Skocz do zawartości
IGNORED

DIY na AS- off top

misiomor

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Po przeczytaniu wątku jedna rzecz mi nie daje spokoju, dlaczego napis złota ksjęga zawiera błąd i jest napisane przez "j" ?

Ktoś pijany to pisał czy jak?

To nie błąd, tylko gotycka (lub podobna) czcionka.

"Ktoś" pijany z nienawiści i zablokowany w wątku, podpuścił Cię, żebyś o tym napisał w temacie. Nie tylko Ty z nim współpracujesz (zapewne z dobrych pobudek, bo potrafi być przekonywujący), jednak zwróć uwagę na metody! Już o tym pisałem w kontekście drużyny "A", podjudza na PW kilka osób, zresztą zawistników co wezmą udział w drace jest sporo. Ile ten człowiek ma jadu w sobie... ciekawe co jeszcze można wymyślić, żeby wszystko zdezawuować.

Nie bądź adwokatem diabła - proszę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-24402-0-59494800-1353865641_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/98861-diy-na-as-off-top/#findComment-2648684

przeciez widać ze to maszynowa robota i korzystano z gotowej czcionki

kroje pisma - typografia jak widac to nauki tajemne nawet dla pokolenia komputerów

niekoniecznie, mogą przykleić laminat przeciwprężny lub fornir spełniający tą samą funkcje - czyli wyrównujący naprężenia z obu stron płyty

sadziłem ze to samo napisałem ale moze mało zrozumiale

we wspołczesnej produkcji jesli wyrob gotowy ma okleine na dwie strony to znaczy najczesciej ze produkują z gotowej zaokleinowanej przemysłowo płyty

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

https://www.audiostereo.pl/topic/98861-diy-na-as-off-top/#findComment-2648694

Po przeczytaniu wątku jedna rzecz mi nie daje spokoju, dlaczego napis złota ksjęga zawiera błąd i jest napisane przez "j" ?

Ktoś pijany to pisał czy jak?

Kolego Szymon, chyba to pierdoła- nie uważasz? Widzę , że "niezadowoleni" postawili Ci parę kolejek

https://www.audiostereo.pl/topic/98861-diy-na-as-off-top/#findComment-2648747

Kolego Szymon, chyba to pierdoła- nie uważasz? Widzę , że "niezadowoleni" postawili Ci parę kolejek

właciwie w tych kolejkach szukajac analogi do lalek voodoo mozna sie dopatrzyc wbijania szpilek :) oj trauma wielką była

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

https://www.audiostereo.pl/topic/98861-diy-na-as-off-top/#findComment-2648791
  • Użytkownicy+

Panowie troszkę dystansu by się przydało - nie? Toż to tylko hobby....

Właśnie hobby, a więc powinno się to robić z przyjemnością. A jak mieć z tegoo przyjemność, jak ktoś wciąż zatruwa całą radość. Poza tym, to dla wielu pół życia, a nie tylko hobby.

Z mojej strony, był to ostatni wpis nie związany z tematem wątku. Zdjęcie na Twojej koszulce powie wszystko, co chciałbym dodać:

_________________________________________________________________________________________________________________

Ukryta Zawartość

post-24402-0-26241000-1353876709_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/98861-diy-na-as-off-top/#findComment-2648880

To nie błąd, tylko gotycka (lub podobna) czcionka.

"Ktoś" pijany z nienawiści i zablokowany w wątku, podpuścił Cię, żebyś o tym napisał w temacie. Nie tylko Ty z nim współpracujesz (zapewne z dobrych pobudek, bo potrafi być przekonywujący), jednak zwróć uwagę na metody! Już o tym pisałem w kontekście drużyny "A", podjudza na PW kilka osób, zresztą zawistników co wezmą udział w drace jest sporo. Ile ten człowiek ma jadu w sobie... ciekawe co jeszcze można wymyślić, żeby wszystko zdezawuować.

Nie bądź adwokatem diabła - proszę.

