Skocz do zawartości
IGNORED

Polskie kable sieciowe (hit czy kit?)

corner

Rekomendowane odpowiedzi

Po drugie, na forum panują pewne zasady, wyzywać możesz osoby z Twojego otoczenia, które na to się godzą. Jeśli tak odnosisz się do klientów to pogratulować. Kolejne posty pokazujące jakim dana osoba jest idiotą, zostaną zapewne skasowane, bo kultura przede wszystkim, a u ciebie regularnie słona z butów wystaje. Na pewno tymi obrazami zjednałeś sobie wielu klientów, tak trzymać.

Czy ten post nadal jest według Ciebie jałowy?

Jałowy to mało powiedziane. Potwierdza, że twoje IQ jest na poziomie pH - max. 10.

Masz pretensje do języka którym się posługuje ?

I słusznie, zrobiłem to celowo i bardzo dosadnie z dwóch powodów:

1. bo tak cię postrzegam intelektualnie, to nie jest obraza lecz fakt

2. aby stwierdzić czy ten dział posiada moderatora

AD.1.W Twoim ostatnim wystąpieniu, dalej z grubej rury sypiesz kłamstwami.

Nie podałeś ani jednego linka z ceną produktu , który widnieje u nas na stronie, o co wyraźnie prosiłem - jak piszę złocona to podaj cenę wersji złoconej.

Kłamiesz we wszystkich kwestiach, bazując na tym , że nikt tych linków nie otwiera lub brakuje w nich pełnych opisów :

1).najnowszy Twój hit to wersja złocona WG 360i za 99 pln z linka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - to nie jest wersja złocona

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - ze strony producenta - brass oznacza mosiądz, a to nie to samo co gold. Tak właśnie rozpoznajesz złoto i mosiądz na zdjęciach. Jak się do tego odnieść i jak nie nazwać cię durniem, skoro wprowadzasz w błąd nie tylko naszych klientów, ale innych użytkowników forum ?

2). następny Twój hit hit i kłamstwo to ochronnik niklowany Kalthoff za 240 pln:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tego produktu nie ma na naszej stronie !!! Miałeś podać cenę wersji złoconej i porównywać do złoconego ochronnika z naszej strony ? Nie znalazłeś, to po co porównujesz mercedesa klasy C i klasy S ?

3). następny hit to gniazdo

Ukryta Zawartość

32 zł

Ukryta Zawartość

28 zł

Tego produktu nie ma na naszej stronie !!! Dlaczego nie podajesz pełnej ceny gniazda z naszej strony !!! Pytam po raz kolejny, po co podajesz linki do innych produktów !!! Nie będę tłumaczył kolejny raz dlaczego gniazdo jet te , a nie inne - se kup i se zobacz, to będziesz wiedział.

4). to kolejny hit złocone gniazdo Keiser, u nas za 70 pln, które pomimo opisu złocone, Corner rozpoznał jako mosiężne:

Teraz twoja wersja z ewidentnie innym kolorem śrubek:

01.jpg

rozpoznanie ze zdjęcia jest tak samo trafne jak w przypadku WG 360i. Kłamie !!!

Przy okazji, cena gniazda Keiser ze wszystkimi złoconymi śrubkami

Ukryta Zawartość

- 25,70 euro !!!!! oraz

WG 360i

Ukryta Zawartość

- 33,95 euro !!!

Tak więc w kolejnej odsłonie podajesz błędne linki, opisy , porównania - albo cały czas palisz trawę, albo to już pokłosie palenia trawy.

Najgorsze jest jednak to, że chociaż kolejny raz pokazuję, że jest coś z tobą nie tak, to pojawiają się wpisy :

Napisano dziś, 10:00Corner wykazał ile się zarabia, no ale ma się zarabiać do cholerki ;-)) Na tym polega prowadzenie firmy !

Gdyby Corner wykazał ile zarabiamy, a nie zmyślał, nie byłoby sprawy. Ale on kłamie, ja to pokazuję, ale i tak znajdują się tacy jak zyzio, którzy twierdzą, żę on coś wykazuje.

