Skocz do zawartości
IGNORED

Były dowódca GROM, gen. Sławomir Petelicki nie żyje.

Gość partick

Rekomendowane odpowiedzi

Petelicki naprawdę ciekawe rzeczy mówił jakiś czas temu. Jeżeli kogoś miałby wkurzyć to wtedy a nie teraz, kiedy dawno wypadł z obiegu (co zresztą mocno przeżywał).

Jestem Europejczykiem.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

A może to jakaś konkurencja? Taki Sekuła np. strzelał do siebie trzy razy. Ciężko będzie przebić.

Albo Baranina - powiesił się na pasku od spodni :) Gdy za PRLu trafiałem do głupiego aresztu, to gacie musiałem trzymać w ręku, a sznurówki na dzień dobry zabierali.

Mogłem się powiesić na własnych myślach, bo nawet kraty były zablokowane metalową siateczką.

Teraz nie ma problemów - nasz klient - nasz pan.

No jak mówiłem - będą fantazjować w nieskończoność bo przecież to problem religii i wiary a nie dowodów.

Jestem Europejczykiem.

No jak mówiłem - będą fantazjować w nieskończoność bo przecież to problem religii i wiary a nie dowodów.

Kto? Prokuratura i kręgi zbliżone do tych co mają tylko wiarę w siebie, a ich religią jest tylko owa wiara w siebie?

Czyżby najbliżsi przyjaciele Generała to wariaci niewierzący w samobójstwo?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Brak wiary w poczynania organów państwa, jest skutkiem ich nadmiernego upolitycznienia i braku profesjonalizmu. Sprawa Petelickiego jest tego kolejnym przykładem.

Kto? Prokuratura i kręgi zbliżone do tych co mają tylko wiarę w siebie, a ich religią jest tylko owa wiara w siebie?

Czyżby najbliżsi przyjaciele Generała to wariaci niewierzący w samobójstwo?

Następny któremu trzeba tłumaczyć znaczenie słów bo są zbyt leniwi żeby sprawdzić samemu.

Piszę wyraźnie, że nowa religia "ludu smoleńskiego" każe wbrew faktom wyznawać wszelkie teorie spiskowe o ile mieszczę sie w uznanym i uświęconym kanonie. Czy ktoś wierzących w niepokalane poczęcie nazywa wariatami? tak samo wyznawca IV RP nie może przyjąć że Petelicki popełnił samobójstwo. Tak samo nie może wierzyć że w Smoleńsku nie było zamachu. jakie by nie były fakty wiara jest silniejsza a wszelkie wątpliwości karane są ekskomuniką.

Jestem Europejczykiem.

• 2 tygodnie później...
Gość Gość

(Konto usunięte)

10 kwietnia w Smoleńsku śmierć poniosło 96 obywateli polskich na czele z prezydentem Lechem Kaczyńskim. Na pokładzie Tu-154M byli się ludzie wybitni i zasłużeni, politycy, naukowcy, wysocy urzędnicy państwowi, członkowie sztabu generalnego wojska polskiego, księża, przedstawiciele rodzin katyńskich. Każda z tych osób, od Lecha Kaczyńskiego zaczynając, a na stewardessach kończąc miała wpływ – na społeczeństwo lub na swoje otoczenie (młoda dziewczyna, która jest tak dobra, w tym co robi, że lata w obsłudze rządowego samolotu, jest dla koleżanek wzorem). Donald Tusk złamał prawo oddając śledztwo Rosjanom, którzy fałszowali zeznania i „gubili” dowody,

Pisałem o tym wcześniej w formie żartu ale już są:

http://www.wiocha.pl/209650,Ogrodowy_wrak_Tupolewa

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.