Skocz do zawartości
IGNORED

Tuner radiowy analogowy czy cyfrowy ?

awatar2000

Rekomendowane odpowiedzi

Jest polski sprzedawca

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Inwestowanie dzisiaj w tuner to anachronizm i torturowanie słuchu reklamami i mądrościami typu "mamy pelzajaca dyktature" ;)

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

Jest polski sprzedawca

Ukryta Zawartość

Już do nich pisałem,..

spodziewana dostawa, ale nie określają kiedy;0)

Ukryta Zawartość

Jeśli sam nie decydujesz się na zakup za granicą, możesz skorzystać z pomocy firm pośredniczących w takich zakupach.

Np takiej

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Inwestowanie dzisiaj w tuner to anachronizm i torturowanie słuchu reklamami i mądrościami typu "mamy pelzajaca dyktature" ;)

Na wielu stacjach na razie nie ma reklam. Np. Linn Jazz, Linn Radio, Linn Classical. Jakość naprawdę dobra, ale to oczywiście maks MP3 320kb/s

Już do nich pisałem,..

spodziewana dostawa, ale nie określają kiedy;0)

Taki tekst tam jest od kilku miesięcy. Spróbuj obejrzeć tuner Hama DIT2000. Podzespoły tej samej firmy (Frontier Silicon) też 3 systemowy (FM, DAB+, internet).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Takich tunerów jest więcej, np:

Ukryta Zawartość

Dostępny od ręki, jest w magazynie.

Ukryta Zawartość

Lech36

bądź tak wspaniałomyślny i napisz jak mam posłuchać tych zacnych stacji Linn Jazz, Linn Radio, Linn Classica na techniksie ST-Z22, czy może przez internet z użyciem JRivera będę wdzięczny

życzę samych dobrych odsłuchów w nowym roku ;)

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

Lech36

bądź tak wspaniałomyślny i napisz jak mam posłuchać tych zacnych stacji Linn Jazz, Linn Radio, Linn Classica na techniksie ST-Z22, czy może przez internet z użyciem JRivera będę wdzięczny

życzę samych dobrych odsłuchów w nowym roku ;)

Niestety trzeba wymienić tuner. To oczywiście stacje internetowe. Jest ich tam więcej w tej jakości co te w/w. Listy stacji znajdziesz w necie.

Takich tunerów jest więcej, np:

Ukryta Zawartość

Dostępny od ręki, jest w magazynie.

Drogi przy tym Hama. Te tunery (3 w jednym) wszystkie oparte są o podzespoły Frontier Silicon. Całkiem możliwe że wszystkie w środku mają to samo więc nie warto przepłacać. W ogóle za radio nie warto przepłacać.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Lech36

dzięki choć za dobre chęci, jednak trochę podrążę; jak mogę nasze programy ustawić na JRiverze to chyba inne stacje nadające w internecie też można ?

dzięki choć za dobre chęci, jednak trochę podrążę; jak mogę nasze programy ustawić na JRiverze to chyba inne stacje nadające w internecie też można ?

Oczywiście że można, ale ponieważ tego nie robiłem to nie pomogę. Wiem od kolegów że słuchają wszystkiego co jest w necie, ale też nie wiem na jakich programów używają.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Witam wszystkich! Kompletuje sobie zestaw Sony i chciał bym kupić Tuner i z tego co widziałem jest analogowy cyfrowy i satelitarny. A jak wiem w Polsce będzie niedługo radio nadawane w DAB+ i który z tech Tunerów będzie mi odbierał radio ? Analogowy już nie da rady.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.