Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówienia na t-shirty forumowe, cz. II

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

Zgodnie z oczekiwaniami forumowiczów organizuję dodruk koszulek. Zasady będą uproszczone - kto chce zamówić puszcza przelew na wskazane konto z WYRAŹNYM zaznaczeniem:

- ilości koszulek

- rozmiaru (L lub XL)

- koloru (biały lub czarny)

- imienia i nazwiska oraz dokładnego adresu wysyłkowego (z kodem pocztowym)

Cena koszulki to 39 pln + 5 zł za wysyłkę (do 4 sztuk cena wysyłki się nie zmienia, czyli płacimy np. za 1 koszulkę 39+5, a za 4 szt. 156+5zł)

Termin składania zamówień proponuję ustalić max. do 9.07 jako, że 18.07 wyruszam na urlop dwutygodniowy. Bardzo proszę zainteresowane osoby o szybkie składanie zamówień. Podaję jeszcze raz namiary na konto:

Michał Chełstowski

ul. Ołtaszyńska 37

53-010 Wrocław

konto: 50102055581111121023000078

Przy okazji jeszcze części pierwszej była rozmowa na temat nicków. Istnieje szansa,że cz.III będzie właśnie z takowymi nickami? (o ile będzie cz.III)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Myśle,że będzie sporo chętnych patrząc na poprzednie wpisy.

Z góry dzięki,a jakby taki pomysł wypalił to od razu proszę o wpisanie mnie na liste!!:)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

->Kubel

A czy jest mozliwosc zrobienia granatowej?

Strasznie mie sie podobaja, ale czarna juz mam, a granatowa bylaby jeszcze lepsza.

Moze w maja jakies granatowe t-shirty w rozmiarze L ??

Bardzo by mi zalezalo.

A może taki system identyfikacji forumowiczów... :)

>sovajazz: przepraszam, za wykorzystanie nicka bez Twojej zgody. To był impuls. Liczę na łagodny wymiar kary.

Pozdrawiam

[obrazekLUKASZ-142806_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

I jeszcze pytanko: czy człek taki jak ja (185 cm wzrostu 115 kilo żywej wagi) zmieści się w XLkę?

I czy nie można by było wprowadzić M-ek? Żona by też chciała. Myślę, że nie tylko ona, jest kilka przedstawicielek pći pięknej na Forum.

• Redaktorzy

Ururam Tururam - ja jestem od Ciebie troszkę wyższy i troszkę lżejszy, ale łapska mam jak orangutan i zaryzykowałem. Jak zobaczyłem zdjęcia forumowiczów z poprzedniej edycji koszulkomanii, to nie wytrzymałem i zamówiłem. Najwyżej powieszę ją sobie na ścianie ;-))

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

Hermes - a jaki jest Twój cennik, bo chętnie zamówiłbym koszulkę z napisem "Fr@ntz" (czcionka jak u sovajazza)

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Witam

Fr@ntz: myślałem raczej o tym żeby każdy forumowicz miał coś na styl swojego logotypu. Ale jak chcesz mogę spróbować spreparować coś w stylu sovajazz. A co do ceny? Hm.... na nowy sprzęt pewnie tą "twórczością" nie zarobię więc wszystko jest gratis. Robię to dla przyjemności i żeby nie wyjść z wprawy we władaniu myszą :). No i jest jeden warunek konieczny: muszę mieć czas na to hobby.

Pozdrawiam

He, Hermes, znowu się popisałeś :-)) B. ładna. Aż mi szkoda, że to nie ja mam taki ładny nick.

A z moim dasz radę coś zrobić ? (Oczywiście, jeśli byś zechciał, miał czas i chęci.)

Szkoda by było, gdybyś wyszedł z wprawy ;-) Ja nie umiem tak się posługiwać myszą, chociaż zaraz Ci coś podeślę do krytycznej oceny ;-))

Pozdr.

>Sovajazz

Czyli procesu nie będzie? Uff. Twój nick przywołuje wiele skojarzeń, a jeśli nie wiele to przynajmniej dwa: sowa i jazz. A jak jazz to saksofon :) Przynajmniej mi tak się to skojarzyło.

>Andrea29

Dziękuję bardzo. Czekam z niecierpliwością na materiał, który miałbym niby krytykować, chociaż po tym co ostatnio przysłałeś to wątpię żeby moja ocena mogła być krytyczna. Z resztą nie wiem czy jestem odpowiednią osobą żeby coś oceniać. Nickiem zajmę się bardzo chętnie, tzn. chcę, mogę tylko czasu i pomysłu (przede wszystkim) mi potrzeba.

Pozdrawiam

• Redaktorzy

Hermes - bez jaj, nie jesteś chyba instytucją harytatywną. Podaj normalną cenę (np a'la Kubeł) i jak będziesz miał chwilke to szkic mjego nicka (+ np jakś kolumienka albo sam przetwornik poniżej) możesz wysłać na priva.

ps. ten motyw z saxem to po prosty cud miód i orzeszki.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Fr@ntz: ja mogę wykonać tylko projekt, produkcji koszulek napewno nie zorganizuję. Bardzo mi miło, że chcesz mnie docenić "materialnie" :). Póki co jeszcze nic nie zdziałałem. Jeśli coś zdziałam, a Tobie się to spodoba, na tyle by chcieć wyrazić swoją wdzięczność, to napewno się dogadamy. Dziękuję i pozdrawiam.

>Kubeł

Przepraszam za wykorzystanie wątku i obiecuję szybką poprawę.

>Fr@ntz, andrea29: nie wiem czy coś takiego przypadnie Wam do gustu...

[obrazekLUKASZ-143118_1.jpg] [obrazekLUKASZ-143118_2.jpg] [obrazekLUKASZ-143118_3.jpg]

Ukryta Zawartość

post-431-100004321 1170257671_thumb.jpg

post-431-100004322 1170257670_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Hermes - jak dla mnie bomba. Teraz tylko trzeba znaleźć punkt, który toto zrealizuje (dla mnie XXL)

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.