Skocz do zawartości
IGNORED

Ludzie chodzą po domach i proszą o jedzenie.

Zdzislav

Rekomendowane odpowiedzi

Na mace to się katolickie dzieci zabiera. Uważaj bo się strujesz i dostaniesz sraczki po socjalistach.

choć, w zasadzie, to ci nigdy nie przeszła.

Niektórym wszędzie i z każdym dobrze.

Przypomina mi i się takie zdarzenie. W jednym z polmosów produkowano wódkę na eksport do Izraela. Oczywiście musiała być koszerna. Co jakiś czas rabin przyjeżdzał, kontrolował i wydawał certyfikat koszerności. Na początku nieco bulgotał, bo kierownikiem oddziału produkcyjnego była kobieta a to eliminuje juz koszerność produktów. Ale certyfikat jednak dał, wywołując tym niemałe zdziwienie. Jak go zapytano dlaczego, powiedział, że jest taki przepis, że można zrezygnować z określonych wymagań, jeśli jest to korzystne dla Żyda. Piękne, prawda?

to jest norma, któryś z takich za pokutę dostał groch w butach przez tydzień nosić

chodzi, nie kuleje to pytają go co z ta pokutą

a co, pokutuję, ale go ugotowałem

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

daje daje a takich jak ty zabieram na mace.z truskawkamy.

jak CIe czytam to zastanawiam sie czy mozna jeszcze uchronic nasz narod od zje...ow bo wlasnie zje..y na stanowiskach powoduja ze "ludzie chodza po domach i prosza o jedzenie"

kolesie i zje...y jak muls,

a gdyby byli w miejsce zje...ow i jolesi zdolni mlodzi ambitni to bychociaz probowany cos naprawiac... a nie myslec jak utrzymac stanowisko i nakrasc przy okazji jak najwiecej bo gdy sie je straci i nie nakradnie odpowiednio duzo to taki zje..b nadac sie moze tylko na "chodzenie po domach i proszenie o jedzenie"

w jednym sie zgadzam jesli chodzi o myslenie zje...ow jak muls, wiekszosc jest leniwa ale zdolna ambitna i da rade jesli bedzie musiala, ale czy to usprawiedliwia to ze nieudolni zajmuja po znajomosciach stanowiska WAZNE dla NARODU i wyniszczaja narod? nie.

chwilowy brak działalności w audio.

wazne ze na stanowiskach i wyniszczaja narod.>>>Ty jak widac jus jestes wyniszczony ze strony...mósgu.

ale masz plusika bo jak ja was lubiem.Tych wyniszczonych....sol ziemi czarnej i proch armatni.

martwi mnie tylko to tempo wyniszczania.Praktycznie codziennie gorzej...

Zastanawiajace jest w sumie, dlaczego ja i inni podejmujemy rozmowe z nierozgarnietym analfabeta. Jeszcze nas zarazi ta glupota. Nie chce mi sie wierzyc, ze gosc siedzi na jakims stanowisku, chyba ze wiecie wiecej niz ja. Przeciez on 2 zdan nie jest w stanie poprawnie sklecic. Merytoryka, styl, ortografia, sposob myslenia, bezmyslne reakcje na przemyslane watki... koszmar, a emocje, jakby jakas szycha sie tu wypowiadala od spraw wszelakich. Tymczasem temat watku bym zgola inny, a wciaganie sie w tego typu dyskusje zasmiecia internet i caly watek. Mam nadzieje, ze nie to zostanie dla potomnych. Muls, zrob przysluge dla forum i jedz na urlop, choc nie wiem czy was tam samodzielnie moga wypuscic. Ale skoro w Tworkach jest internet, to moze i jakas swoboda podrozowania? To bicie piany niczego juz nie wniesie, wzrosnie za to liczba bledow i bzdur, z ktorymi szkoda dyskutowac. A na poczatku byla to nawet ciekawa dyskusja.

wazne ze na stanowiskach i wyniszczaja narod.>>>Ty jak widac jus jestes wyniszczony ze strony...mósgu.

ale masz plusika bo jak ja was lubiem.Tych wyniszczonych....sol ziemi czarnej i proch armatni.

martwi mnie tylko to tempo wyniszczania.Praktycznie codziennie gorzej...

Dzisiaj w fakcie.... artykul zobacz kto nas doi... wprawdzie nie czytam tej prasy ale jeden z domownikow czytuje to codziennie wiec czasami rzuci sie cos w oczy... jedno zdanie bylo jakze ciekawe i prawdziwe.... w tym pokazywaniu kolesi na stanowiskach.... a brzmialo ono zatrudniajac takich ludzi na takich stanowiskach to wyrzucanie NASZYCH pieniedzy w bloto....

