Skocz do zawartości
IGNORED

Drapak peezeeta

peezeet

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem ten nowy materiał na podkładki. Her konstruktor miętolił go w łapach ,brudził czym się. Potem umył i materiał był jak nowy.Cuda!! A tak na serio to wyglada to ciekawie. Czyli zasyfi się np.od kurzu, odklejasz bez większego trudu pierzesz i jest jak nowe .Cuda!

Istne Roswell! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

A sprawdźcie jak to gra. Mnie zastanawia, że uznaliście iż grubsza mata gumowa na mass loadera to nieporozumienie. Wymyśliliście naklejany papierek, który grał cudownie. Teraz pogrubiliście matę, jest gumowa, klei się i co? Nie ma to wpływu nagle?

Frywolny zaczekaj do wtorku może środy to się dowiemy jak gra bo materiał w drodze. A grubość się zmieniła z 0,3mm do ok 0,5mm, Jest teraz gęstszy meszek i solidniejszy (wygląda na to że się nie sypie w ogóle). Podkład dla tego meszku poprzednio był podobny do grubej białej folii ten bardziej przypomina gumę i jest w kolorze tego meszku. Mam do tej pory próbkę 10x10 cm i podoba mi się to 100x bardziej niż poprzedni materiał. Nie sądzę żeby sonicznie było gorzej od poprzednika zasada nie zmienia się tylko wykonanie lepsze.

grubsza mata gumowa na mass loadera to nieporozumienie.

Mam takie "nieporozumienie" Thorensa na swoim AF i sobie chwalę, choć przyznam, że korci i ten wynalazek. Jakie są jego dokładne wymiary? Może jednak jakieś zdjęcia się znajdą?

Wymiar to do ustalenia ale chyba będzie fi 295mm, poprzednio było wycięcie na tzw label fi ok 100mm a teraz myślę żeby zrobić bez, bo jak w talerzu jest podtoczenie to po naklejeniu i tak pozostaje zagłębienie, natomiast jednolity ładnie wygląda, zresztą mogę zrobić dwie wersje jak kto woli. Zdjęcia wrzucę od razu jak tylko będą maty gotowe wtorek- środa.

Ja poproszę 1 szt ciemnobrązowy z dziurą na label w środku.

Jak do mnie przyjedziesz to poleję pod demontaż starego i założenie nowego :).

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Przepraszam że nie było zdjęć mat w obiecanym terminie ale szanowny pan kurier z firmy Opek przepadł na kilka dni z moim towarem i nie tylko a z firmą nie można było się ni jak porozumieć. Ale już przesyłka się odnalazła i ruszamy w poniedziałek do pracy. Ale że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, miałem czas pomyśleć nad lekką modyfikacja maty i postanowiłem w ramach rekompensaty jej pustą przestrzeń nieco urozmaicić umieszczając podziałkę stroboskopową dla 33 i 45 obr/ min. oraz nazwę maty i logo drapaka, a co tam....chyba że ktoś sobie nie życzy, to meldować. Pozdrawiam serdecznie jeszcze raz przepraszając za opóźnienia. Namiary do przelewu podam jak będę miał wszystko gotowe do wysyłki.

Ps. Niech was ręka Boska broni przed firmą Opek!

A jaka jest "nazwa maty"?

Nazywać sie będzie "Integrale mat"

Oczywiście będą zdjęcia jak z pod sztancy zejdzie pierwsza gotowa. Sorry panowie nie stać mnie teraz by robić dwie oddzielne matryce do podziałki i do loga, więc będzie do wyboru albo z podziałką i logiem albo łysa, próby z jakąś inną matrycą wyszły obiecująco i nie jest jakieś oczojebne a wręcz dyskretne. Zresztą rozważam kilka opcji i na pewno się wcześniej z Wami skonsultuję. Temat dla mnie nowy i daje fajne możliwości tylko trzeba odpowiednio dobrać kilka parametrów i materiałów metodą prób i błędów. Pozdrawiam

W środę będą :)

he nie mówiłem w którą :)

Proszę Państwa Maty są gotowe jest wersja z wycięciem na label i bez wycięcia wszystkie typy posiadają nadruk a w zasadzie odcisk mojego loga i podziałkę. Wyszło chyba bardzo fajnie podziałeczka funkcjonuje perfect. Nie zaznaczyłem która jest dla jakich obrotów, ale intuicyjnie raczej wiadomo że dla 33,3 ta zewnętrzna, wewnętrzna 45,1 o/br. Teraz już na priwa wszyscy otrzymają dane do przelewu koszt bez zmian (35) plus przesyłka tak jak poprzednim razem. Załączam zdjęcia (czarny jest w realu czarny jak smoła ale na fotce jakieś jest odbicie i wygląda jak grafit.

Po prostu w żadnym języku nie pasuje mi litera "e" na końcu słowa "mate". Po włosku nie parlam, więc może się myle...ale na włoskich aukcjach mat gramofonowych piszą "matt" albo "mat" np.tutaj:

Ukryta Zawartość

Ale "mate" nie spotkałem. Nie chce być niemiły, matryca już zrobiona, ale jeżeli planujesz szerszą sprzedaż to może warto sprawdzić czy nazwa jest na pewno poprawna.

Aha, i przymiotnik chyba daje się po rzeczowniku we włoskim...Np. chleb razowy po włosku to pane integrale, a nie integrale pane.

Ukryta Zawartość

Tomuś nie psuj mi dobrego nastroju, który jest efektem ukontentowania mego z powstania tych mat. Jak sobie zmajstrujesz coś własnego to to również będziesz mógł w tytule sobie wpisać co ci się rzewnie podoba tak jak ja to zrobiłem Mogłem wpisać zamiast "mate", "k. mać" w dowolnie wybranej kolejności i też by było. Piszesz że nie parlasz to po co się wymądrzasz? Rozumiem że googlowy tłumacz i Ebay wyjaśniły ci kwestię.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.