Skocz do zawartości
IGNORED

MP3 nagrane na płycie Dvd

darth

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam odtwarzacz Dvd Yamaha s520 chciałbym się poradzić w takiej sprawie otóż nagrywam na płytę dvd zbiory moich mp3-ujek i odtwarzacz nie chce tej płyty odtworzyć w związku z tym moje pytanie jak nagrać (próbowałem już w wielu formatach i bez skutku)żeby czytał. A może trzeba wgrać nowego softa czy wogóle jest jakieś lekarstwo na moją bolączkę?

https://www.audiostereo.pl/topic/9598-mp3-nagrane-na-p%C5%82ycie-dvd/

Witaj. Zdaje sie, ze sie nie da poki co. Ja na mojej Toshibie probowalem juz wszystkich sztuczek, nawet udalo mi sie uzyskac efekt rozpoczecia wczytywania sciezek, ktory i tak zakonczyl sie errorem. Wyglada na to,. ze po prostu oprogramowania odtwarzaczy nie są przystosowane jeszcze do obsługi tak duzej listy sciezek.

->barni

Mam kilku znajomych jeden z nich kupił niedawno dvd firmy Ronin i bez problemu odczytuje, natomiast drugi ma Grundika nie pamiętam symbolu także zapoda mu ową płytkę i może słuchać więc to jest kwestia podejżewam fotmatu, a nie liczby ścieżek. Może jest jakiś soft do mojej Yamahy który to znuweluje, albo sposób nagrania takiej płyty ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.