Skocz do zawartości
IGNORED

Były dowódca GROM, gen. Sławomir Petelicki nie żyje.

Gość partick

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli nie możesz rozwinąć?

Nie szkodzi.

Nie mogę, bo mógłbym zesrać się w gacie na samą myśl o konieczności pchnięcia się nożem - osiem razy.

Chyba ze celowałeś z zamiarem popełnienia samobójstwa przez odwodnienie.

Taką śmierć to nawet Ty byś nie wybrał .

Różnica jest taka jak między prawdą i kłamstwem.

Czyli jak między napisaniem, że "nie był politykiem" a "był politykiem".

filut nie tylko wie wszystko najlepiej, ale wszystko wie! Do tego rozumuje w systemie binarnym. Czarne- białe, PIS-PO< idiota-filut

Przecież w PL jest super, nic dziwnego sie nie dzieje. Mamy euro. Kibice sie kochają. Wszyscy obecnie nam rządzący podejmują rewelacyjne decyzje. Filut juz przewidział, że zyje tylko do 67rż, a jak coś to se palnie w łeb.. Bo tak chcą jego władcy, itd...gratulacje...

Rozwiajasz się w odniesieniu do poprzedniego wpisu. Gratulacje.

Nie. Bo po takim wyznaniu doznałbym załamania i musiałbym się osiem razy pchnąć nożem kuchennym.

Sam sobie odpowiadasz .

Wręcz przeciwnie - Ty dopowiadasz.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Idioto Zdzislav, ogarnij się nieco...

hahaha

ja mam taką teorię, po spotkaniu filuta z generałem i rozmowie z nim generał palnął sobie w łeb. Nie ogarnął takiej głupoty

hahaha

ja mam taką teorię, po spotkaniu filuta z generałem i rozmowie z nim generał palnął sobie w łeb. Nie ogarnął takiej głupoty

Tęgi umysł. Jak na idiotę.

Filut, przyznaj ... - ale Ci dosrał :)

Tak uważasz?

Cóż może nadajecie na jednej fali to i jego poziom ci podpasował.

to i jego poziom ci podpasował.

ale on na razie widzę trzyma pion. Przynajmniej się stara. Przecież nie rzucał od razu "idiotami".

Ja to co innego. Jestem tak niewiarygodny w tym co wypisuję, że mnie wolno :)

Tęgi umysł. Jak na idiotę.

Już sie przyzwyczaiłem do takich inteligentów:D Wierzą we wszystko co im powiedzą w tv, są za ACTA, za GMO, najważniejsza jest kasa, na przeziębienie kupują szczepionki i antybiotyki, oczywiście nie refundowane:D żyją na kredyt, mają milion calowy tv kupony na raty... ich zycie to jeden wielki fałsz, a swoje komlexy leczą na forach internetowych uważając sie za alfę i omegę wszechświata.

Ja to co innego. Jestem tak niewiarygodny w tym co wypisuję, że mnie wolno :)

No wiesz, taka samokrytyka...

Zdzislav nie wysilaj się. Twoje żałosne fantazje o ludziach, których nie znasz, znacznie skuteczniej wystawiają o tobie świadectwo niż twoje dyrdymały opinię o nich.

W czym?

W stwierdzeniu że sam sobie odpowiadasz , a Ty zmałpowałeś i walnąłeś taką małą literówkę " to Ty dopowiadasz "

Gość partick

(Konto usunięte)

Nie najlepiej szło mu w interesach. W jedną ze swoich spółek w ciągu kilku lat "wpompował" 7,5 miliona złotych z własnej kieszeni. Mimo to firma "nie szła" i musiał ją zlikwidować - pisze najnowszy "Wprost" o generale Petelickim.

(gazeta wybiórcza)

k... kto by nie chciał mieć 7,5 bańki na dołożenie do interesu ;)

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ciekaw jestem skąd ów generał miał te 7,8 mln PLN i 2500 PLN miesięcznie na sms-y: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,11998853,_Wprost___General_Petelicki_byl_coraz_bardziej_na.html? Ponieważ żyjemy w państwie prawa - nie mogę powiedzieć inaczej - że z emerytury.

Ta działa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

O samobójstwie Petelickiego i jego możliwych przyczynach wypowiada się jego przyjaciel gen. Gromosław Czempiński:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jacy "wy"? Autor wątku ma takie prawo, no i moderacyja:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość partick

(Konto usunięte)

dlaczego najpierw zablokowaliście watek, żeby za chwile go odblokować??:P

nie jacyś mityczni WY, tylko ja. i napisałem dlaczego - kopaniny nie toleruję, ok?

O samobójstwie Petelickiego i jego możliwych przyczynach wypowiada się jego przyjaciel gen. Gromosław Czempiński:

Ukryta Zawartość

Świetny wywiad. Rzuca dużo światła na sprawę. Czempiński szczery facet. On i Petelicki kompletnie nie nadawali się do polityki, ten pierwszy rozumiał to lepiej.

Obaj panowie są (byli) ginącym gatunkiem.

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Szczery jak były generał służb i do tego nie umoczony w politykę lub biznes!

Jestem na prawdę ciekaw, kto wg ciebie z postaci politycznych i związanych z polityką jest w miarę szczery? Proszę napisz mi!

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.