Skocz do zawartości
IGNORED

Please !!!! Help !!!!!

AndrzejJ

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem ,że pierwszy post bedzie - a skorzystałeś z wyszukiwarki ? Wiec odpowiadam : TAK - ale żaden z postów nie rozwiał moich wątpliwosci.

A teraz troche szczegółów:

Pokój 16.5 m. Zainteresowania: 40 % KD , 30 % muzyka z płyt CD i 30% muzyka z TV SAT. Do niedawna miałem zestaw : Ampli Sony STR DE 475 , odtwarzacz CD Sony CDP XE 570, DVD JVC XV N5SL. Kolumny - przody JPW ML 610 / bez i !!!!!/ , center i tyły Onkyo SKL 301 , Sub Onkyo SKW 205. Sprzedałem Sony - reszta została. Testowałem na tych kolumnach : Denon 1404 - 1804, Onkyo 501 i 601, Marantz 5400 i 7400. Najbardziej do gustu przypadł mi Marantz. Od paru dni "nęci" mnie też HK / 203 , 303 lub 403/. I juz sam nie wiem co wybrac . HK nie mam mozliwosci odsłuchac. Po prostu nie jest to sprzet tak popularny jak trzy pierwsze marki. Nie wiem jak bedzie chodził zwłaszcza z przodami. I co radzicie Marantz czy HK ?

https://www.audiostereo.pl/topic/9873-please-help/

Nie szłyszałem wymienionych przez ciebie sprzętów ale ja bym brał to co dało się odsłuchać. Ogólnie krąży opinia że HK są bardzo solidne ale mogą zupełnie tobie nie odpowiadać. Jeśli odpowiadał ci Marantz to bierz Marantza chyba że lubisz ryzyko :)

https://www.audiostereo.pl/topic/9873-please-help/#findComment-149557

No i d**a. !!!! Okazało sie ,że rzeczywistośc przerosła faceta. Po potwierdzeniu zamowienia /sklep internetowy/ i otrzymaniu przyjecia zamowienia po 5 godzinach otrzymalem drugi mail ze zamowienie odrzucone bo brak towaru. HeHeHe . W Unii to my jestesmy ale w TV ? Nie bede pisał gdzie to jest bo niechce wprowadzac uprzedzen regionalnych ale niech kazdy sie domysli. I znow został problem otwarty bo kasa sie tez liczy- a pochodze i mieszkam w regionie ludzi raczej oszczednych. Znow bedzie dylemat czy Marantz , Onkyo , Yamaha, HK , a moze nawet Denon ?

Zycze wszystkim / i sobie / duzo słonca . Bede znow w sieci po 1 sierpnia.

https://www.audiostereo.pl/topic/9873-please-help/#findComment-150690

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.