Ukryta Zawartość

Nie wiem co Ty masz z ta nienawiścią, diabłami i czytaniem cudzej korespondencji.

Moje pytanie było formą żartu. Wszyscy tu wiedzą, że lubię robić jajeczka.

Sam banowałeś mnie wielokrotnie i moim zdaniem przesadzasz z korzystaniem ze swoich przywilejów. Na szczęście są na forum jeszcze inni bardzo mądrzy moderatorzy o odmiennych poglądach (dlatego tu piszę).

Prawda obroni się sama i nie musisz usuwać postów i banować użytkowników. W ten sposób przyjaźni się nie zdobędzie i problemów nie rozwiąże.

Nie ma żadnych grup A B czy C. Piotrek to szalenie uczynny facet ze świetnym poczuciem humoru. Nie znam wielu bardziej bezinteresownych osób. Też mam podobne, czasem ostre ale z tym da się żyć, wierz mi.

Moja propozycja jest taka, żebyś odblokował wszystkich użytkowników a usuwał tylko treści wulgarne. A najlepiej jak zrobi to inny moderator. Reszta powinna pozostać. Czytający to nie idioci i sami wyrobią sobie zdanie.

Postępując jak dotychczas sam sobie szkodzisz ! A widzę ze zdjęć, że miły z ciebie "kudłatek".

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/98861-diy-na-as-off-top/#findComment-2648884
  • Użytkownicy+

Nie wiem co Ty masz z ta nienawiścią, diabłami i czytaniem cudzej korespondencji.

Moderacja nie ma możliwości czytania czyjejś korespondencji. Dostałem wiadomość na PW o identycznej treści, jak Twój wpis. Nie trudno było wszystko rozszyfrować.

https://www.audiostereo.pl/topic/98861-diy-na-as-off-top/#findComment-2648912

Daj pisać wszystkim, którzy chcą i skończ z notorycznym banowaniem. Zobaczysz, że w dłuższej perspektywie będzie to docenione.

Też Ci postawię kolejkę żebyś nie był pokrzywdzony :)

https://www.audiostereo.pl/topic/98861-diy-na-as-off-top/#findComment-2648916

Daj pisać wszystkim, którzy chcą i skończ z notorycznym banowaniem. Zobaczysz, że w dłuższej perspektywie będzie to docenione.

Też Ci postawię kolejkę żebyś nie był pokrzywdzony :)

:):):)

https://www.audiostereo.pl/topic/98861-diy-na-as-off-top/#findComment-2648931

Moja propozycja jest taka, żebyś odblokował wszystkich użytkowników a usuwał tylko treści wulgarne. A najlepiej jak zrobi to inny moderator. Reszta powinna pozostać. Czytający to nie idioci i sami wyrobią sobie zdanie.

Postępując jak dotychczas sam sobie szkodzisz ! A widzę ze zdjęć, że miły z ciebie "kudłatek".

Ten człowiek jest tutaj potrzebny kilku cwaniakom jako bezmyślny pałkarz, przy okazji załatwia swoje brudne interesy. Jako moderator jest popierany przez jozwe mandaryna i innych tuzów mimo , ze rozwala to forum od lat. Nie zrozumie nawet Twojej propozycji bo wie swoje. Szkoda czasu.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

https://www.audiostereo.pl/topic/98861-diy-na-as-off-top/#findComment-2648998
  • Użytkownicy+

Ten człowiek jest tutaj potrzebny kilku cwaniakom jako bezmyślny pałkarz, przy okazji załatwia swoje brudne interesy. Jako moderator jest popierany przez jozwe mandaryna i innych tuzów mimo , ze rozwala to forum od lat. Nie zrozumie nawet Twojej propozycji bo wie swoje. Szkoda czasu.

