Skocz do zawartości
IGNORED

Ekskluzywny katalog Audiomica Laboratory.

audiomica

Rekomendowane odpowiedzi

sly.. to jest samiczka...obłócz jakie futro i stawaj w konkury... Wez ze sobą niemrożonych krewetek oceanicznych..i jest TWOJA

Dziękuje. To jest EKSKLUZYWNY kot....

sly.. to jest samiczka...obłócz jakie futro i stawaj w konkury... Wez ze sobą niemrożonych krewetek oceanicznych..i jest TWOJA

Dziękuje. To jest EKSKLUZYWNY kot....

Ach, to Kotka. Super.Kocham koty i w ogóle zwierzaki, psy,konie.

Te krewetki to niezły pomysł.

My mamy kotkę dachowca po traumatycznych przeżyciach a wczoraj urodził się nasz drugi kot którego będziemy odbierać za 3 miesiące,

bo pierwsze 12 tyg,musi spędzić z matką i rodzeństwem.

Mój kot jest psem na dodatek pasterskim ale co tam w audio też wszystko możliwe ;)

Tak że na zawołanie kicia chodź tu przychodzi :)

u typowych kotów gorzej z tym przychodzeniem :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

też mam ruska niebieskiego :)

Russian Blue to wspaniały kot, jedna z niewielu naturalnych ras.

Ale ta kotka Climaxa choć podobna to nie jest Rosyjski Niebieski tylko Brytyjski.

Umaszczenie takie samo ale inna budowa ciała, głowy i inny kolor oczu.

Ale dość tej przerwy w temacie... pozwólmy Panom wrócić do wymiany poglądów o wspomnianych Ekskluzywizmach, czy o czym tam jeszcze traktuje ten temat. Przyznam ze nawet nie bardzo się wdrożyłem w wartki przebieg tematu i nie pamiętam o co chodzi...ale to takie jak dla mnie zbyt audiofilskie było.. chyba?. Przyznajcie sami czasem tak z ręka na sercu że człowiekowi powinno być szkoda życia na stresy bez powodu i eskalację małych problemów do miary wieloryba łolbrzyma.

Ja wole w tym czasie z kotem do lasu,, ona tak pięknie przezywa każdego ptaszka, a Innym.. no cóż nie przeszkadzam...spadam. Chodźże Kocie...

Cir widziołeś filma? .. nic nie komentujesz. Nie bądź jak pień, obrośnij futrem artyzmu

ino nie całkiem żeby można było bez macania płeć stwierdzić. Jak by co drugą trombe sie dołoży... z odkurzacza.

Dziękuje pięknie wszystkim za wpisy. Spodziewałem się większej napaści na mnie i firmę przeze mnie reprezentowaną. Czyżby kultura w narodzie jeszcze nie zginęła? Dziękuję za e-maile przysłane bezpośrednio do nas. Wszystkie poprawki zostaną uwzględnione przy wersji drukowanej.

Tymczasem dostępna jest wersja online i wersja PDF do ściągnięcia.

Ps. Koty macie świetne, sam jestem amatorem rasy Brytyjskiej choć sam mam włochatego persa. Codzienny rytuał czesania wynagradza wspólnym słuchaniem muzyki. Nie wiej jak wasze futrzaki ale mój uwielbia Jazz, Jak wieczorkiem zasiadam z prasówką i puszczam muzyczkę, zjawia się z natychmiast.Pozdrawiam.

Piękna kota. Nasza na smyczy nie chce chodzić. Od razu kładzie się na ziemi i ani rusz.

ja swojego kiedyś na wakacjach prowadzałem ale potem notorycznie chce uciekać jak się drzwi otworzy, jak każdy kot zresztą

na początku się kładł potem jakoś nawet dawało z nim chodzić, mojego ojca kot razem z psem przy nodze bez smyczy chodzi :) jakiś dachowiec :)

Focal + Naim

ja swojego kiedyś na wakacjach prowadzałem ale potem notorycznie chce uciekać jak się drzwi otworzy, jak każdy kot zresztą

na początku się kładł potem jakoś nawet dawało z nim chodzić, mojego ojca kot razem z psem przy nodze bez smyczy chodzi :) jakiś dachowiec :)

Hehehe....fajne. To wspaniałe stwory. Psy i konie też ale koty mają w sobie jakaś magię i tajemnicę.

Ale nie zaśmiecajmy wątku autorowi bo dostaniemy zjebkę.

Hehehe....fajne. To wspaniałe stwory. Psy i konie też ale koty mają w sobie jakaś magię i tajemnicę.

Ale nie zaśmiecajmy wątku autorowi bo dostaniemy zjebkę.