Corner to mistrz od kiepskich linków, własnych interpretacji i przekręceń.

AD.2.

Po drugie, na forum panują pewne zasady, wyzywać możesz osoby z Twojego otoczenia, które na to się godzą. Jeśli tak odnosisz się do klientów to pogratulować. Kolejne posty pokazujące jakim dana osoba jest idiotą, zostaną zapewne skasowane, bo kultura przede wszystkim, a u ciebie regularnie słona z butów wystaje. Na pewno tymi obrazami zjednałeś sobie wielu klientów, tak trzymać.

Problem w tym, że na tym forum nie ma żadnych zasad i żadnego moderatora.

Gdyby był moderator i czytał twoje kłamliwe wpisy ad. naszej firmy z pewnością

udzieliłby ci ostrzeżenia lub usunął posty. Tobie się wydaje, że możesz bezkarnie wylewać na ludzi pomyje ? Źle trafiłeś, bo ja nazywam rzeczy po imieniu.

Jeżeli moderator jest to widocznie toleruje zarówno to, że wypisujesz kłamstwa jak i to , że uważam cię za szkodliwego idiotę. Widocznie nasza komunikacja jest na tyle atrakcyjna dla innych użytkowników, że moderator ją podtrzymuje.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jałowy to mało powiedziane. Potwierdza, że twoje IQ jest na poziomie pH - max. 10.

producenci kabli jak zawsze wyedukowani :DDDD

Ale za to jaki to oni risercz prowadzą zanim swoje produkty dopracują i wypuszczą na rynek ;)

A jak nie zrozumiałeś (zapewne), to pH osiąga wartości do 14. Czyli jesteś niewyedukowanym baranem i nie jest to w żaden sposób kłamliwy wpis.

Oj dawno tak nikt nie wypunktował branży.Nic dziwnego, że szef się wściekł i kazał firmy na bocznicy Forum bronić:))) Lepiej by wyszedł gdyby się z cornerem na boku dogadał.D

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

dobra panie Artech, nie wiem, czy ktoś wcześniej to wypunktował:

"Miedź OCC Miedź monokrystaliczna, beztlenowa (Ohno Continous Casting), długość kryształu 125 m. W opisie może występować także jako PCOCC, UP-OCC, PCOCC-A itd. w zależności od firmy, która używa tego rodzaju przewodnika. Świetny materiał konstrukcyjny do większości przewodów audio, najczęściej spotykana jako 6N.

Miedź 7N, 8N Miedź o najwyższej czystości 99,99999 i 99,999999. Najczęściej stosowana w przewodach sygnałowych."

to z waszej strony.

Macie jakiekolwiek pojęcie, o czym piszecie?

Miedź 7N i 8N nie istnieje nigdzie poza laboratorium. Tak czysty materiał natychmiast nabiera zanieczyszczeń z otoczenia (z powietrza, z oplotu, ze styku z czymś).

BUJDA NA RESORACH.

Miedź monokrystaliczna? O czym wy piszecie tam na tej stronie? I niby jak to uzyskujecie? Długość ziarna do 125m? LOL. Takie bajki to możecie sobie wciskać innym jełopom na swoim poziomie.

NIE MA ŻADNEJ MOŻLIWOŚCI, ŻEBY W ELASTYCZNYM PRZEWODZIE UTRZYMAĆ STRUKTURĘ MONOKRYSZTAŁU (nie wnikając, w jaki niby sposób te monokryształy ktoś produkuje).

2 x KŁAMSTWO. BULLSHIT.

jak nie spróbuje to się nie przekona.

Z tymi średnicami roboczymi sieciówek to sa rożne szkoły. Mnie osobiście duża albo nawet bardzo duża średnica robocza nie przekonuje. Nie chciałbym podważać konkretnej sensowności takiego zastosowania ale wydaje sie byc może nad wymiar przesadzona. O to nalezało by spytać autora.

Kable zasilające nie są ani cudem ani objawieniem techniki. Podlegają takim samym prawom fizyki jak wszystko co nas otacza. Dobry kabel nie musi byc wcale gruby ale gruby nie musi być zły.

