Skocz do zawartości
IGNORED

Drapak peezeeta

peezeet

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe no ale Verdier to na pewno nie moja inspiracja. Piter trzeba było dotknąć jego plinty to byś od razu wiedział. :)

Przed przystąpieniem do projektowania, wiele tygodni jak nie miesięcy przeszukiwałem internet w poszukiwaniu co tam mądrzy ludzie wymyślili na świecie, tylko po to by nieświadomie czegokolwiek nie skopiować. Z perspektywy czasu uważam że to było najtrudniejsze. Pozdro.

Hehe no ale Verdier to na pewno nie moja inspiracja. Piter trzeba było dotknąć jego plinty to byś od razu wiedział. :)

Przed przystąpieniem do projektowania, wiele tygodni jak nie miesięcy przeszukiwałem internet w poszukiwaniu co tam mądrzy ludzie wymyślili na świecie, tylko po to by nieświadomie czegokolwiek nie skopiować. Z perspektywy czasu uważam że to było najtrudniejsze. Pozdro.

Chodziło mi o zasadę podtrzymania talerza, a nie o plintę.

:)

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Chciałbym zaprosić na pierwszą publiczną prezentację Gramofonu ZONTEK w USA, oczywiście kto da radę :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Troszkę im się ramię powiększyło, nie wiem czy omyłkowo czy to celowy zabieg. :)

Ukryta Zawartość

No i w końcu dystrybutor z New Yorku umieścił na swojej stronie stosowne info:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Po wystawie Capital Audio Fest. w Silver S. pierwsze komentarze:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"The Zontek" no nieźle brzmi

A może by tak "przechrzcić" na "The ZoneTech" :)

Ogólnie to gratuluję ekspansji na światowe rynki. Fajnie przeczytać, że "handcrafted in Poland" :)

Pozdrawiam.

Gramofon Zontek + Kondo Kagura + Linnart P1 + Bastianis = totalne wciśnięcie słuchaczy w fotel.

Paweł, nie przesadzaj. W odbiciu na ekranie TV widzę jednego słuchacza wciśniętego w fotel :-))

Serdeczności, Włodek.

Chyba w odbiciu widać Mirka Tomaszewskiego. Trzeba było udokumentować niecodzienne spotkanie TAAKICH komponentów (tak z grubsza licząc to sporo ponad milion zeta) dlatego z żalem trzeba było się na moment oderwać od fotela. Pozdro

Gramofon Zontek + Kondo Kagura + Linnart P1 + Bastianis = totalne wciśnięcie słuchaczy w fotel.

A co to za kolumny do monosów za 680kzł, pokój i reszta wygląda troszkę jak nie z tej bajki. Ten TV to do koszta i wstawić tam dyfuzory. Mam nadzieję, że nikt nie będzie ich oceniał na podstawie gry w tym niezbyt udanym pomieszczeniu. Aż mnie ciarki przechodzą jak pomyślę, że jakiś recenzent mógłby pisać test na podstawie odsłuchu w tym zestawieniu. Monoski, gramiak i AA bardzo ładne reszta w tym maski i strona akustyczno - estetyczna delikatnie mówiąc kontrowersyjna. Ciekawe czy ktoś oprócz Sly słuchał tych monobloków w odpowiednich warunkach lokalowych i doborowym towarzystwie sprzętowym. Czy te kolumny nie są robione pod 300B?

Co tu więcej pisać.Piękne drewno!

Aż jestem ciekaw jak będzie wyglądać po lakierowaniu.

Paweł, zrób jakąś wersję z czarnymi, matowymi nogami plus czarne, hebanowe ramię.

I będzie piknie :).

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.