Zatwierdziłem ten wpis, bo chętnie dowiedziłbym się więcej od jaśnie pana, o tych "brudnych interesach".

https://www.audiostereo.pl/topic/98861-diy-na-as-off-top/#findComment-2649020
  • Użytkownicy+

Nie znasz historii. Pomimo wulgaryzmów i gróźb karalnych ze strony kilku moich "wielbicieli", odblokowałem im samodzielnie konta, zawieszone wcześniej w głosowaniu przez wszystkich aktywnych modów. Zrobiłem to na własną odpowiedzialność, bo pozostali nie chcieli brać tego na siebie. Jedynie mlb by za odblokowaniem grynia. Teraz przy każdej nadarzającej się okazji "dziękują" mi za to, pomimo, że od momentu odblokowania staram się ich unikać. Poza osobami wymienionymi w ankiecie, odblokowałem kilka innych, w tym wielokrotnie broniłem przed innymi modami Twojego znajomego z Białołęki. Wdzięczność, ta sama co u pozostałych, czyli śledzenie moich wpisów, a nóż jakiegoś byka strzelę, albo dam inną sposobność.

Ukryta Zawartość

Pisałem o drużynie "A" i zwracałem Twoją uwagę na metody. Poczytaj wpisy panów Electro, Grynia, Jazza i oczywiście Twojego znajomego. Świadomie i planowo rozsiewają na forum plotki o moim rzekomym pijaństwie, żeby mnie zdyskredytować. Nie mają merytorycznych argumentów, więc sięgają po tak niskie i żenujące metody socjotechniczne. Jak widać osiągnęli jeden z celów, wdałem się w tą "dyskusję", uznałem jednak, że warto uzmysłowić Ci i kilku jeszcze osobą, o co tu chodzi.

O ile się nie mylę, wszyscy wymienieni byli na wystawie, jednak tam nie mieli tej odwagi. Wolą zza węgła rzucać cichcem oskarżenia, kolejne bez żadnego dowodu o rzekomych "brudnych interesach", widzisz powyżej. Obojętnie kim są Ci panowie z wykształcenia (którym tak lubią epatować), to zachowują się podle, a to jak wiadomo nie jest przypisane do danej grupy społecznej. Zauważ, że niemal nie ma ich merytorycznych wpisów, ich hobby, to polowanie na potknięcie moderatora. Prosty chłop może być uczciwym i godnym człowiekiem. Takiego będę szanował, przeciwnie do wywyższającego się buraka ubranego w kitel doktora.

Ludzie obserwujący uważnie forum, już to dawno zauważyli. Mam co jakiś czas wiadomość na PW, przykładowo takiej treści :

Uważaj, ta menda próbuje zrobić z Ciebie alkoholika. Działa bardzo przemyślanie.

PS. Teraz uczepią się regulaminu, że ujawniam PW... normalnie, regulamin mają gdzieś.

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/98861-diy-na-as-off-top/#findComment-2649039
  • Użytkownicy+

nie wiem z czego ten as wywiadu sie tlumaczy ale wiem.... ze zawsze tak samo.

Przynajmniej zeznania są zgodne :)

Cześć muls, może jakiegoś klona, czy inne rękodzieło pokażesz na AS 2013?

https://www.audiostereo.pl/topic/98861-diy-na-as-off-top/#findComment-2649139

Nie znasz historii. Pomimo wulgaryzmów i gróźb karalnych ze strony kilku moich "wielbicieli", odblokowałem im samodzielnie konta, zawieszone wcześniej w głosowaniu przez wszystkich aktywnych modów. Zrobiłem to na własną odpowiedzialność, bo pozostali nie chcieli brać tego na siebie. Jedynie mlb by za odblokowaniem grynia. Teraz przy każdej nadarzającej się okazji "dziękują" mi za to, pomimo, że od momentu odblokowania staram się ich unikać. Poza osobami wymienionymi w ankiecie, odblokowałem kilka innych, w tym wielokrotnie broniłem przed innymi modami Twojego znajomego z Białołęki. Wdzięczność, ta sama co u pozostałych, czyli śledzenie moich wpisów, a nóż jakiegoś byka strzelę, albo dam inną sposobność.