Mało danych kruca Bomba. Istnieją jednak zaleznosci fizyczne , które mimo wydawaloby się skrajnych parametrów korelując ze sobą dają okreslony efekt. Dlatego spytałbym autora o kabel. Moze duza srednica jest w tym przypadku jednym z wybiorczych cech tworzących całość jakiej po prostu bez konkretnej wiedzy nie jesteśmy w stanie zrozumieć.

Mądry wpis, gratuluję!

szpszedam kabla z super hiper extra miedzi nadprzewodzącej (nadprzewodniki to ostatni hit w hiendzie) o czystości dwudziestodziewiątkowej (tak tak - 20N: 99,999999999999999999%), oczywiście monokrystalicznej (to już standard w naszej branży). Technologia opracowywana długie lata w naszych laboratoriach w Chrubieszowie Dolnym. Do opracowania naszych kabli przyczyniło się wielu PhD oraz jeden laureat Nagrody Nobla z dziedziny fizyki i inżynierii materiałowej.

Cena za ten hitech to jedyne 2k zł/m. Promocja do końca miesiąca, więc spieszcie się, zanim NASA wykupi całe zapasy.

P.S.

Nie chcę się wtrącać w dyskusję szanownych Kolegów, ale zostawcie meritum problemów z kablami zasilającymi, najlepiej jak każdy zajmuje się tym, na czym się trochę zna.

Oczywiście nie chcę nikomu odbierać prawa do wyrażenia własnej opinii, wręcz przeciwnie, to środek poznawczy.

Drogi Kolego, nie ma żadnych problemów z kablami zasilającymi jeżeli spełniają normy i posiadają CE, no i są giętkie a nie jakiś solid core:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No właśnie nie wykazał "ile się zarabia".

Pokazał (co najwyżej) ile co kosztuje.

żeby moc pojąc o czym mówisz rozmówca winien posiadać stosowne doświadczenie.

Moja Babcia uwaza ze jak sprzedam coś za 100zł to mam sto złotach i żadna siła tego nie zmieni.

ale 86lat życia robi swoje

Oj dawno tak nikt nie wypunktował branży.Nic dziwnego, że szef się wściekł i kazał firmy na bocznicy Forum bronić:))) Lepiej by wyszedł gdyby się z cornerem na boku dogadał.D

No co Ty?

Miedź 7N i 8N nie istnieje nigdzie poza laboratorium. Tak czysty materiał natychmiast nabiera zanieczyszczeń z otoczenia (z powietrza, z oplotu, ze styku z czymś).

BUJDA NA RESORACH.

Nie da sie zaprzeczyć że problem istnieje.

NIE MA ŻADNEJ MOŻLIWOŚCI, ŻEBY W ELASTYCZNYM PRZEWODZIE UTRZYMAĆ STRUKTURĘ MONOKRYSZTAŁU (nie wnikając, w jaki niby sposób te monokryształy ktoś produkuje).

2 x KŁAMSTWO. BULLSHIT.

o nie do końca.... Taśma w formie spirali daje obiecujące efekty wiedz sooooon

Mądry wpis, gratuluję!

dziękuje tylko nie wiem czy to szczere czy mały sarkazm.?

747 trudno rozgryźć, nigdy nie wiem czy kpi czy o drogę pyta, a może wskazuje...

szpszedam kabla z super hiper extra miedzi nadprzewodzącej (nadprzewodniki to ostatni hit w hiendzie) o czystości dwudziestodziewiątkowej (tak tak - 20N: 99,999999999999999999%), oczywiście monokrystalicznej (to już standard w naszej branży). Technologia opracowywana długie lata w naszych laboratoriach w Chrubieszowie Dolnym. Do opracowania naszych kabli przyczyniło się wielu PhD oraz jeden laureat Nagrody Nobla z dziedziny fizyki i inżynierii materiałowej.

Cena za ten hitech to jedyne 2k zł/m. Promocja do końca miesiąca, więc spieszcie się, zanim NASA wykupi całe zapasy.

