Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pan Jerzy Zięba to ten co powiększa piersi hipnozą?

Ukryta Zawartość

Powołując się na wypowiedź p. J. Zięby okazuje się, że każda szczepionka wywołuje mikro udar mózgu.

Amerykańska CDC, odpowiednik Sanepidu jest właścicielem 56 patentów dot. szczepionek.

Nie wykonano nigdy, a przynajmniej nie ma oficjalnych badań szczepionek długoterminowych i na grupie kontrolnej.

Zgłaszanych przez lekarzy jest od 0,5 do 5% z wszystkich odczynów poszczepiennych.

Edytowane przez TomekL3

Ustanowienie nowej nagrody w sprawie szepionek

Fajna manipulacja. Nie prościej przebadać przypadkową grupę dzieci z wypełnioną książeczką szczepień zamiast wymyślać badania, które narażaj dzieci nie ze względu na podanie znikomej dawki aluminium ale ze względu na brak szczepień. Ryzyka tego nikt o zdrowych zmysłach nie podejmie a żadna placówka badawcza nie wyrazi zgody na przeprowadzenie tego badania. Poza tym chyba Pan Jerzy nie bardzo wie jakie sumy są potrzebne do przeprowadzenia tego typu testów proponując 100K zł nagrody.

Naprawdę koledzy, trochę powagi bo dobór materiałów które zamieszczacie świadczy o was. Jak trudno wam coś od siebie napisać to chociaż nie ośmieszajcie się publikacją wypierdów sprytnych naciągaczy. Wszędzie węszycie spisek a nie widzicie jak łatwo wami manipuluje byle oszust sprzedający jęczmień za 122 zł za 500g.

Ukryta Zawartość

Poprawka 125 zł za pół kilograma.

Ukryta Zawartość

Amerykańska CDC, odpowiednik Sanepidu jest właścicielem 56 patentów dot. szczepionek.

Sanepid jest właśicielem patentów?

każda szczepionka wywołuje mikro udar mózgu.

Wyszło szydło z wora - jednak się zaszczepiłeś..

I to nie raz.

Czy to, że sprzedaje, jak podajesz, jęczmień w cenie 125zł za 500g czyni go oszustem?

Sanepid jest właśicielem patentów?
Sanepid bada szczepionki?

Co w tym dziwnego skoro agencja zajmuje się m.in kontrolą i prewencją chorób zakaźnych.

Czy to, że sprzedaje, jak podajesz, jęczmień w cenie 125zł za 500g czyni go oszustem?

Czytałeś opis tej cudownej trawki?

Normalnie nic tylko wpieprzać jak królik.

Wracając do pytania to że sprzedaje trawkę nie czyni go oszustem ale to co o jest w jej opisie można nazwać delikatnie próbą naciągania.

Sanepid nie jest od badania szczepionek.

Ukryta Zawartość

Wysil się i przeczytaj ja musiałem wysłuchać bełkotu jakiegoś szarlatana ;)

Ukryta Zawartość

Gość A&T

(Konto usunięte)

Fajna manipulacja. Nie prościej przebadać przypadkową grupę dzieci z wypełnioną książeczką szczepień zamiast wymyślać badania, które narażaj dzieci nie ze względu na podanie znikomej dawki aluminium ale ze względu na brak szczepień. Ryzyka tego nikt o zdrowych zmysłach nie podejmie a żadna placówka badawcza nie wyrazi zgody na przeprowadzenie tego badania. Poza tym chyba Pan Jerzy nie bardzo wie jakie sumy są potrzebne do przeprowadzenia tego typu testów proponując 100K zł nagrody.

Tym bardziej nikt o zdrowych zmysłach nie będzie przyjmował bezkrytycznie szczepień i narażał własnych dzieci.

Wysil się i przeczytaj ja musiałem wysłuchać bełkotu jakiegoś szarlatana ;)

Chcesz skonfrontować swoją wiedzę medyczną z Jerzym Ziębą?

nikt o zdrowych zmysłach nie będzie przyjmował bezkrytycznie szczepień i narażał własnych dzieci.

nikt o zdrowych zmysłach nie będzie przyjmował bezkrytycznie krytyki szczepień i narażał własnych dzieci.

Może to kosmici wychodzą spod piramidy i zatruwają szczepionki?

Cieszę się, że jesteś zainteresowany. Wasza dysusja będzie upubliczniona. To ona będzie oceniać. Podaj swego maila.

Numer telefonu też Ci podać?

Nie bądź śmieszny oceniać wiedzę może ten kto ją posiada a nie ten co głośniej krzyczy.

Edytowane przez Przemysław_51508

Wymiękasz. A tu Chojnaka odstawiasz Dlaczego mnie to nie dziwi?