Ukryta Zawartość

Pisałem o drużynie "A" i zwracałem Twoją uwagę na metody. Poczytaj wpisy panów Electro, Grynia, Jazza i oczywiście Twojego znajomego. Świadomie i planowo rozsiewają na forum plotki o moim rzekomym pijaństwie, żeby mnie zdyskredytować. Nie mają merytorycznych argumentów, więc sięgają po tak niskie i żenujące metody socjotechniczne. Jak widać osiągnęli jeden z celów, wdałem się w tą "dyskusję", uznałem jednak, że warto uzmysłowić Ci i kilku jeszcze osobą, o co tu chodzi.

O ile się nie mylę, wszyscy wymienieni byli na wystawie, jednak tam nie mieli tej odwagi. Wolą zza węgła rzucać cichcem oskarżenia, kolejne bez żadnego dowodu o rzekomych "brudnych interesach", widzisz powyżej. Obojętnie kim są Ci panowie z wykształcenia (którym tak lubią epatować), to zachowują się podle, a to jak wiadomo nie jest przypisane do danej grupy społecznej. Zauważ, że niemal nie ma ich merytorycznych wpisów, ich hobby, to polowanie na potknięcie moderatora. Prosty chłop może być uczciwym i godnym człowiekiem. Takiego będę szanował, przeciwnie do wywyższającego się buraka ubranego w kitel doktora.

Ludzie obserwujący uważnie forum, już to dawno zauważyli. Mam co jakiś czas wiadomość na PW, przykładowo takiej treści :

PS. Teraz uczepią się regulaminu, że ujawniam PW... normalnie, regulamin mają gdzieś.

Prawda w przyrodzie zawsze leży pośrodku. Nie wiem jakie są profity z bycia moderatorem ale wydaje mi się, że niezbyt wielkie. Skoro Swoją osobą wzbudzasz tyle kontrowersji to czy nie rozsądniej byłoby zrezygnować z moderacji i przekazać to innej osobie (albo bezstronnej albo wspomnianym wyżej "oprawcom"). Skoro jest z tego więcej krzywd niż korzyści to pozbądź się tego brzemienia. Jako zwykły użytkownik sam będziesz mógł rozrabiać i obrażać nową moderację. To jest najprostsze rozwiązanie.

Jeżeli będziesz się uporczywie trzymał moderatora to oznaczać będzie ukryte koneksje i nieznane profity. W ten sposób zarzutu nigdy nie ucichną.

Nie wiedziałem, że forum wzbudza aż tak negatywne emocje. Ja traktuję je jak rozrywkę i wiem na pewno, że Piotrek i jego znajomi też.

Nawiązując do osławionego pijaństwa to nie wiem jakie są tego podstawy. Musiałeś gdzieś się ujawnić po spożyciu. Na następne AS radzę zabrać soki zamiast wina.

przemyśl dobrze powyższe słowa bo dalsze pieklenie się i podział nikomu nie służy. To forum powinno być forma wypoczynku, zabawy a nie rozgrywek interpersonalnych i lansowania po cichu "swoich" konstruktorów, produktów.

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/98861-diy-na-as-off-top/#findComment-2649235

>Świadomie i planowo rozsiewają na forum plotki o moim rzekomym pijaństwie, żeby mnie zdyskredytować.

tez tak uwazam, to sa pomowienia :D chlopaki, on tak wyglada faktycznie... taki jest, to jest wyzszy stopien, genetyka, zrobili przeciez juz kukurydze co sama produkuje pestycydy.... to i zrobili takiego co sam... :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

https://www.audiostereo.pl/topic/98861-diy-na-as-off-top/#findComment-2649245

Pajac zawsze będzie pajacem.............ktoś odpowie za te plotki-przekonacie się już niedługo.

Potwierdza to post nr 17........czyli poniżej jakiegokolwiek poziomu i jak zwykle w nocy pisany.

https://www.audiostereo.pl/topic/98861-diy-na-as-off-top/#findComment-2649480
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.