Żadnej "zjebki" nie będzie...hehe. Temat został wyczerpany. A o kotach mogę czytać godzinami.

Ten którego mam obecnie jest nadzwyczaj spokojny. Zapewne sterylizacja się do tego przyczyniła. Wcześniej miałem dachowca który w swojej kilkuletniej karierze zniszczył trochę sprzętu hi-fi. Wasze stwory też niszczą?

1340013642[/url'>' post='

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Ja mam ...cztery koty...a na temat, kolejna polska f i r ma....ktorej nie stać na wykupienie tematu sponsorowanego... a kupcie sobie jonizator powietrza a dojdziecie do wniosku że nic nie wiecie o kablach...

Zasady forum

Tematy sponsorowane na forum AudioStereo.pl.

1. Co to jest temat sponsorowany?

Temat sponsorowany to specjalnie oznaczony i wyróżniony temat na forum, w którym producenci, dystrybutorzy, itp. mogą informować użytkowników forum o swojej komercyjnej ofercie.

2. Czy jest to usługa płatna?

Tak. Opłata za stworzenie jednego tematu sponsorowanego, który następnie będzie wyświetlany przez miesiąc na pierwszym miejscu w zakładce Stereo lub innej wynosi 1000 zł netto. Po miesiącu temat przenoszony jest do zakładki tematów sponsorowanych i zostaje tam na stałe.

3. Boję się nieprzychylnych komentarzy w moim temacie sponsorowanym!

Przy zakładaniu tematu możliwe jest oznaczenie opcji "zablokuj możliwość komentowania". W takim przypadku nikt, oprócz autora, nie będzie mógł nic dopisać w wątku.

4. Jaki wygląda rozliczenie?

Rozliczenie będzie dokonane na podstawie wystawionej faktury. W wiadomości proszę o podanie danych do wystawienia faktury.

5. Ok, decyduję się. Co mam zrobić?

Proszę o wiadomość prywatną lub e-mail na adres [email protected]

Audiostereo.pl

arek .....

"...moje srebrne kable..nie musisz wierzyc ze sa dobre...wystarczy sprawdzic aby sie przekonac..bezkompromisowe interkonekty ekranowane miedzianymi rurkami skutecznie bronią sie przed zakłóceniami RFI....sprawdziłem i używam ..a w środku niezwykły materiał , drut 0,4mm trzywarstwowy ( srebro,miedz,srebro)...unikalne rozwiązanie i nie kupisz tego nawet u najlepszych..... "

A gdzie Kupię? w sponsorowanych?

z fakturką kupię?

Ukryta Zawartość

11.12.2011 - 20:32

...interkonekty na zamówienie róznej długości...RCA oraz XLR..

...srebro twarde...

...srebro miękkie 99,99%

...srebro w rurkach miedzianych stosowane w urządzeniach militarnych ...

...więcej informacji na PW lub E-mail..

...wtyki RCA różne ..takie jakie zamówisz Neutrik...Bullety....bez ograniczeń....lub kable do własnorecznej aplikacji...jeśli nie pasują do systemu zwracam pieniądze ...

jasne.

Ukryta Zawartość

po prostu chyba nie do końca właściwie pojmujesz to hobby...... wytwarzanie produktów na zamówienie to jeszcze hobby czy już działalność komercyjna.?

po prostu płaćcie podatki i zamieszczajcie ogłoszenia..... tak chyba jest właściwiej.

Arek rób co uważasz i jak chcesz..... to wyłącznie Twoja sprawa. audiomica załozyl temat. trzeba było zgłosić do moderacji jeżeli uznałeś ze doszlo do naruszenia zasad a nie na koniec wątku zaczęło Cię to koleć......

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Trzeba było tak od razu...przeceniasz to forum...może trochę analizy...

40 751 zarejetrowanych..2 115 785 postow ...zobacz jak to średna na jednego forumowicza na rok...51, 88 posta a forum istnieje bodajże od 2003 roku ..przez 9 lat daje to ok 6 wpisów na rok czyli ...0,015 posta dzienne ..zaiste wielka aktywność...

...byłem na urlopie...

Climax nieźle to wypunktował!

Jeden jakby nie było trochę sprzedawca ma żal do drugiego za mniej wiecej to samo co sam robił wcześniej.

Moralność Kalego jest niestety typowa dla gatunku ludzkiego

i nie ma się o co obrażać bo jest jak jest.

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

...znam ......tą moralność tu w UK ponad 90% milionerów płaci mniejsze podatki niż ich sprzątaczki....to z prasy ...

..nie udawjcie jeden z drugim "Greka"...chociaż może to i lepiej z racji awansu tych drugich..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.