Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga oszust na naszym forum: simon84

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie sami wiece czy go znam czy nie co druga osoba wróżbitą jest . a pana dane tez mogę dostać?bo jak ktoś mnie obrazi to mu sprawę wytoczę :DDD

no tak bo wy wszyscy to baby :DDD

Ktoś pytał - do mnie nic nie przyszło. Na poczcie dzisiaj dla mnie nic nie mieli, byłem załatwiać swoje sprawy, a miłe panie mnie kojarzą i informują o przesyłkach nim dojdzie awizo. Ale jeżeli zdarzy się cud, nie omieszkam poinformować. Swoją drogą gratuluję koledze powyżej.

Pewnie sami wiece czy go znam czy nie co druga osoba wróżbitą jest . a pana dane tez mogę dostać?bo jak ktoś mnie obrazi to mu sprawę wytoczę :DDD

no tak bo wy wszyscy to baby :DDD

To co BAN? bo chyba już najwyższy czas na ciebie za takie pier....nie

@laxx79 dziecko, czy mama pozwala ci aż tak długo siedzieć przed komputerem? Nikt cie tu nie lubi, to znaczy wszyscy z ciebie drą łacha a ty dalej piszesz i piszesz.i podniecasz się swoimi wypocinami. Napisałeś , ze spadasz to zrób dobrze choć jedną rzecz i spadaj; nie jesteś ani śmieszny ani ciekawy. Po prostu nudny i żalowy. Paniał?

@simon84 a ty koleś nie rżnij głupa. Skoro zapadł wyrok to oznacza że nikt cię nie pomawiał a pisał wyłącznie prawdę. Oszukałeś, kręciłeś, przywłaszczyłeś sobie cudze mienie i jesteś tu niczym. Najlepsze co zrobisz to wyloguj się i nigdy tu nie wracaj.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Jeśli on dobrowolnie zwróci komuś kasę z radością wybiorę się na koncert Hujni z 747.

Proszę o relacje :D Czy naprawdę oni są w związku czy t tylko fobia jednego osobnika ;)

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

a tu nudom wieje.Jeden oszust, paru pokrzywdzonych...nuda.

Nom, nikt nikogo nie zabił, nikt nikomu nie nastukał, faktycznie nudy. Ale kto powiedział, że to ma być ciekawe? Scenariusza filmu z Happy End chyba się nie spodziewałeś :)

bojaco i pmcomp czy nadaliście swoim sprawom bieg prawny? Wysokości kwot nie mają tu znaczenia, zaraz okaże sie że będzie recydywa.

Hipotezując wiecie że sąd mógł go znusic tylko do jednego przelewu w adekwatnej sprawie. A cała reszta niejako znów jest ukrywana (tak tylko głosno sobie myślę).

Kolejne herezje pana jaroslawa ktory chyba nawet po zakończeniu sprawy ma cos do mnie ok niech mu będzie . dla obojga panów wyszły przelewy niech tu beda kolejne zaklady czy to prawda czy nie. Pan bojaco nawet wystapil o zwrot kwoty w terminie 14dni przez kancelarie jako ze przelew wyszedl zadnej recydywy nie bedzie bo jako ze wplata wyszla dojdzie .nie wiem co chce pan jaroslaw osignac za wszelka cene usadzic mnie? 3 wplaty zostaly dokonane nie byl pan przy tym swoje otrzymal i niech pan wkoncu zemnie zejdzie i koniec tego tematu. Oboje panowie dostana etz pieniadze jak juz nie dostali .wiec nie wiem panjaroslaw to pilicjant ze tak sie wpierdala mi w zycie przepraszam za slowa ale kazdy ma swoj limit nerwow proboje cos naparwic a tu jedno i to samo nawet jak cos jest juz naparwione nadal jest zle

ps. mam dziecko na utrzymaniu i myslisz ze w tak zawanasowanej sparwie bym sciemnial pan jacek wystapil o naprawienie szkody jak widac nie kazdy musi mowiec o swoich czynasz publicznie bo od tego sa kancelarie i sady ale jako ze naparwielm pana prblem z gory naparwielm reszte . czekam do konca tygodnia az oboje panowie wypoeidza sie czy zostalo wzgledem nich uregulowane zobowiaznie . I dalsze dzialania pana jarosława beda miec juz dla mnie jasne i kalrowne działania.tyle wypowiadanie sie tu bronienie opisywanie nie ma sensu kazdy bedzie tu wyciagal wnioski nie znajac faktow . moze mam wkleic znow skany przelewowo bo klamalem nie klamalem bo tez chcialem poztywnego zakonczenia.tyle doemnie

ps. mam dziecko na utrzymaniu i myslisz ze w tak zawanasowanej sparwie bym sciemnial pan jacek wystapil o naprawienie szkody jak widac nie kazdy musi mowiec o swoich czynasz publicznie bo od tego sa kancelarie i sady ale jako ze naparwielm pana prblem z gory naparwielm reszte . czekam do konca tygodnia az oboje panowie wypoeidza sie czy zostalo wzgledem nich uregulowane zobowiaznie . I dalsze dzialania pana jarosława beda miec juz dla mnie jasne i kalrowne działania.tyle wypowiadanie sie tu bronienie opisywanie nie ma sensu kazdy bedzie tu wyciagal wnioski nie znajac faktow . moze mam wkleic znow skany przelewowo bo klamalem nie klamalem bo tez chcialem poztywnego zakonczenia.tyle doemnie

Czy ty masz w domu światło.... ? , pisownia masakra !!! ,

Weż pigułkę na opanowanie emocji.

