Skocz do zawartości
IGNORED

Izopropanol vs. denaturat

winylon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rydz

(Konto usunięte)

czy w łodzi ktoś świadczy usługę mycia płyt?.

Może nie do końca w łodzi , ale w koło pełno wody , więc umyć się da :)

Ja używam Mirasolu i płyty umyte kilka miesięcy temu nadal nie przejawiają tendencji do gromadzenia ładunków elektrycznych.

Ja też ! :)

Ja używam Mirasolu i płyty umyte kilka miesięcy temu nadal nie przejawiają tendencji do gromadzenia ładunków elektrycznych.

Ja też ! :)

Znaczy używasz, czy nie przejawiasz? :-)

Z tą łódką to ci się Krzychu udało :-) zdrufko + :-)

Pozdrawiam Włodek.

• 4 lata później...

Tytuł wątku dosyć intrygujący:) Nie chciałem zakładać nowego, a temat bliski. Konczy mi się zapas izopropanolu. Do tej pory całe lata stosowałem "czysty do analiz" z POCH. Sklep zlikwidowany... Czy jest jakiś pewny dostawca z portalu aukcyjnego lub sklep na Śląsku lub Łodzi, gdzie można taki izopropanol kupić. Jest sporo ofert aukcyjnych, ale znając naszą pomysłowość, w tych plastikowych bukłaczkach można być może spotkać nie tylko izopropanol, ale jakieś domieszki etc.

Czy jest jakiś pewny dostawca z portalu aukcyjnego lub sklep na Śląsku lub Łodzi, gdzie można taki izopropanol kupić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja tam kupuję.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

O! Dzięki. Wygląda poważnie. Formularz kontaktowy nie działa... Firma jest nadal? Jutro zadzwonię. Pozdrawiam. Maciek PS. Sprzedają osobom prywatnym? W necie można kupić na tony, a niektóre sklepy stacjonarne nijak prywatnym osobom nie sprzedadzą... Kuriozum!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.