Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kolumny do arcam alpha 10 i cd 7se? obecne dali C2

oasisliam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wkrotce dotrze do mnie leciwy moze juz arcam alpha 10 oraz cd alpha 7 se. Posiadam do niego glosniki Dali concept 2 i sie zastanawiam czy to aby nie za nisko w stosunku do reszty? jakies porady co do fajnych kolumn w granicy do 2kzł?

Z chcecia tez odsprzedam CA sonate ar30+DV30.

PS. Jakie polecacie kable do w/w arcama?

z gory dzieki za odp.

Jakie gatunki muzyki słuchasz zazwyczaj, jakie masz preferencje brzmieniowe, jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Jakie gatunki muzyki słuchasz zazwyczaj, jakie masz preferencje brzmieniowe, jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe

Glupio zabrzmi, ale wszystko od popu poprzez rock,muza ala enigma, george michael, troche techno, metalu - jestem otwarty na kazdy gatunek. Interesuje mnie wyrazne brzmienie (ala glosniki Focal) z dobrym niskim i płucatrzesacym basem. Pomieszczenie ma 20 m, ale zestaw stoi w polowie pomieszczenia i gra dla "polowki". Uff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.