Pozdrawiam

Tomasz

ps. mam dziecko na utrzymaniu i myslisz ze w tak zawanasowanej sparwie bym sciemnial

A umie już mówić? jak tak, to niezły przykład dostaje od tatusia.

Może oczy dodal za łópdramo na anrzady.

tyle doemnie.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Kolejne herezje pana jaroslawa ktory chyba nawet po zakończeniu sprawy ma cos do mnie ok niech mu będzie . dla obojga panów wyszły przelewy niech tu beda kolejne zaklady czy to prawda czy nie. Pan bojaco nawet wystapil o zwrot kwoty w terminie 14dni przez kancelarie jako ze przelew wyszedl zadnej recydywy nie bedzie bo jako ze wplata wyszla dojdzie .nie wiem co chce pan jaroslaw osignac za wszelka cene usadzic mnie? 3 wplaty zostaly dokonane nie byl pan przy tym swoje otrzymal i niech pan wkoncu zemnie zejdzie i koniec tego tematu. Oboje panowie dostana etz pieniadze jak juz nie dostali .wiec nie wiem panjaroslaw to pilicjant ze tak sie wpierdala mi w zycie przepraszam za slowa ale kazdy ma swoj limit nerwow proboje cos naparwic a tu jedno i to samo nawet jak cos jest juz naparwione nadal jest zle

Nic nie jest źle, wszystko jest dobrze, nie wiem co się tak cisniejujesz Pan, Panie Szymonie.

Dobra rada: nie pisz już wiecej bo się ośmieszasz, nie mówię tutaj o jezyku/stylu wypowiedzi.

Co do mnie: to przyjdzie wyrok jaki zapadł z uzasadnieniem, czy możesz mi coś zabronić? Jak wspominałem wszystko leży w sieci, ja tylko się po to schyliłem i scaliłem w jedno. Nie rozumiem twojego toku myślenia, w sumie pewnie nie tylko ja.

Nie rozumiem twojego toku myślenia, w sumie pewnie nie tylko ja.

simon84 za dużo ma teraz na głowie , móżdżek mu się zagotował, ale jak się ocknie i zacznie znowu myśleć.... ,to tylko miejmy nadzieje

,że nie wpadnie na te same koleje myślenia co do tej pory .......

simon84!!!, Ty masz rodzinę to zacznij do cholery myśleć jak ktoś kto ma rodzinę .

Pozdrawiam

Tomasz

Jesteście jak mohery przy kasach co się kuca o 1 grosza :) a potem ganiają po znajomych i maja temat do rozmów. malikali - a skąd ty tyle wiesz ? To fakty czy już 3 wróżka forumowa

Chłop przez was jeszcze sobie krzywdę zrobi :) I na was spadnie zła karma za jego los :DDD Jesteście jak hieny. Powodzenia chłopaki widać w was taka dojrzałość jak w simonie.

ps: Od hi-endu wam się w dupach poprzewracało

Bo jak by miał te towary, które ludzie od niego "kupili" to nie miał by powodu im tego nie wysłać i to przez tak długi czas kpw? Może też mieć towar i sprzedawać go 10 różnym osobom, przy czym uszczęśliwić tylko jedną, albo żadnej! Wybierz sobie jedną z 2 możliwości, innych wybacz nie ma. Tłumaczenia o problemach, wyjazdach, chwilowym braku towaru, to pitolenie i zbywanie delikwenta, aż mu się nie znudzi pytać.

Oczy mnie nie mylą? to już wysyłałeś jakieś skany? Gdzie je wysyłałeś, tak jak pieniądze poszkodowanym?

simon84 stres ci się należy, za to że wcześniej świadomie oszukiwałeś innych, obyś miał sraczkę jak najdłużej.

Jeżeli bierzesz się za interesy to ponoś konsekwencje.

A recydywa nie zależy od tego czy łaskawie komuś coś oddałeś czy nie.

Będziesz miał kolejną sprawę i choćbyś w zębach doniósł pieniądze to i tak zostaniesz powieziony na sanki.

Czego ci życzę.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

On już się posrał wiec chyba sie zastanowi 100razy nim dokona sprzedaży :^^ Jestem osoba ze nawet wrogowi nie życzę złe. :)

sittek jaki ty masz w tym interes powiedz mi ? adas23 otrzymał pieniądze wyrok zapadł dlaczego ma być inaczej z pozostałymi ? Wiesz czegoś czego my nie wiemy? No ale po awatarze to każdy będzie sie pana radzić a jesteś porostu wrednym bucem któremu zona nie daje i się napina na forum. Odpuść ciebie to nie tyczy :) a jak tyczy to sruu na milicje czy sadu i usadź simona ze cie tez oszukał . hahaha co za gówno publiczne się tu robi

A ja nie lubię takiego pierdolenia byleś u niego w domu? Ma wyrok będzie sprzątać ulice jak dla mnie finito

ps:wybieram opcje 3

A po co mam być, to co robi jest jasne i klarowne, tym bardziej jak ma wyrok, więc nie trzeba chodzić do jego domu

PS. na forum staramy się unikać takiego słownictwa, co najwyżej w zapisie "Pier....nia" lub podobne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.