Skocz do zawartości
IGNORED

Lampowe konstrukcje Dinka

donic

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość

(Konto usunięte)

Z serdecznej korespondencji Dinka do Mnie:

"Jesteś zwykłym gnojkiem i nie pisz smorodzie do mnie węcej. Jeszcze jeden post i ujawnię świństwo twoje gnojku na forum. Nie rozumiesz, ześ swinią. Nie, to, że był bez pokrywy, nie to, że grzebał w nim kretyn, ale to, ze znalazłeś śmieciu frajera, który to kupił i nie ważne za ile?, ale ważne, ze frajerowi się to wepchnęło. Jeszcze się tym na Forum szczycisz . Z gówna śląskiego pzreliczacie na "gorzałkę" Ty lumpie jeden tu chodzi o honor, a ty go nie masz"

Fajne.

Chyba też coś zamówię żeby później gratis otrzymywać taką poezję.

To było jakieś 5 lat temu. Żałuję do dzisiaj , że nie dałem się sprowokować. W końcu wybitnym konstruktorom i ludziom, którzy szczycą się własnymi audycjami w Polskim radiu nie wypada ubliżać.

To było jakieś 5 lat temu. Żałuję do dzisiaj , że nie dałem się sprowokować. W końcu wybitnym konstruktorom i ludziom, którzy szczycą się własnymi audycjami w Polskim radiu nie wypada ubliżać.

W jakiej stacji tą piękna polszczyzną Pan Stasio nawija?

Z serdecznej korespondencji Dinka do Mnie:

"Jesteś zwykłym gnojkiem i nie pisz smorodzie do mnie węcej. Jeszcze jeden post i ujawnię świństwo twoje gnojku na forum. Nie rozumiesz, ześ swinią. Nie, to, że był bez pokrywy, nie to, że grzebał w nim kretyn, ale to, ze znalazłeś śmieciu frajera, który to kupił i nie ważne za ile?, ale ważne, ze frajerowi się to wepchnęło. Jeszcze się tym na Forum szczycisz . Z gówna śląskiego pzreliczacie na "gorzałkę" Ty lumpie jeden tu chodzi o honor, a ty go nie masz"

Mój ulubiony szaman rulez :)

• 3 miesiące później...

Czy ktos ma namiar na Dinka. Nie moge go namierzyc w zaden sposob...

Ten typ - po kolejnych kompromitacjach - zniknął z AS na zawsze, chyba że pojawi się pod jakimś innym nickiem lecz kanalię zawsze poznać i parszywy charakter da o sobie znać (jak można przeczytać lubi bredzić coś o honorze, przy czym nie ma pojęcia co to oznacza).

Lepiej go nie szukać i trzymać się od niego z daleka. To oczywiście moja rada, wynikająca z moich kontaktów z tym typem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.