Tak muls na takich jak ty analfabetow zasiadajacych po znajomosciach na panstowych posadkach ....ja daje przymusowo pieniadze.... pilnuj sie bo nie zbasz dnia ani godziny.... jak ci sie noga powinie albo rzadowi i narod bedzie musial wkroczyc i uzdrowic sytuacje to. Doslownie znajde.cie i dobije i innych kolesi bez umiejetnosci analfabetow rolnikow i inna patologie na wanych narodowych stanowiskach....

Zastanawiajace jest w sumie, dlaczego ja i inni podejmujemy rozmowe z nierozgarnietym analfabeta. Jeszcze nas zarazi ta glupota. Nie chce mi sie wierzyc, ze gosc siedzi na jakims stanowisku, chyba ze wiecie wiecej niz ja. Przeciez on 2 zdan nie jest w stanie poprawnie sklecic. Merytoryka, styl, ortografia, sposob myslenia, bezmyslne reakcje na przemyslane watki... koszmar, a emocje, jakby jakas szycha sie tu wypowiadala od spraw wszelakich. Tymczasem temat watku bym zgola inny, a wciaganie sie w tego typu dyskusje zasmiecia internet i caly watek. Mam nadzieje, ze nie to zostanie dla potomnych. Muls, zrob przysluge dla forum i jedz na urlop, choc nie wiem czy was tam samodzielnie moga wypuscic. Ale skoro w Tworkach jest internet, to moze i jakas swoboda podrozowania? To bicie piany niczego juz nie wniesie, wzrosnie za to liczba bledow i bzdur, z ktorymi szkoda dyskutowac. A na poczatku byla to nawet ciekawa dyskusja.

Z.mojego doswiadczenia na bocznicy wystarczy zablokowac mulsa i dyskusja powraca na prawidlowe tory

chwilowy brak działalności w audio.

Przydaloby sie, ciagniecie tego belkotu odpycha mnie od forum (pewnie nie tylko mnie), a tacy ludzie sa jak wirus w komputerze, zalatwia kazdy procesor, czyniac z maszyny mula. Na koncu juz i tak nie wiadomo o co chodzi, a te prymitywne przepychanki pisane z bledami na nikim nie robia wrazenia. Zupelnie jakby szczekal zziebniety ratlerek. Fuj, precz z takimi dyskutantami. Nie wiem.... Moze test na inteligencja by sie przydal, przed zalogowaniem.. Juz wiem, co napisze mi muls za chwile.

JA osobiscie panowie podziwiam was za wytrwalosc interesowania sie mulsem.Tyle ze to wasze zainteresowanie jest tak zalosne ze bede sie delektował w samotnosci.Z drugiej strony dawno juz nie czytalem takich idiotyzmow a przeciez tylko dlatego tu siedze.Jak zaczniecie marysia i reszta pisac DO rzeczy to znikne..na zawsze.Boje sie jednak czy to nastapi bo przeciez ja tu siedze zeby poczytac troche idiotyzmow frustratow.

Przydaloby sie, ciagniecie tego belkotu odpycha mnie od forum....>>>>marysiu ja bardzo cie prosze nie odpychaj sie od forum.Przeca tylko tacy jak ty powoduja ze sa tacy jak JA>

Z drugiej strony dawno juz nie czytalem takich idiotyzmow a przeciez tylko dlatego tu siedze

Tym sie roznimy, mnie szkoda czasu na idiotyzmy. A ty sie w nich plawisz, psujac watek i prowokujac. Z drugiej strony niepotrzebnie reagujemy na to, nasza wina. W sieci i tak za duzo juz smieci, idiotycznych tresci i filmikow. Zawsze pojawi sie jakas zakala, ktora przy 35 stopniach bedzie chciala pozamykac okna w pomieszczeniu bez klimatyzacji. Odmiennosc jest fajna, gdy ma sens i jest przejawem umyslowego, badz cielesnego kunsztu, Chodzenie po miescie bez majtek, lub plodzenie bezwartosciowych tresci okaleczonym jezykiem polskim nie jest godna podziwu. To slowotworczy smiec i tyle.

