Skocz do zawartości
IGNORED

Radosna twórczość

Hermes

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety Ae pojechała na wypoczyn. Jak wróci, to zobaczymy co powie ;-)

jest to zreszta o tyle ciekawe, że ona sama ma zaciecie plastyczne. Poniżej reprodukuję jej autoportret, pewnie mnie za publiokację objedzie, ale nie pierwszyzna to dla mnie...

.

[obrazekLUKASZ-258876_1.gif]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A tu mamy oryginał, jakby ktoś chciał porównać...

.

[obrazekLUKASZ-258909_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam

Ururam, muszę przyznać, że sam fakt, iż osoba uzdolniona platycznie jak Ae, zezwoliła mi na operacje na jej nicku, jest dla mnie wystarczającym powodem do dumy. Dobrze, że nie wiedziałem o tym przed umieszczeniem projeku, bo pewnie zżarła by mnie trema i presja wyniku. Teraz z niecierpliwością czekam na opinię, choćby miała być druzgocąca.

Jak widzę słusznie podejrzewałem, że Aerilien to imię elfickie. Jak napisał Mistrz Tolkien, Elfy to najzdolniejsze i najpięknięjsze ze stworzeń. Zamieszczone przez Ciebie rysunek i zdjęcie wydają się to potwierdzać.

Pozdrawiam

PS: jesteś może autorem tego urokliwego portretu?

Miałem na myśli fotografię :).

Oj umieć rysować to takie moje małe, skryte (już nie takie skryte :)) marzenie. Jednym i moich idoli jest Pan Janusz Christa, a jego serię o przygodach Kajka i Kokosza uważam za absolutną klasykę gatunku. Dla mnie to komiks wszechczasów.

Czlowieku !!! Nie mow o tym nikomu, za to staw sie z bazgrolami w "Zachecie" i zacznij truc, ze ten klebek a la roczne dziecko bazgrzace kredka to apoteoza bolu istnienia a w glebszej wartwie protest przeciwko uciskaniu koniet przez mezczyzn a na samym dnie krzyk rozpaczy z samego dna holokaustu. Koniecznie zaznacz, ze chcesz byc poszukujacy i kontrowersyjny, powolaj sie na pare modnych wsrod postmodernistycznych cwiercinteligentow nazwisk i okrzykna cie geniuszem XXIw. W telewizji bedziesz wystepowal !

Chyba sobie daruję...

W kwestiach artystycznych wolę to, co choć częściowo umiem, czyli pisanie opwiadań. A czasami wierszy ("staroświeckich, do rymu", jak to określał je Lengren).

Wierszy i tak drukować nie zamierzam. Choć co poniektóre moje teksty były już śpiewane (przez zespoły "Czuwaje", "Ad Libitum" oraz "Callabrijon"). A że w opowiadaniach też mięsem nie rzucam, to i ich pewnie nie druknę. Ale tym akurat się nie przejmuję.

Musiałbym poszukać, przy sobie mam niewiele, ale zawsze cóś:

Smocze Leże

- całkiem niezłe, ale jeszcze niedoszlifowane opowiadanie:

Ukryta Zawartość

Przygody Eksperymentującego Czarodzieja

- zaczyna sie nudnawo i niemrawo, ale potem sie rozkreca. Niedokończone i dokończone nie będzie (choc może coś przybedzie):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam

Będąc pod wrażeniem twórczości McGywer'a postanowiłem chwilę "poznęcać" się nad jego nickiem. Proszę nie brać tego co zrobiłem zbyt poważnie.

McGywer, absolutnie też nie uważam jakoby Twoja działalność twórcza miała zły wpływ na środowisko naturalne.

Pozdrawiam

.

[obrazekLUKASZ-260060_1.gif]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Skoro stale o tworczosci to moze tez podrzuce kilka linkow do swojej, od dluzszego juz czasu nie bawie sie w galerie internetowe, ale ze na forum przesiaduje teraz najwiecej to czemu nie ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

no nic, teraz trzeba jednak leciec... troche cienka pogoda :-/

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam

AmAdeuz, rewelacja. Można gdzieś zobaczyć więcej Twoich prac? Przedstawiona przez Ciebie próbka Twoich umiejętności niezmiernie mi się podoba. Często przemierzałem internet w poszukiwaniu właśnie takich prac. Ciekaw jestem czy zgodziłbyś się uchylić rąbka tajemnicy i zdradził jak wygląda proces tworzenia takich ilustracji. Ja nigdy nie odważyłem się nawet spróbować czegoś podobnego, jestem tylko domorosłym hobbystą, z wykształceniem technicznym i póki co to poziom dla mnie niedostępny.

