Skocz do zawartości
IGNORED

koncert Jethro Tull w Zabrzu 24.08-był ktos

fxx

Rekomendowane odpowiedzi

ja byłem , Anderson w świetnej formie, jakkowiek dobrał sobie drugiego wokalistę o bardzo ciekawym głosie zgodnym z głosem Iona ale mniej chropawym..

ale jednak odczucie dużego niedosytu po 2 godzinnym koncercie. grali praktycznie tylko ostatnia płytę "Thick as a brick 2" ktora wg mnie jest słaba. Nie zagrali nic ze starszych rzeczy, na bis tylko jeden kawałek i tyle.... szkoda wydaje się że oczekiwań zupełnie nie spełnili publiczności..

Nie byłem tylko chcę przypomnieć, że był to koncert Iana Andersona, a nie Jethro Tull tak jak i płyta TAAB 2.

Trzeba na to tak spojrzeć i nie dziwić sie, że nie było przekroju z Jethro Tull.

"To nie był koncert rockowy. Nie mówiono ze sceny "Dobry wieczór", nie pytano "Jak się bawicie?", nie żegnano się słowami. To był ze wszech miar spektakl.

Czterdziestoletnie libretto "dojrzało" do dopowiedzenia, powstała koncepcja kontynuacji, Ian Anderson zrealizował w tym roku album "TAAB2 - Whatever Happened To Gerald Bostock?". Opcje dziejów "małego Miltona" prezentuje zespół muzyków oraz animator, aktor, tancerz, andersonowskie "alter ego" - charyzmatyczny Ryan O’Donnell ".

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie byłem tylko chcę przypomnieć, że był to koncert Iana Andersona, a nie Jethro Tull tak jak i płyta TAAB 2.

Trzeba na to tak spojrzeć i nie dziwić sie, że nie było przekroju z Jethro Tull.

"To nie był koncert rockowy. Nie mówiono ze sceny "Dobry wieczór", nie pytano "Jak się bawicie?", nie żegnano się słowami. To był ze wszech miar spektakl.

Czterdziestoletnie libretto "dojrzało" do dopowiedzenia, powstała koncepcja kontynuacji, Ian Anderson zrealizował w tym roku album "TAAB2 - Whatever Happened To Gerald Bostock?". Opcje dziejów "małego Miltona" prezentuje zespół muzyków oraz animator, aktor, tancerz, andersonowskie "alter ego" - charyzmatyczny Ryan O’Donnell ".

Niby tak ale to było reklamowane jako koncert Jethro Tull chociaż ten spektakl był niezły i tak.. nie żebym żąłował ale niedosyt jest,...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.