Skocz do zawartości
IGNORED

Klub użytkowników sprzętu ZAGRA-Darek Kulesza.

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Darkul przenies sie do Azji bedziesz miliarderem ...marnujesz sie chlopie.Tam bys tylko dogladal a male chinskie raczki zrobia wszystko i nie bedzie obsuw z terminami...pomysl.

Wszystko gra jak milion dolarów, roznosi w puch markową konkurencję,

a miesiąc później leży na allegro i chętnych na to nie widać nawet za katalogową cenę samych przetworników...

Słyszałeś kiedyś powiedzenie sypać perły przed wieprze? :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Kurde, co za człowiek, weź się darkul opanuj, chciałem abyś pomógł przy projekcie a ty, dalej strzelasz.

Nikt Ciebie nie krzywdzi,..sam się krzywdzisz.

Przepisze to z szacunku do audio, i robienia wzmacniaczy, co mi nie było dane, a ty to poniewierasz.

...

Weście się pierd.... zacznijcie słuchać muzykę !!!

...

kolejny wpis łączący wyszukaną elokwencję i znajomość języka polskiego

----------------------------------------------------

"Z tych naszych rozmów wyłania się idea występów i... jakich jeszcze nie było. Stworzenia czegoś zupełnie nowego. Nowa wartość może powstać jako synteza różnorodnych sprzecznych ze sobą wartości. Jeżeli chcemy osiągnąć nową wartość, musimy doprowadzić do konfliktu między tym co fizyczne, a tym co duchowe. Jeżeli natura, więc fizyczność, jest czymś pierwotnym, czyli tezą, to kultura jest jej antytezą, a synteza tym, co pragniemy osiągnąć. Gdy ktoś z nas gimnastykuje się, reprezentuje naturę, więc tezę, jeśli ktoś z nas śpiewa, reprezentuje kulturę, więc antytezę. Chcąc stworzyć sztukę na naszą miarę, musimy zwiększyć w niej udział wysiłku fizycznego, a dla antytezy i duchowego. I to jest nowa strategia syntezy. I to jest nowa koncepcja sztuki."

zatem stawiam wniosek aby kolegę darkula przenieść do sekcji sportowej

po pierwsze nabierze optymizmu tzn jeszcze więcej optymizmu

po drugie co jest najważniesze przestanie śpiewać

Skoro jeszcze nie ma zawiedzionych klientów może czas zarezerwować pokój na AudioShow Panie Kulesza:?

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Skoro jeszcze nie ma zawiedzionych klientów może czas zarezerwować pokój na AudioShow Panie Kulesza:?

Chyba w piwnicy albo kotłowni . Piec od razu będzie pod ręką .

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

@HQ150:

Twoje Kappy poszły do kolegi jak piszesz w swoim wątku w dziale "Audio". W związku z tym mam pytanie, zadaję je tutaj, bo tam mam bana.

Czy kolega przywiezie Ci je z powrotem na bezpośrednie porównanie z wyrobami DarKula? Pisałeś przecież w tamtym wątku, że DarKulowe "paki" porównasz bezpośrednio z Kappami, a nie ze wspomniemniami o ich dźwięku.

Darkul, coś Ty, nie opwiadaj, że jeden lubi rude inny czarne, ja lubię wszystkie. Pod warunkiem, że ładne no i wiesz co jeszcze...albo i nie wiesz :)

Gość Gość

(Konto usunięte)

@HQ150:

Twoje Kappy poszły do kolegi jak piszesz w swoim wątku w dziale "Audio". W związku z tym mam pytanie, zadaję je tutaj, bo tam mam bana.

Czy kolega przywiezie Ci je z powrotem na bezpośrednie porównanie z wyrobami DarKula? Pisałeś przecież w tamtym wątku, że DarKulowe "paki" porównasz bezpośrednio z Kappami, a nie ze wspomniemniami o ich dźwięku.

To pokaż mi taki mój wpis. Bo wydaje mi się, że pisałem, że jeszcze je mam ale nigdzie nie pisałem, że na pewno będę je miał jak dojdzie mi nowy system

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

To pokaż mi taki mój wpis. Bo wydaje mi się, że pisałem, że jeszcze je mam ale nigdzie nie pisałem, że na pewno będę je miał jak dojdzie mi nowy system

http://www.audiostereo.pl/wyroby-pana-kuleszy_99354.html/page__st__360?do=findComment&comment=2722690

Posty #386 i Twoja odpowiedź #387.

Kappy stały wtedy u Ciebie, a Ty oburzyłeś się na mnie za napisanie, że będziesz porównywał dźwięk Zagry do wspomnień o dźwięku Kapp. I wyszło na moje: nie masz ani Kapp, ani Zagry.

Dlatego pytam jeszcze raz: jak już dostaniesz ten zestaw Zagra, to czy nabywca Kapp przywiezie Ci je z powrotem do domu, żebyś mógł porównać brzmienie bezpośrednio i obiektywnie ocenić czy Zagra zagrała?