Nie martw się, pojawię się gdy zaprosza go do mnie na wieś.

A i nie wyjeżdżaj piaskowca, bo tego typu teksty o wymiekaniu nie robią na mnie wrażenia.

Więcej.

Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Warszawie wspólnie z 38 Powiatowymi Stacjami Sanitarno-Epidemiologicznymi i Graniczną Stacją Sanitarno-Epidemiologiczną, sprawuje nadzór sanitarny nad ponad 5 milionami mieszkańców regionu.

Tak.

Ukryta Zawartość

Trochę tu na temat naciągacza Jeżego Z.

Ukryta Zawartość

Gość A&T

(Konto usunięte)

Terkst napisał Mateusz Kijowski. Uczciwy specjalista od rąbania kolegów z komitetu na faktury. Wiedzy medycznej ma tyle co ty.

Rozsądku mu również brak . Żal mi cię .

Edytowane przez A&T

Terst napisał Mateusz Kijowski. Uczciwy specjalista od rąbania kolegów z komitetu na faktury. Wiedzy medycznej ma tyle co ty.

Z czym konkretnie nie zgadzasz się z Kijowskim?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ci autorzy też piszą nieprawdę?

Przy okazji potrafisz coś napisać od siebie czy tylko będziesz wklejał linki z kolejnymi bzdurami wyssanymi z brudnego palucha?

Co do mojej wiedzy medycznej to jest może znikoma ale uzupełniana z wiarygodnego źródła nie z ulotek suplementów czy filmików na youtube.

Wiem nauka akademicka jest zakłamana, przecież nie uwzględnia tak oczywistych faktów jak ingerencja pozaziemskich cywilizacji.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Przemysław_51508
Gość A&T

(Konto usunięte)

Znając lepkie ręce Kijowskiego pozostaje zasadne pytanie na czyje zlecenie ten paszkwil i za jakie pieniądze Napisze dużymi literami. OSZUSTWA JERZEMU ZIĘBIE NIKT NIE UDOWODNIŁ To są pomówienia z ucziwością nie mające NIC WSPÓLNEGO. Pisałeś o manipulacji. To jest właśnie manipulacja. brak ci wiedzy dla tego zajmujesz się pomówieniami. Zięba psuje interes mafiii farmaceutycznej i nie dziwią mnie przygotowane paszkwile na jego temat. Kompromituj się dalej.

Edytowane przez A&T

Zięba psuje interes mafiii farmaceutycznej

No tak przecież lekiem na wszystko jest witamina C i inne bajery o trawce z jęcmienia nie wspomne, które pan Jerzy ma przypadkiem na zbyciu w przystępnej cenię.

Znając lepkie ręce Kijowskiego pozostaje zasadne pytanie na czyje zlecenie ten paszkwil i za jakie pieniądze Napisze dużymi literami

Mam jedno pytanie.

Czy to wszystko co piszesz jest na poważnie, czy po prostu się zgrywasz?

Gość A&T

(Konto usunięte)

Zamieszczasz zwykłe FAKE NEWS. Jerzy Zięba przykryłby cię swoją wiedzą więc nie dziwi mię, że wymiękłeś .

Zamiast fake news prawdziwa informacja.

28 stycznia 2017 - Prezydent Trump publicznie potępia szczepienia przeciwko grypie na lokalnej stacji radiowej.

Powiedziano mi, że agencje federalne w USA zrobiły nalot i zarekwirowały sprzęt komputerowy związany ze szczepieniami. Te naloty były wykonane w imieniu Prezydenta.

Więcej.

Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Warszawie wspólnie z 38 Powiatowymi Stacjami Sanitarno-Epidemiologicznymi i Graniczną Stacją Sanitarno-Epidemiologiczną, sprawuje nadzór sanitarny nad ponad 5 milionami mieszkańców regionu.Tak.

Gdzie jest w tym badanie szczepionek?

Jerzy Zięba przykryłby cię swoją wiedzą więc nie dziwi mię, że wymiękłeś .

Jaką wiedzą człowieku?

Pan Jerzy to zwykły szarlatan żerujący na matołkach, którzy wolą przyjść do niego niż do lekarza.

Pan Jerzy ma prostą receptę na wszystkie bolączki świata. Do tego tak prosto i ładnie wszystko wytłumaczy, przy tym lekko postraszy niedouka że nikt nie odmówi mu grosza. Normalnie ksiądz może się od niego uczyć wyciągania kasy za obietnice bez pokrycia.

Jest jeden problem ksiądz może mniej zaszkodzić. Mechanizm działania obu oszustów podobny tylko skutek może okazać się bardziej opłakany.