Pozdrawiam

Dzieki, mi jak i reszcie za to bardzo podobaja sie Twoje pomysly (moja najslabsza strona)

Co do obrazkow to nie ma zadnych tajemnic... po prostu rysujesz i rysujesz.

Ja obecnie przy mojej pracy mam od dwoch lat srednio kilkanascie godzin dziennie rysowania takze mimo woli cos tam sie wbija do glowy ;-) Co do techniki i takich tam graficznych rzeczy to juz na maila Ci posle.

pozdrawiam

Rewelacja!!!

Dzięki wielkie!!!

A czy mogę liczyć na plik w większej rozdzielczości na priva? Poproszę również o opatrzenie go sygnaturą artysty oraz logo AudioLukar, jako że (jeżeli się zgodzisz Hermesie) zamierzam sporządzić sobie taką koszulkę i nosić ją z dumą na wszelkich spotkaniach forumowych oraz innych okazjach typu AudioShow. A w nicku na koszulce nie dopatrzyłem się błędu.

Dzięki raz jeszcze, nie posiadam się z zachwytu.

>Hermes: McGyverowa koszulka rzeczywiście super, nawet nie chcę zgadywać jaki w tym pieńku będzie/jest wysokotonowiec ;)

Czy mogę napomknąć o ew. logo dla mnie? Jedno jest oczywiste: koszulka bez nadruku w żółtym kolorze, ale może coś lepszego wpadnie Ci do głowy.

P.S. Nie pochodzę z Azji... ;)

Witam

Dziękuję bardzo. To co piszecie jest na prawdę miłe i budujące.

AmAdeuz, z tymi pomysłami to różnie bywa :) Dziękuję za email, z informacjami, o któe prosiłem.

McGyver, czy się zgodzę? To dla mnie zaszczyt. Każda zaakceptowana koszulka to powód do radości, a wykonana fizycznie to już radość do kwadratu. Z chęcią prześlę potrzebne pliki, jak nie dziś to jutro na pewno. Muszę zlokalizować logo AudioLukar.net (czy może "audiostereo.pl"). Nie wiem co począc z sygnaturą artysty. Artysta ze mnie marny, a poza tym niczego nigdy nie sygnowałem. Nawet nie wiem jak miałoby to wyglądać.

Błąd w nicku był w treści, zamiast "v" użyłem "w".

Zolty, bardzo chętnie spróbuję sił w zmaganiach z Twoim nickiem. Co i kiedy się z tego urodzi, tego nie wie nikt :).

Jaki tam jest wysokotonowiec? To chyba najlepiej będzie wiedział McGyver. Przyznam się, że na początku miałem nadzieję na konstrukcję w obudowie zamkniętej ale jak ptak usiadł na "wylocie" bas - reflex'u to nie miałem serca go przeganiać.

Pozdrawiam

O zaprawdę wielki jesteś Hermesie. O kurde jaki ty jesteś wspaniały. W zasadzie to nie wiem dlaczego z nami niegodnymi zadajesz w swej łaskawości się>

Hermesie! Wybacz infantylność powyższych dwóch linijek ale to naprawdę mój wyraz respektu do twórcy okraszony Monty Pythonem ;-)

Czy z wrodzonej dobroci serca i głodu wyzwań zrobisz coś z mojego nicka? Będę wdzięczny że o kurde ;-) a jak mój właśnie tworzony przedwzmacniacz obiecuję przez grawerowanie twoim zacnym imieniem ochrzcic.

Witam

Wrath, dobrze, że wspomniałeś o Monty Pythonie bo nie wiedziałbym co odpisać. I tak mnie "zatkało" na kilka dni :).

Z nickiem zmierzę się bardzo chętnie. Nie tylko z Twoim ale z każdym, który odważni forumowicze pozostawili mi do dyspozycji. Przyznam, że uhonorowanie mnie napisem na przedwzmacniaczu to byłby nie lada zaszczyt. Wątpię, żebym jednak na to kiedykolwiek zasłużył.

McGyver, potrzebne pliki (mam nadzieję, że wszystkie) wysłałem bodajże w poniedziałek. Wspominam o tym na wypadek, gdyby email zaginął wśród licznej do Ciebie korespondencji, o czym wspominałeś.

Pozdrawiam

Dlaczego tylko na przedwzmacniaczu?

Bóg wędrowców i podróżnych zasługuje na napis na końcówce mocy :)

[obrazekLUKASZ-264238_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.