Moze się mylę ale nie widzę tu żadnego sprzedawania czegokolwiek.

Jedyny handel forumowy to stare spróchniałe strucle dorabiane jako hi-end a z kabli wszelkiej maści dupoklety sprzedawane przez ludzi , którzy nawet kwitka z wplata ZUS na oczy nie widzieli nie mówiąc już o tym ze o istnieniu choćby GIOŚ i obowiązkach z tego płynących nie maja cienia ideii.

W konsekwencji nie wiadomo kto lepszy czy gorszy. wg Lema dobry złodziej czy zły dobrodziej.?Pisze bo nie widzę PROMOCJI np Artecha za to Ty wybiegasz w inna przestrzeń. ale co prawda to prawda...udało Ci się mnie rozśmieszyć.

Oczywiście nie chcę nikomu odbierać prawa do wyrażenia własnej opinii, wręcz przeciwnie, to środek poznawczy.

ale po takim poznaniu...nie ma już potem miejsca na logikę.

climax99

Dlaczego jesteś wrogiem postępu?

a czymże on jest i gdzież się tu uwidacznia bo chyba nie widzę.....

Drogi Kolego, nie ma żadnych problemów z kablami zasilającymi jeżeli spełniają normy i posiadają CE, no i są giętkie a nie jakiś solid core:)

Gryzmalinski zbiór norm CE narzuca pewnego rodzaju obowiązki ale i tez bardzo duże ograniczenia w konsekwencji "bezpieczny" sprzęt staje się bublem. oczywiście nie zawsze i chwała za to ze jest CE bo inaczej..kable z prądemem w "rynne" albo inne takie tam.

Odkąd dość rygorystycznie zaczęto podchodzić do tzw "bezpiecznej" cyny czyli bez ołowiu liczba serwisów wiuuu do góry. żywotność sprzętu wiuuu. na dół. ale dalej dyrektywa mówi wyraźnie iż wolno i tam wymienia. aparatura medyczna, sprzed militarny..etc..

tzn ze sprzęt militarny ma być dobry a telewizor MA się psuć. może za daleko wybiegam ale tak można niezręcznie to pojąć.

Masz pretensje do języka którym się posługuje ?

I słusznie, zrobiłem to celowo i bardzo dosadnie z dwóch powodów:

1. bo tak cię postrzegam intelektualnie, to nie jest obraza lecz fakt

2. aby stwierdzić czy ten dział posiada moderatora

Za to ty teraz będziesz postrzegany jako ignorant, który myśli że jak zwyzywa ludzi to będzie uchodził za mędrca. Aż tyle reklamacji wpłynęło że musisz gdzieś się wyładować co…. Wyzywaj sobie dalej, uwierz że ja z uśmiechem patrzę na twoją frustrację i bardzo niski poziom. Niestety nie zniżę się tak nisko, tak więc nie wiem czy zrozumiesz.

AD.1.W Twoim ostatnim wystąpieniu, dalej z grubej rury sypiesz kłamstwami.

Nie podałeś ani jednego linka z ceną produktu , który widnieje u nas na stronie, o co wyraźnie prosiłem - jak piszę złocona to podaj cenę wersji złoconej.

Kłamiesz we wszystkich kwestiach, bazując na tym , że nikt tych linków nie otwiera lub brakuje w nich pełnych opisów :

1).najnowszy Twój hit to wersja złocona WG 360i za 99 pln z linka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - to nie jest wersja złocona

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - ze strony producenta - brass oznacza mosiądz, a to nie to samo co gold. Tak właśnie rozpoznajesz złoto i mosiądz na zdjęciach. Jak się do tego odnieść i jak nie nazwać cię durniem, skoro wprowadzasz w błąd nie tylko naszych klientów, ale innych użytkowników forum ?

Zacznijmy od tego, że nikt nie wie co ty tam masz, oto przykład:

Wersja oryginalna Wattgate:

2w71w7s.jpg

I z twojej strony:

154a5ps.jpg

Czemu u ciebie na wtyku niema napisu Wattgate na spodzie, tam gdzie wchodzi przewód ? Patrz takie same wersje bez logo widziałem w Azji – znów przypadek, albo nie marna prowokacja z mojej strony.