HQ faktycznie pisał, że będzie mógł bezpośrednio porównać, ale to chyba było zanim termin 06.02. się poślizgnął.

Wszyscy mu mówili, że będzie obsuwa, a mimo to HQ twierdził, że będzie bezpośrednie porównanie.

Gość Gość

(Konto usunięte)

Tubatoon

Na Twój wpis że Kappy już poszły do nabywcy odpisałem że jeszcze u mnie stoją i cieszą mnie dźwiękiem.

Więc nie wiem gdzie tu wyszło na Twoje? Wtedy pisałeś głupoty a ja nigdzie nie napisałem, że na pewno będę mógł bezpośrednio je porównać. Tylko poprawiłem Twoje wprowadzanie innych w błąd.

Sam wcześniej pisałem, że raczej nie będzie mi dane bezpośrednio porównać obu konstrukcji.

Jeszcze raz Cię proszę o cytat w którym napisałem że będę mógł bezpośrednio porównać Kappy i paki od Pana Darka. Jeśli takowego nie znajdziesz to prosze o Twoje sprostowanie.

Nie znoszę jak ktoś mi wmawia coś czego sam nie napisałem.

Przeczytaj mój post 492. I czekam na przeprosiny.

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

OK, po wnikliwszym przeczytaniu paru stron rzeczonego wątku okazuje się, że masz rację. Przepraszam, poniosło mnie.

Niemniej jednak brak bezpośredniego porównania stawia wiarygodność Twojej ewentualnej recenzji Zagry pod sporym znakiem zapytania.

Gość Gość

(Konto usunięte)

Przeprosiny przyjęte. Na przyszłość staraj się czytać ze zrozumieniem.

Wogóle każdego namawiam do tego, żeby w moją recenzję nie wierzył, tylko żeby sam przyjechał w miarę możliwości posłuchać. Ja nie mam aż takiego obeznania w audio żeby tu być jakimś autorytetem. Jak już dostanę nowy system to napiszę o moich subiektywnych odczuciach i wrażeniach. Jeśli muzyka z moich płyt sprawi mi jeszcze większą frajdę niż z Kapp, to będę zadowolony.

>Tubatoon.

Zapytaj ogłoszeniodawcę.

Z pewnością jeżeli będzie mu zależało wytłumaczy :)

Ja wiem dlaczego ale nie jestem upoważniony aby tłumaczyć.

W tym roku będzie prezentacja czy na A.S. tego nie wiem.

Po prostu. Ale nie jako forma oferty ale jako forma zdystansowania się od całego audiotele.

Jest zainteresowany i to pociągnie. Ma czas , doświadczenie i jest zawodowcem w temacie odciąży mnie od bzdur.

Ja ze względów rodzinnych daję sobie trochę na luz.

Melomanów zapraszam , szukających zajączka którego nigdy nie było przepraszam ale nie jestem zainteresowany.

kiedyś była taka anegdota o jednym z prezydentów USA. Pojechał z żoną na farmę kurzą, pokazową, zobaczyć jak mnożą się kury. Widzieli koguta, który co rusz wskakiwał na kurę aby ją zapłonić. Żona prezydenta widząc to mówi: spójrz kochanie, szkoda, że Ty nie jesteś jak ten kogut, ciągle może. Prezydent na to: a czy Ty kochanie widzisz aby ten kogut ciągle wskakiwał na tę samą kurę... otóż z audiofilizmem jest tak samo, to co się ma po jakim czasie się nudzi, tak jest ze sprzętem, kobietami, samochodami, ubraniami itd.......to przecież jasne jak słońce. Darkul robił mi wiele klocków, potem je sprzedawałem, kupowałem kolejne lub robił mi następny i tak w kółko. Inaczej świat by stanął.

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)

Darkul robił mi wiele klocków, potem je sprzedawałem, kupowałem kolejne lub robił mi następny i tak w kółko. Inaczej świat by stanął.

Gonisz króliczka :) ?

to co się ma po jakim czasie się nudzi, tak jest ze sprzętem, kobietami,

Nie zgodzę się !

Jestem już z drugą połową ponad dwadzieścia lat i śmiem stwierdzić , że jest odwrotnie .

Sprzęt , to już inna bajka :) Także nie wrzucał bym wszystkiego do jednego worka.

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

to co się ma po jakim czasie się nudzi, tak jest ze sprzętem, kobietami,

Nie zgodzę się !

Jestem już z drugą połową ponad dwadzieścia lat i śmiem stwierdzić , że jest odwrotnie .

Amen to that.

każdy jest inny ja zmieniam, nawet jakbym miał pliniusa 103 i dedykowanym pre za 70kzł którego słuchałem, i jest to najlepszy sprzęt który u mnie grał, to wiem, że zmieniłbym tylko kwestia czasu.

do trumny to co najwyżej kiedyś włożą Ciebie. Jak nas wszystkich, chyba że każemy się kremować. :)

ja wrzucam bo się nudzę :)

• 3 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.