Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga oszust na naszym forum: simon84

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

Coś na temat.

Wstawiłem ogłoszenie ponieważ chcę zakupić jakiś model dvd Rolela.

Oczywiście odzew pojawił się od forumowych cwaniaków i hien próbujących oszukać na sprzęt których nie posiadają. W ciągu paru godzin pojawiają się dwie propozycje "sprzedaży". Jednakże moja prośba o przesłanie zdjęć oferowanego sprzętu stają się wielkim problemem. Od razu śmierdzi kantem. Palant, bo inaczej tego prostaka nazwać nie można, wymusza na mnie podanie kwoty jaką chcę dać za to dvd !! "Kot w worku" to mało powiedziane. Ja sugeruję- prześlij zdjęcia to pogadamy o cenie. Potem głupia gadka "oferenta" a na końcu twarde wyzwiska. Zwykły prostak czyli cham.

Drugi nie lepszy. Ta sama metoda "Na idiotę" i podobne słownictwo.

1. [email protected]

2. [email protected]

Bądźcie czujni.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

do gory z tym. nie dajmy zdechnąć wątkowi. takich kutasow na forum jest sporo. trza pietnowac i wytepiac to towarzycho. sam kiedys sie dalem wydymac. forumowy ekspert obiecal przerobic mi cdeka na lampy. zaplaciem w tedy jako laik (brak czasu na nauke) wierzac w rzetelnosc. umowilismy sie do ceny . no i zrobil. po roku czy dwóch meki ciagle mi cos nie pasilo. poduczylem sie z tematu wkurzony i pojechalem do znajomego ktory w lampach siedzi od lat 60-tych. jak pomierzylismy napięcia, prądy etc to sie za glowe zlapalismy. a materialy najtansze uzyte kosztowaly max. 30% ceny. roboty na 1 dzien. napisalem ze odsylam mu te czesci i niech mi oddaje kase, bo malo bym chalupy nie spalil, to bezczelnie odrzekl ze "juz minela gwarancja europejska" - robota na lewo , na geltenmański parol. bez rachunku, a ten mi o przepisach. oczywiscie sporo innych kolegow wk***ial terminami i nierzetelnością. no i zniknal z forum juz z rok. moze dalej podpierdziela pod innym nickiem - ch...j go wie. nie podam nicka bo i tak pewnie znany.

Wydaje mi się że wiem kto to mógłby być.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Na balon :)

Mi też naprawiał. Wzmacniacz przez trzy miesiące.

Nie dość że naprawił za skromne kilka stówek (połowa wartości sprzętu) to jeszcze "po znajomości" za darmo tjuning mi zrobił.

Taki był, a co.

Tylko że wzmacniacz jak zjebany ode mnie wyjechał, tak samo zjebany do mnie wrócił, a faceta w serwisie rtv musiałem reanimować,

bo ze śmiechu o mało nie zszedł na atak serca, kiedy mu opowiadałem co w tym sprzęcie było robione i za ile.

Jak już doszedł do siebie, to popatrzył na mnie jak na debila i rzekł - panie, tu od nowości nikt tej pokrywy nawet nie odkręcał...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.