Poza tym u dystrybutora pisze tak dla wersji 320i oraz 360i „Dla lepszej jakości połączeń elementy stykowe pokryte 24K złotem i poddane procesowi kriogenicznemu”, tyle że tu nie tylko mamy taniej - 99 zł, a u ciebie 130 zeta, to jeszcze ze sprawdzonego źródła.

następny hit to gniazdo

Ukryta Zawartość

32 zł

Ukryta Zawartość

28 zł

Tego produktu nie ma na naszej stronie !!! Dlaczego nie podajesz pełnej ceny gniazda z naszej strony !!! Pytam po raz kolejny, po co podajesz linki do innych produktów !!! Nie będę tłumaczył kolejny raz dlaczego gniazdo jet te , a nie inne - se kup i se zobacz, to będziesz wiedział.

Co do twojego Busch-Jaeger’a, proszę bardzo:

-

Ukryta Zawartość

8.16 Euro

-

Ukryta Zawartość

7.24 Euro

Czyli mamy 63 zł, za takie same gniazda, jak i firmę (stal szlachetna/nierdzewna), zamiast Twoich 140 zł z logo Artech. Cenowo dokładanie tak samo prezentuje się u nas Berker, który celowo podałem – ile tam wyszło 60 zł, a twoje kosztują 63 zł. Nadal chcesz się ośmieszać publicznie?

Bo fakt iż czegoś niema na polskim rynku nie oznacza że jest lepsze, mamy odpowiedniki u siebie, które podałem, z tymże nie przejdzie już motyw z własną nalepką i większą ceną, więc trzeba szukać za granicą.

4). to kolejny hit złocone gniazdo Keiser, u nas za 70 pln, które pomimo opisu złocone, Corner rozpoznał jako mosiężne:

rozpoznanie ze zdjęcia jest tak samo trafne jak w przypadku WG 360i. Kłamie !!!

Przy okazji, cena gniazda Keiser ze wszystkimi złoconymi śrubkami

Ukryta Zawartość

- 25,70 euro !!!!! oraz

WG 360i

Ukryta Zawartość

- 33,95 euro !!!

No to teraz ciebie zgaszę po raz kolejny, kolego:

Twoje zdjęcie:

01.jpg

Wersja z twojego linka:

hb_iec_10a-plug.jpg

Niema u ciebie wszystkich śrubek złocony, poco podałeś link wyżej? Poza tym wersja złocona, którą nawet nie posiadasz kosztuje 10 funtów:

sklep:

-

Ukryta Zawartość

A to z twojego zdjęcia podałem wyżej w poście i kosztuje 3.90 funta (nawet masz linka). Sam się pogrążasz:

e34d1c4149710e303cfa3c5a4ce6fcb8.image.250x166.jpg

Po co podajesz mi linka do Wattgate za 139 zł, skoro w Polsce można to samo kupić za 99 zł u dystrybutora ? (teraz to żeś się popisał):

masz sklep WG 360i:

-

Ukryta Zawartość

Tak więc w kolejnej odsłonie podajesz błędne linki, opisy , porównania - albo cały czas palisz trawę, albo to już pokłosie palenia trawy.

Najgorsze jest jednak to, że chociaż kolejny raz pokazuję, że jest coś z tobą nie tak, to pojawiają się wpisy :

Gdyby Corner wykazał ile zarabiamy, a nie zmyślał, nie byłoby sprawy. Ale on kłamie, ja to pokazuję, ale i tak znajdują się tacy jak zyzio, którzy twierdzą, żę on coś wykazuje.

Corner to mistrz od kiepskich linków, własnych interpretacji i przekręceń.

Kiepskie linki ? A ja myślę że wspaniałe, które pokazują że to co w całej EU kosztuje grosze, u ciebie zamienia się w wspaniałą jakość, bo - są o wiele droższe. W tym poście po raz kolejny pokazałem jak łgarz i oszukujesz potencjalnych klientów.

