Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówienia na t-shirty forumowe, cz. II

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Kubeł - serio, serio. W samym T-shircie w zimę to tak trochę "niepolitycznie" a i o czaszkę i tekilka szarych komórek warto byłoby zadbać (czapki z pomponem już podobno wyszły z mody i nie są trendy).

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

nie no sfeterek klubowy to raczej przegięcie. Przecież Lukarowcy to nie jakiś Yaht albo Golf Club ;-))

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• 4 tygodnie później...

Tak się zastanawiam, może by tak wrócić do pomysłu koszulek osobistych?

Pewnie byłyby nieco droższe, ale jak tak patrzę na projekty Hermesa (powyżej, SovaJazz, Fr@ntz, andrea29), to myślę, że taki projekt miałby racje bytu... Gdyby tak ludzie pozgłaszali zapotrzebowania (nick + ewentualne sugestie stylistyczne), Hermes mógłby takie koszulki zaprojektować, Kubeł zamówić - i wielu by było zadowolnionych. Duże logo nickowe na piersi, front i tył forumowego głośniczka na rękawkach, tył gładki...

Co Wy na to? (Primo Wy - chetni forumowicze, secundo Hermes i Kubeł.)

W razie czego stylistyka mojego nicka powinna nawiązywać do magii, czarodziejstwa. ;-)

Witam

Jeśli o mnie chodzi to bardzo chętnie, jeśli czas pozwoli, mogę spróbować spreparować jakieś "logotypy" dla zainteresowanych forumowiczów. Gdyby moja "radosna twórczość" przypadła komuś do gustu to będzie mi bardzo miło. Wszelkie informacje, sugestie, skojarzenia z nikiem, pomysły będą bardzo przydatne.

Pozdrawiam

PS: dotychczas popełnione projekty znajdują się pod tym adresem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i może żeby nie zaśmiecać wątku tam będę umieszczał inne. O ile powstaną.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

ja tez się chętnie wpisze na listę oczekujących na 3-cią turę. Już mam jednego T-shirta i skoro Kubeł nic nie wrzucił na forum o bluzach to może przynajmniej jakieś podkoszulki z długim rękawem uda się wywalczyć?

A personalizację koszulek popieram!

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• 4 miesiące później...

Tez chce koszulki w 3ciej turze i to bym zamowil co naj mniej 3 sztuki ;-D

A wlasnymi nikami to moglo by byc bardzo groznie np poruszac sie w poblizu gainklonowcow jak sie skrytykuje gainklona ;-D

• 2 miesiące później...

Tak jadąc sobie dzisiaj tramwajem (oczywiście w forumowej koszulce) pomyślałem sobie,że mógłbym mieć białą wersje na tak już ciepłą pore.

Jednak naszła mnie myśl,że takiej nie mam bo zamawiałem tylko czarną...

Zaczołem się więc zastanawiać czy nie będzie przypadkiem 3 edycji?

Temat jakoś się urwał,a teraz chętnych mogło by być wielu ... plus ja:)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

No wlasnie wlasnie. Ja tez bym byl bardzo chetny. Tez bym wziol pewie ze dwie...

Czy istniala by mozliwosc podeslania swojej calej czarnej koszulki bez zadnych nadrukow aby z niej zrobic taka forumowa??

• 5 miesięcy później...

Panowie, cieszę się że koszulki Wam służą. Jak wiecie nie było to przedsięwzięcie komercyjne - po prostu miałem okazję zrobić takie ciuchy. Kontakt z producentem się urwał i musiałbym ponownie gadać z gościem co i jak. Ponieważ mam kupę roboty (z przewagą kupy ostatnio) to nie gwarantuję, że sprawnie poprowadzę całe przedsięwzięcie. Możemy umówić się tak, że zapytam, pogadam w sprawie i dam Wam znać. Jednak najwcześniej mógłbym to zacząć w drugiej połowie przyszłego miesiąca. Jeśli w ogóle.

• Redaktorzy

Byłbym (i pewnie nie tylko ja) niezmiernie wdzięczny. Ewentualnie może ktoś z Wrocławia mający trochę więcej czasu mógłby kontynuować Twoją inicjatywę.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

Zerknijcie tutaj:

Ukryta Zawartość

Może przygotuję (z pomocą Hermesa) wzory które każdy będzie mógł sobie tam wgrać ,wybrać kolor i zamówić koszulkę?

Jesli znacie inne takie strony to można porównać ceny

ps. to nie moje serwisy i nie mam z tego prowizji itp :-)

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Lukar - alternatywa niezła, tylko ciekawe jak z jakośćia samych koszulek oraz samego nadruku. Te od Kubła to jakościowy HiEnd. Oprócz tego boję się, że krój będzie metroseksualny.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

Broda - zapomniałeś o rozmiarze XXL (moim ulubionym, bo jakoś tak w zwyz i w szerz mi się urosło ;-) )

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.