Jak nieuk przyjdzie do księdza dać na mszę za zdrowie dziecka to do lekarza też pójdzie bo w głębi serca wie że same zdrowaśki gówno dadzą.

Ale jak pójdzie po radę do pana Jerzego i uwierzy w działanie jego trawki to do lekarza może już nie zdążyć.

Dalej nie przeczytałeś tego co Ci po dałem w linku ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Przemysław_51508

Sanepid bada szczepionki? Od kiedy?

Ukryta Zawartość

Amerykańska CDC, odpowiednik Sanepidu jest właścicielem 56 patentów dot. szczepionek

Ty to wymyśliłeś? Sanepid ma być właścicielem patentów?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość A&T

(Konto usunięte)

Jaką wiedzą człowieku?

Pan Jerzy to zwykły szarlatan żerujący na matołkach, którzy wolą przyjść do niego niż do lekarza.

Pan Jerzy ma prostą receptę na wszystkie bolączki świata. Do tego tak prosto i ładnie wszystko wytłumaczy, przy tym lekko postraszy niedouka że nikt nie odmówi mu grosza. Normalnie ksiądz może się od niego uczyć wyciągania kasy za obietnice bez pokrycia.

Jest jeden problem ksiądz może mniej zaszkodzić. Mechanizm działania obu oszustów podobny tylko skutek może okazać się bardziej opłakany.

Jak nieuk przyjdzie do księdza dać na mszę za zdrowie dziecka to do lekarza też pójdzie bo w głębi serca wie że same zdrowaśki gówno dadzą.

Ale jak pójdzie po radę do pana Jerzego i uwierzy w działanie jego trawki to do lekarza może już nie zdążyć.

Kolejne pomówienie. Barak ci medycznej wiedzy.

Na okazję porównania swojej i jego wiedzy narobiłeś w gacie. Więc po co głupa rżniesz?

Edytowane przez A&T
Jaką wiedzą człowieku?

Dalej nie przeczytałeś tego co Ci po dałem w linku ;)

Ukryta Zawartość

To bzdura.
Sanepid bada szczepionki? Od kiedy?http://www.wsse.katowice.pl/p,64,szczepienia-ochronneTy to wymyśliłeś? Sanepid ma być właścicielem patentów?http://alexjones.pl/aj/aj-nwo/aj-kartel-farmaceutyczny/item/94392-nazisci-medyczni-w-usa-planuja-izolacje-calych-miast-w-celu-egzekucji-szczepionkowych
Nie jest, a CDC jest właścicielem patentów i bada szczepionki. Konflikt interesów jest oczywisty.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez TomekL3

Prezydent Trump publicznie potępia szczepienia przeciwko grypie na lokalnej stacji radiowej

Arton, masz może wiedzę czy Trump również będzie handlował bronią z kosmitami?

Nie jest, a CDC jest właścicielem patentów i bada szczepionki.

Pisałeś, że CDC jest odpowiednikiem Sanepidu, a okazuje się, że nie jest. Gdyby Sanepid był odpowiednikiem CDC, to Sanepid powinien mieć patenty na szczepionki.

Kolejne bzdury.

CDC jest właścicielem patentów i bada szczepionki. Konflikt interesów jest oczywisty.

USA sobie poradzą.
Gość A&T

(Konto usunięte)

W mediach głośno zrobiło się o kilku decyzjach nowego prezydenta USA. Należało do nich odcięcie finansowania lobby aborcyjnego z pieniędzy publicznych czy wprowadzenie zakazu wjazdu na teren USA obywateli kilku islamskich państw. Lewicowe lobby nie ustaje w próbach zdyskredytowania Trumpa, nie inaczej będzie w związku z najnowszą wypowiedzią odnośnie szczepień przeciwko grypie.

Prezydent USA powiedział, że szczepienia są całkowicie nieskuteczne.

Nigdy nie przyjąłem żadnej. Tym samym nigdy nie chorowałem na grypę. Nie podoba mi się koncepcja wstrzykiwania złych rzeczy do organizmu. A właśnie to głównie się robi. A szczepionka na grypę nie była na tyle skuteczna, aby ją wprowadzić i promować – uważa Trump.

Mam przyjaciół, którzy sumiennie podchodzą do szczepienia, a potem chorują na grypę. To pomaga mi w myśleniu. Widziałem wiele raportów, które wyraźnie wskazują, że ostatnia szczepionka jest całkowicie nieskuteczna – dodał w rozmowie z Opie and Anthony na Sirius XM.

Źródło: Parezja

https://parezja.pl/trump-szczepionki-przeciwko-grypie-najwiekszy-przekret-medycynie/

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.