Pierdolenie głupot jest teraz podstawą racji bytu dla pasożytów, których przedstawicielami są osoby z Wiejskiej. Zwykła, prymitywna, jak z bazaru socjotechnika, "zagadywania" rzeczywistości.

osobiście nie widzę sensu, dla którego ktokolwiek miałby zastanawiać się "co autor miał na myśli?" odcyfrowując bełkot mulsa. Jełop, który próbuje okazać światu swoją wyższość pisząc jak jełop. Tyle.

planton to jeszcze nie cztery.Tak kolo szesciu sie zaczyna i zwykle wystepuje grupowo..

moze jakby balie z lekka w lewo.... to sie zacznie falowanie.

Pierdolenie głupot jest teraz podstawą racji bytu dla pasożytów, których przedstawicielami są osoby z Wiejskiej. Zwykła, prymitywna, jak z bazaru socjotechnika, "zagadywania" rzeczywistości.

a tutaj widze zdecydowany spad polaczony z wznoszeniem.

Nie chce mi sie szukac pier**lonych glupot autora bo jestem prrekonany ze jeszcze nas ..zaszczyci.

To co sie obecnie dzieje w Polsce i innych bylych demoludach nie jest niczym nowym. Juz bylo przerabiane w ubieglym stuleciu w Europie i Ameryce Lacinskiej. Ponizej fragmenty programu pewnej partii, ktora chciala zmienic stan rzeczy:

** Podstawa/pryncypium naszej polityki ekonomicznej: Obowiazkiem Panstwa jest zapewnienie podstwowych zyciowych potrzeb obywateli a nie zabezpieczanie maxymalizacji zysku kapitalowi/kapitalistom;

* powszechny dobrobyt wymaga aby ustalic granice bogacenia sie indywidualnych obywateli;

* nacjonalizacja wszystkich firm publicznych (akcyjnych);

* lichwiarstwo, profiteering (w polskim nie ma jednoslownego odpowiednika) oraz osobiste bogacenie sie kosztem narodu bedzie podlegalo karze smierci;

* nacjonalizacja banku narodowego i sektora finansowego;

** Nasza spoleczno-polityczna zasada: dobrobyt ogolu jest glowna podstawa (nowego) systemu prawnego;

* wlasny dom/mieszkanie dla kazdego obywatela

etc

Ciekawy i dosc sensowny program w tej czesci akurat. Dodam, ze ta partia wygrala wybory po ilus tam latach zmagan z systemem,

pozdrawiam,

Bezrobocie przed wyborami w ktorych zwyciezyla: 12.8mln, po czterech latach rzadow: 0.9mln, po pieciu: 0.4mln;

Wzrost GDP: 25% rocznie w ciagu pierwszych dwoch lat, potem nieco nizszy.

Wyroki smierci tez zapadaly i wykonywane byly niezwlocznie choc nie na taka skale jakby mozna bylo podejrzewac.

No ale oczywiscie kazdy raj ma swego weza niestety.

pozdrawiam,

a wiec pozostaje robic te rewolucje co 6 lat i stan sie utrzyma.

mozna tez przypomniec stracenie dyrektora za lewizne miesem i pare innych.Nie bardzo skutkuje..i slusznie.

skutkowalo ..czym??>>>miszczu .Wzrostem ilosci miesa w w sklepach mniejszymi kolejkami czy lepszymi radami prof.gomólki. dla tow gomolki.

do TEGO jus nie ma powroru tow.qubric.

• 3 tygodnie później...

Ci co twierdzą, że wszyscy powinni mieć prace nie wiedzą, że konsumcja na Ziemi powinna rosnąć wykładniczo. Co oznacza że wytowry naszej pracy powinny być nabywane w całej galaktyce. Już niedługo, jak mniemam, będzie zlikwidowana klęska głodu na Ziemi, udostępniona wolna energia a kult mamony minie. Minie wraz z upadkiem dolara i euro. Nie będzie obowiązku pracy a każdy będzie miał prawo do godnego życia. Właśnie jesteśmy u progu tych przemian. To będzie ten zapowiadany koniec świata a raczej początek nowego. Kto się pisze?

>Arton

odstaw kwasa.

Weź człowieku się lepiej zastanów bo życie przeżyjesz pieprząc o jakichś ufach zwiastowanych przez lajtłorkerów z jutuba.

A z jakiego powodu? Że np. tą dwójkę pajaców i naciągaczy uważam za pajaców i naciągaczy?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Prócz epitetów masz coś do powiedzenia?

Dziękuję za ich promocję i polecam ich wykłady oraz telewizję wolnaludzkosc.tv

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.