Skocz do zawartości
IGNORED

żeńskie nicki

Teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Terazowi serce od guzia bije? Nie jest to przesada? Mi by od czegoś takiego nie biło. Nawiasem mówiąc twój nick niby gramatycznie prawie męski, ale też taki jakiś neutralny...

jozwa, nie pisałem że każdy nick kończący się na "a" jest niemęski :)

co do mojego to faktycznie, jak tak go wziąć pod lupę TERAZ, jak tereska trochę? teraz, inez, dolores

a dlaczego mnie guzia wzięła to dalibóg nie wiem, i nie oczekuję żeby wszystkich facetów brało :)

wyobraziłem sobię istitę lat osimenaście, duże czarne oczy etc. itp.

Ostrzegam wszystkich błądzących - takie zabawy w podszywanie się pod kobiety mogą wyrządzić niepowetowane szkody waszemu rozwojowi duchowemu.

Módlmy się bracia (i siostry) aby Ojciec Dyrektor raczył wybaczyć zbłąkanym owieczkom.

guzia to nie jest żeński nick, można powiedzieć ten guzia, tego guzię.

Gdybym zapodał kasia to zdecydowanie tak, mogłaby ci pikawa skakać

jakis nadpobudliwy kolega :))

"kolega" też na "a" się kończy

...nick jest od ksywki którą posiadam od prawie 20 lat

Heh, ja mam na pierwsze Wojtek, Iwo na drugie (juz wiecie skad nick:-), zalozmy, ze na nazwisko Nowak, no i w administracji jestem zapisany pod oboma imionami. W pewnym momencie zaczely do mnie przychdzic rachunki opatrzone wstepem: Wojciech Iwona Nowakowie .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.