Problem w tym, że na tym forum nie ma żadnych zasad i żadnego moderatora.

Gdyby był moderator i czytał twoje kłamliwe wpisy ad. naszej firmy z pewnością

udzieliłby ci ostrzeżenia lub usunął posty. Tobie się wydaje, że możesz bezkarnie wylewać na ludzi pomyje ? Źle trafiłeś, bo ja nazywam rzeczy po imieniu.

Jeżeli moderator jest to widocznie toleruje zarówno to, że wypisujesz kłamstwa jak i to , że uważam cię za szkodliwego idiotę. Widocznie nasza komunikacja jest na tyle atrakcyjna dla innych użytkowników, że moderator ją podtrzymuje.

Tyle że ja nie bajeruje, daję dowody ale Twoich bezczelnych kłamstw. Jedynie potrafisz napisać że „nie powiesz skąd masz wtyki, bo tak i już”, przytaczasz jakieś zawyżone cenowo linki, jakby miało to cokolwiek zmienić.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dla mnie też wyglądają tak samo tylko ta różnica w cenie:D Nawet te złocone to śmiech na sali gdyż warstwę 1mikrona to o dupę potłuc.

Faktycznie...Chyba kupię kilkadziesiąt i we wszystkich sprzętach w chaupie pozakładm, Jeszcze logo na A wygraweruję:)

Pytanie brzmi - jak wygląda opłacalność pozostałej oferty, tych jakże wybitnych firm?

Warto rozpowszechnić link, który podałem w pierwszym poście, aby każdy mógł sam wyciągnąć odpowiednie wnioski.

Pozdrawiam

Co Ty najlepszego narobiłeś!

Zdruzgotałeś samo sedno, jakości dźwięku w Hi End.

Zdania, że to najważniejsze kable w systemie, już tu padały, to bezsporne, więc zaatakowałeś miłośników najlepszego brzmienia, największej wierności w samo serce.

Odczuwasz przyjemność w gnębieniu innych?

Dlaczego?

Co to było?

Dominujący czy apatyczny ojciec, dominująca czy zbyt uległa matka?

Nikt normalny tak nie postępuje, nie obrzydza innym tego, co dla innych może stanowić dużą wartość.

Ilu potencjalnych odbiorców produktów hi end, zawiedzie się na swych wymarzonych urządzeniach, jak podłączą je do źródła energii zbyt niskiej klasy przewodami?

Ilu z nich podejmie wskutek Twych publikacji decyzję o sprzedaży, wymianie danych elementów, ile stracą z zainwestowanych środków, w następstwie odsprzedaży ?

To zwykła podłość tak postępować, czy to ma być sposób na poprawę Twojego samopoczucia?

Dostrzegam potrzebę pomocy.

A nie pomyślałeś o tych wszystkich potrzebujących na których mogą przeznaczyć pieniądze przebudzeni zamożni audiofile? Wiesz ile jedzenia, ubrań oraz kocy można kupić za hajendową sieciówkę?

A nie pomyślałeś o tych wszystkich potrzebujących na których mogą przeznaczyć pieniądze przebudzeni zamożni audiofile? Wiesz ile jedzenia, ubrań oraz kocy można kupić za hajendową sieciówkę?

zadnego. bo nic sie tak na swiecie nie marnuje jak żywność. to taki układ. może nawet mafia.

To kapitalistyczna ekonomia, lepiej wyrzucić jak oddać darmo. Jeszcze by się fiskus przypierdolił.

Z reszą ktoś tu na forum napisał, że wysyłanie żywności do Afryki rujnuje tamtejsze rolnictwo...

O czym jest ten wątek?

O głodzie w afryce, gospodarce, poglądach dotyczących preferencji wyborczych na ziemiach polskich AD 2012r.

To On też z PO?

Nie można popierać PO i znać się na dźwięku.

