drużyn lig europejskich i ligę mistrzów i nie mam wątpliwości,że liga hiszpańska jest najlepsza. 747 Ja przewidziałem zwycięstwo Hiszpanii co prawda tylko 1;0 ale zawsze.Poczytaj sobie swoje prognozy.

No właśnie 1:0.

Ja nie prognozowałem żadnego wyniku.

To prawda że użyłem propagandy na korzyść Włoch, ale wyniku nie prognozowałem, ponieważ nie miałem czasu sprawdzić przy pomocy Tarota kto wygra.

747 A może pojedynek?

Jak forma?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.