Skocz do zawartości
IGNORED

"Koniec bezterminowego prawa jazdy i trudniejsze egzaminy"

mikolajpl

Rekomendowane odpowiedzi

I niech ktoś jeszcze zarzuci, że rząd nic nie robi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jest cała rzesza kolejnych łapówkarzy - o przepraszam , lobbystów - którzy płaca komu trzeba żeby komu trzeba było dobrze. A przynajmniej żeby się im nie pogarszało tak szybko jak innym.

A jednak debili w Polsce jest dostatek. Obradza nimi jak pomarańczami w kaliforni

cyt."Kontrowersyjnym elementem nowych przepisów będzie ograniczenie prędkości dla młodych kierowców. Przez osiem miesięcy będą oni mogli jeździć w terenie zabudowanym z maksymalną prędkością 50km/h, a na obszarze niezabudowanym 80 km/h. Na drodze ekspresowej dwujezdniowej i autostradzie ograniczenie będzie wynosić 100 km/h. Problem polega jednak na tym, że młodzi kierowcy przestrzegający przepisów prawdopodobnie będą bardzo często wyprzedzani, a to manewr generujący spore zagrożenie."

hehehe

Problem polegać będzie na tym, że jak młody kierowca wsiądzie do samochodu bez oznaczenia liściem, to pojedzie 90 i nikt go nie zatrzyma, a nawet jak pojedzie 100 to też, bo o tyle mają tolerancje radary. A miśki nie są jasnowidzami żeby suszarką sprawdzić czy jedzie młody czy trochę młodszy. Więc kolejny durny przepis stworzony dla debili przez idiotów.

Jeszcze ktoś ma wątpliwości z czego się śmiał Bareja?

Robi robi...najlepszy jest ten kurs doszkalajacy za 500zl dla mlodzikow...:)

Jak by cos to mialo zmienic oprocz kasy w budzecie

Przeciez o to wszystko sie rozchodzi. Zawsze chodzi tylko o kase, a reszta sloganow typu "bezpieczenstwo, poprawa......." to tylko zwykla przykrywka. Ilez to juz przepchnieto takich ustaw, ktore nic nie wniosly, oczywiscie procz naszych pieniedzy do budrzetu.

?👈

W USA nastolatek - no 21 latek pilotuje myśliwiec za 30 mln - z pełnym uzbrojeniem, ew. bombowiec atomowy.

U nas niedługo prawo jazdy będą po 40-stce i 5 tomach zaświadczeń.

Na szczęście jak coś można ominąć polskie idiotyzmy i wykorzystać nasze członkostwo w UE. (mądrej głowie......)

Prawo jazdy zrobiłem w Polsce mając niecałe 16-lat. Musiałem do 16 lat czekać na odbiór, bo wcześniej nie wydali. Zjeździłem kilkanaście państw na kilku kontynentach. Nie uważam się za świetnego kierowcę, ot jeden z milionów. PRL był w wielu dziedzinach normalniejszy, inaczej w wielu dziedzinach nie było pieniędzy do wyjęcia (czytaj okazji do szwindlu) stąd normalniej było.....

P.S. A zrobienie prawka w Stanach jest tak trudne..... normalnie prawie niemożliwe - lol

Jeszcze ktoś ma wątpliwości z czego się śmiał Bareja?..>>>>.z kogo sie smiejesz dyndalo???z siebie sie smiejesz dyndalo.Bardzo lubie taki prosty opis swiata i zadowolenia opisywacza.

mlodzi powinni jezdzic w kaskach przez dwa to beda widoczni.Lobby kaskaderskie moze to zalatwic.

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 19 Listopada 2012 - personalny atak
Ukryte przez misiomor, 19 Listopada 2012 - personalny atak

muls jak przymulsi, to nie wiadomo, od której strony posta czytać. Z każdej jest jednakowo bezsensowny.

Ale rowerzystom.

Czyżby tylko rowerzystom panie Arku ? Zachęcam do lektury :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

Jaki teraz mamy rząd(bo nie pamiętam) no i kto na tych idiotów głosował?Tylko czekac aż wymyślą...przystanek autobusowy myślą,że tramwajowy już jezd.

Jaki mamy rząd , to każdy widzi i słyszy , ja się tylko cały czas zastanawiam nad znaczeniem słowa DEMOKRACJA i do dziś nie mogę zrozumieć sensu tegoż słowa !

Pewnie jestem jak to dziecko , nie pomne zgrozy i plugastwa tego świata , tej demokracji ?

Piotr

Jaki teraz mamy rząd(bo nie pamiętam) no i kto na tych idiotów głosował?Tylko czekac aż wymyślą...przystanek autobusowy myślą,że tramwajowy już jezd.

Jedni pojda w diably to przyjda kolejni.

Ryba psuje sie od glowy -> Kto z kim przestaje, takim sie staje. Wiecej nie trzeba pisac, tutaj hamota, wyzysk, korupcja... przechodzi z pokolenia na pokolenie.

Jeden by polozyl kres temu zepsuciu, ale nie udalo mu sie. Szkoda.

?👈

Jaki mamy rząd , to każdy widzi i słyszy , ja się tylko cały czas zastanawiam nad znaczeniem słowa DEMOKRACJA i do dziś nie mogę zrozumieć sensu tegoż słowa !

Pewnie jestem jak to dziecko , nie pomne zgrozy i plugastwa tego świata , tej demokracji ?

Mamy demokracje PRZEDSTAWICIELSKĄ - wielu o tym zapomina i wymienia tylko pierwszy człon ustroju. A drugi dużo zmienia.

Powrót po dłuższej przerwie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.