@747

Ty tak na poważnie? A czy swojemu dziecku nigdy nie powierz że Mikołaj nie istnieje, wedle twojego wpisu "Nikt normalny tak nie postępuje, nie obrzydza innym tego, co dla innych może stanowić dużą wartość."

"Ilu potencjalnych odbiorców produktów hi end, zawiedzie się na swych wymarzonych urządzeniach, jak podłączą je do źródła energii zbyt niskiej klasy przewodami?" - Ile dzieci zawiedzie się że ich wymarzony Pan z brodą ubrany na czerwono, nigdy nie wchodził przez komin, ani nie latał z reniferami.

"Ilu z nich podejmie wskutek Twych publikacji decyzję o sprzedaży, wymianie danych elementów, ile stracą z zainwestowanych środków, w następstwie odsprzedaży ?" - Ilu dzieci wpadnie w depresję, na fakt iż pisane listy do santa clause, tak naprawdę wylądowały w śmieciach, a nie na biegunie.

Dzieci w pewnym momencie dojrzewają i przestają wierzyć w bajki, czy to że tata i mama jest z cukru. Na tym forum stare pryki nigdy nie dojrzeli do pewnych spraw i nadal zachowują się jak małolaci i zaopatrują się w prezenty, a dokładnie swoje marzenia, jakby ścieciówka miała coś zdziałać. Tez dostrzegam potrzebę pomocy

EDIT.

"To zwykła podłość tak postępować, czy to ma być sposób na poprawę Twojego samopoczucia?" - tak samo pomyśli dziecko (bądź późno rozwinięty nastolatek z winy rodziców) jeśli mu uświadomisz że kiedyś razem z mamusia odejdziecie, a mikołaja nigdy nie było. Tyle że MY tu rozmawiamy o rosłych chłopach, którzy "jak dzieci...."

Dobrze by było gdyby Polscy producenci wreszcie nauczyli się cos sensownego produkować, zamiast tylko skręcać kable do wtyczek po parę złotych i pierdzielić jakie to hi-endowe jest i drogie bo niespotykane..

Takiego hi-enda ma każdy. Tylko niektórzy są naiwni płacąc za ładną wtyczkę 400 złotych.

Co, polski producent nie dobry?

Od polskiego producenta, to byś chciał kupić 3 razy lepszy przewód za 3 razy niższą cenę, bo to nasz krajowy, a nie uznany złodziej z dojrzałego kapitalizmu!

Sam otwórz firmę, produkuj i sprzedawaj, a zobaczysz jak reaguje polski wybredny i oszczędny odbiorca /cwany-tlum747/

corner

Nie zasługujesz nawet na żartobliwy komentarz.

Co, polski producent nie dobry?

Od polskiego producenta, to byś chciał kupić 3 razy lepszy przewód za 3 razy niższą cenę, bo to nasz krajowy, a nie uznany złodziej z dojrzałego kapitalizmu!

Sam otwórz firmę, produkuj i sprzedawaj, a zobaczysz jak reaguje polski wybredny i oszczędny odbiorca /cwany-tlum747/

Przejdź się do pierwszego sklepu elektrycznego, popatrz na wtyki/kable i porównaj je z ofertą pozostałych krajów EU. Teraz popatrz na ofertę Artech i sprawdź ile kosztują poszczególne komponenty w krajach cywilizowanych, podałem wiele przykładów - w tym przed chwilą, jak to ich produkty pochodzą z Chin (bez loga producentów), adaptery są za grosze, takie same gniazda sieciowe w Niemczech, Holandii kosztują ponad połowę taniej, itd. Zgadnij ile by to kosztowało w sieciach sklepów nie audiofilskich, bo owe produkty nie są stworzone dla audio, a że ktoś sobie je ściągną i zawyżył cenę, to wiesz......

Oj ja zły, adapter za 3.10 $:

$(KGrHqJ,!iwE+3YywJYTBQIYuEC2U!~~60_35.JPG

a Artech dobry, bardzooo dobry - 120 zł:

03.jpg

corner

Nie zasługujesz nawet na żartobliwy komentarz.

Odpowiedziałem na twoim pułapie, ani wyżej ani niżej

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.